EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Aventurile unui escroc dependent de pacanele. A pacalit o multime de oameni, dar a pierdut toti banii la aparate

publicat 2024-01-11 14:45:02 (Adevarul)
Aventurile unui escroc dependent de pacanele. A pacalit o multime de oameni, dar a pierdut toti banii la aparate Un tanar din Buzau a strans peste 8.000 de lei, pentru a-i juca la pacanele si la pariuri, dupa ce a reusit sa duca de nas zeci de persoane, printre care si rude de-ale sale. El a reusit sa dezvolte un sistem uluitor bazat pe falsuri si persuasiune ...continuare.

Reapar zvonuri ca presedintele Rusiei este mort si a fost inlocuit cu dubluri. Putin se plange ca prietenii sai nu il mai recunosc VIDEO

publicat 2024-01-11 14:45:02 (Adevarul)
Reapar zvonuri ca presedintele Rusiei este mort si a fost inlocuit cu dubluri. Putin se plange ca prietenii sai nu il mai recunosc VIDEO Vladimir Putin, liderul rus in varsta de 71 de ani, a facut dezvaluiri tulburatoare cu privire la faptul ca de multe ori prietenii sai nu-l mai recunosc, ceea ce alimenteaza zvonurile ca ar fi inlocuit cu dubluri. ...continuare.

2024, anul restructurarilor in IT: Google concediaza sute de angajati din echipele sale

publicat 2024-01-11 14:45:02 (Adevarul)
2024, anul restructurarilor in IT: Google concediaza sute de angajati din echipele sale Google a anuntat miercuri ca va concedia sute de angajati din mai multe echipe, iar co-fondatorii Fitbit, James Park si Eric Friedman, au parasit de asemenea compania. ...continuare.

Adolescentele care s-au sinucis aruncandu-se de pe ruinele din Lupeni consumasera un drog care face ravagii VIDEO

publicat 2024-01-11 14:45:02 (Adevarul)
Adolescentele care s-au sinucis aruncandu-se de pe ruinele din Lupeni consumasera un drog care face ravagii VIDEO Ancheta in cazul celor doua adolescente care s-ar fi sinucis, aruncandu-se de pe o cladire industriala dezafectata din Lupeni dezvaluie un detaliu tulburator: cele doua eleve de 15 ani au consumat substante interzise ...continuare.

Premierul Ciolacu despre numirea lui Klaus Iohannis la Consiliul European: "E o sansa reala, avem un culoar bun"

publicat 2024-01-11 14:30:19 (Puterea)
Premierul Ciolacu despre numirea lui Klaus Iohannis la Consiliul European: E o sansa reala, avem un culoar bun Premierul Marcel Ciolacu spune ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre functia de presedinte al Consiliului European, Romania avand sanse bune ca seful statului sa preia acest post, in luna mai. "Este o sansa reala, pentru ca avem un culoar bun", afirma seful Executivului, Marcel Ciolacu. Propunerea de comisar european o face premierul, iar […]The post Premierul Ciolacu despre numirea lui Klaus Iohannis la Consiliul European: "E o sansa reala, avem un culoar bun" appeared... ...continuare.

Un manager din Hidroelectrica, numit sef al corpului de control al premierului

publicat 2024-01-11 14:30:19 (Puterea)
Un manager din Hidroelectrica, numit sef al corpului de control al premierului Adrian Nica, director in cadrul Hidroelectrica, a fost numit de Marcel Ciolacu sef al Corpului de Control al primului-ministru. Silviu Barbu, seful Corpului de Control al prim-ministrului, si-a dat demisia din functie, iar premierul Marcel Ciolacu l-a si inlocuit. Noul secretar de stat conducator al Corpului de Control este Adrian Nica. Acesta era de peste […]The post Un manager din Hidroelectrica, numit sef al corpului de control al premierului appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cand intra pensiile pe card, anuntul Casei de Pensii

publicat 2024-01-11 14:30:19 (Puterea)
Cand intra pensiile pe card, anuntul Casei de Pensii Casa de Pensii informeaza ca, vineri, vor fi virati banii in conturile pensionarilor care incaseaza pensia pe card. Astazi se opereaza transferurile sumelor alocate pentru pensii prin intermediul Rezoreriei, iar vineri urmeaza sa fie alimentate conturile. Iata ce i-a anuntat Casa de Pensii Bistrita-Nasaud pe pensionari:  "Anunt pentru pensionarii Casei Judetene de Pensii Bistrita-Nasaud care isi incaseaza […]The post Cand intra pensiile pe card, anuntul Casei de Pensii... ...continuare.

Moraru-Iorga si Remus Popa, propusi oficial pentru functiile cheie din DNA si PICCJ

publicat 2024-01-11 14:30:19 (Puterea)
Moraru-Iorga si Remus Popa, propusi oficial pentru functiile cheie din DNA si PICCJ Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu a transmis catre Presedintele Klaus Iohannis propunerile de numire pentru functiile de procuror-sef al Sectiei de combatere a coruptiei a DNA si pentru procuror-sef al Sectiei de urmarire penala la Parchetul General. Este vorba mai exact de Moraru-Iorga si Remus Popa. Anuntul facut de catre Alina Gorghiu vine in urma interviului […]The post Moraru-Iorga si Remus Popa, propusi oficial pentru functiile cheie din DNA si PICCJ appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Inscrisuri ilegale pe mai multe lacasuri de cult si monumente din Capitala. Suspectul, retinut

publicat 2024-01-11 14:30:16 (Mediafax)
Inscrisuri ilegale pe mai multe lacasuri de cult si monumente din Capitala. Suspectul, retinut Politia Capitalei anunta ca, in urma cercetarilor, a fost depistat barbatul banuit de comiterea faptelor, acesta fiind dus la audieri. Conform politistilor, barbatul in varsta de 35 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat magistratilor cu propunere legala. ...continuare.

Produse contrafacute purtand insemnele unor branduri de lux descoperite in PTF Calafat

publicat 2024-01-11 14:30:16 (Mediafax)
Produse contrafacute purtand insemnele unor branduri de lux descoperite in PTF Calafat In Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat joi pentru a intra in tara un cetatean bulgar, in varsta de 46 de ani, care se afla la volanul unui autocamion care se indrepta spre Austria. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.