EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ciolacu il sustine pe Iohannis sa-si dea demisia de la Cotroceni

publicat 2024-01-11 17:45:15 (Puterea)
Ciolacu il sustine pe Iohannis sa-si dea demisia de la Cotroceni Intr-un gest neasteptat, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat astazi ca il sustine pe presedintele Klaus Iohannis in decizia sa de a-si prezenta demisia de la Cotroceni. Declaratia vine ca un soc in contextul relatiilor tensionate dintre cele doua partide si deschide o noua perspectiva asupra peisajului politic din Romania. Ciolacu a explicat ca, in […]The post Ciolacu il sustine pe Iohannis sa-si dea demisia de la Cotroceni appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Dacian Ciolos si REPER pregatesc o fuziune cu PNL inaintea alegerilor

publicat 2024-01-11 17:45:15 (Puterea)
Dacian Ciolos si REPER pregatesc o fuziune cu PNL inaintea alegerilor Anul electoral incepe cu mutari surprinzatoare in peisajul politic romanesc, in contextul in care Dacian Ciolos si partidul sau REPER au luat decizia de a vira catre Partidul National Liberal (PNL). Sursele noastre au confirmat ca negocierile pentru o fuziune intre cele doua formatiuni sunt in desfasurare, avand in vedere eforturile de a maximiza sansele […]The post Dacian Ciolos si REPER pregatesc o fuziune cu PNL inaintea alegerilor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sute de copii victime ale abuzurilor sexuale, numai in Bucuresti. Statistica procurorilor

publicat 2024-01-11 17:45:14 (ProTV)
Sute de copii victime ale abuzurilor sexuale, numai in Bucuresti. Statistica procurorilor Sunt sute de dosare de abuzuri sexuale împotriva minorilor care sunt în ancheta la parchetele din Bucuresti. La sfârsitul lunii octombrie 2023, era înregistrate 467 de asemenea cauze. ...continuare.

Gerul continua sa faca victime. Cadavrul unui barbat de 76 de ani, gasit degerat la -14,5 grade Celsius, in Bacau

publicat 2024-01-11 17:45:14 (ProTV)
Gerul continua sa faca victime. Cadavrul unui barbat de 76 de ani, gasit degerat la -14,5 grade Celsius, in Bacau Gerul a mai facut o victima noaptea trecuta în judetul Bacau, unde s-au înregistrat -14,5 grade Celsius. Un barbat de 76 de ani a plecat seara de acasa si spre dimineata a fost gasit fara viata, degerat.   ...continuare.

Incendiu violent la o cabana din Mehedinti. Mobilizare de forte la fata locului

publicat 2024-01-11 17:45:14 (ProTV)
Incendiu violent la o cabana din Mehedinti. Mobilizare de forte la fata locului O cabana din lemn si o anexa gospodareasca s-au facut scrum într-un incendiu violent care a izbucnit în zorii zilei la Simian, în judetul Mehedinti.   ...continuare.

Hotii din Bucuresti care au furat un seif, retinuti. Planul ar fi fost pus la cale de nepotul victimei

publicat 2024-01-11 17:45:14 (ProTV)
Hotii din Bucuresti care au furat un seif, retinuti. Planul ar fi fost pus la cale de nepotul victimei Au fost prinsi patru indivizi suspectati ca în urma cu cinci zile au furat seiful unui bucurestean de 79 de ani.   ...continuare.

Medici acuzati ca luau mita pentru a facilita dosare de pensionare. Ce a facut unul dintre ei cu banii din spagi

publicat 2024-01-11 17:45:14 (ProTV)
Medici acuzati ca luau mita pentru a facilita dosare de pensionare. Ce a facut unul dintre ei cu banii din spagi Doi medici, o asistenta si o infirmiera din Târgu Jiu au fost retinut de procurori. Sunt acuzati ca primeau mita pentru a facilita dosare de pensionare mai rapida. ...continuare.

Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Australian Open

publicat 2024-01-11 17:45:13 (OnlineSport)
Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Australian Open Sorana Cîrstea, Ana Bogdan si Jaqueline Cristian sunt reprezentantele României în competitia de simplu de la Australian Open anul acesta. ...continuare.

Apple a fost depasita. Alt gigant tehnologic este cea mai valoroasa companie din lume

publicat 2024-01-11 17:45:13 (Mediafax)
Apple a fost depasita. Alt gigant tehnologic este cea mai valoroasa companie din lume Actiunile Microsoft, cu sediul in Redmond, Washington, au crescut cu 1,6%, ceea ce i-a conferit companiei o evaluare de piata de 2.875 de miliarde de dolari, deoarece avansul sau in cursa pentru a face bani din inteligenta artificiala generativa a contribuit la atragerea investitorilor. ...continuare.

Preot polonez arestat, dupa ce a organizat o orgie sexuala incheiata cu lesinul unui participant care luase prea multe pastile pentru disfunctii erectile

publicat 2024-01-11 17:45:12 (Libertatea)
Preot polonez arestat, dupa ce a organizat o orgie sexuala incheiata cu lesinul unui participant care luase prea multe pastile pentru disfunctii erectile Un preot polonez a fost arestat si acuzat de infractiuni sexuale si legate de droguri, precum si de faptul ca nu a acordat ajutor medical unei persoane aflate in pericol, dupa ce presa a relatat ca un barbat s-a prabusit in timpul unei petreceri sexuale organizate la domiciliul lui, a anuntat joi, 11 ianuarie, agentia […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.