EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Ne-am saturat sa fim sclavi in propria tara!": Marturiile fermierilor veniti din toata Romania la protest, blocati cu utilajele la marginea Bucurestiului

publicat 2024-01-11 18:00:03 (Antena3)
Ne-am saturat sa fim sclavi in propria tara!: Marturiile fermierilor veniti din toata Romania la protest, blocati cu utilajele la marginea Bucurestiului Transportatorii si fermierii, care merg in coloana cu TIR-uri si camioane, au spart barajul Politiei pe Centura Bucuresti, la Chiajna. Vor sa ajunga la Guvern, pentru a protesta fata de pretul carburantilor, scumpirile politelor RCA si taxele de drum. ...continuare.

Locul din Romania unde femeile pot trai gratuit, fara sa munceasca. Aici nu are voie niciun barbat

publicat 2024-01-11 18:00:03 (Antena-1)
Locul din Romania unde femeile pot trai gratuit, fara sa munceasca. Aici nu are voie niciun barbat In Romania exista un loc pentru femeile care nu mai au pe nimeni pe lume. Ele nu trebuie sa-si faca griji pentru traiul de zi cu zi si isi petrec ziua rugandu-se. ...continuare.

Memorialul Renasterii din Capitala, vandalizat cu spray graffiti. Vinovatul a fost prins

publicat 2024-01-11 18:00:02 (Adevarul)
Memorialul Renasterii din Capitala, vandalizat cu spray graffiti. Vinovatul a fost prins Barbatul care a vandalizat mai multe monumente din Bucuresti a fost retinut de politisti pentru 24 de ore pentru profanarea lacasurilor sau obiectelor de cult si distrugere. ...continuare.

Cea mai mica locuinta din Romania, amenajata intr-un transformator de un secol. "Niciun surub n-a fost lasat de capul lui" FOTO

publicat 2024-01-11 18:00:02 (Adevarul)
Cea mai mica locuinta din Romania, amenajata intr-un transformator de un secol. Niciun surub n-a fost lasat de capul lui FOTO O familie din Bucuresti a transformat intr-o bijuterie arhitectonica un transformator electric vechi de un secol. Cladirea, aflata in statiunea prahoveana Sinaia, le serveste drept locuinta de vacanta. Aceasta e, de altfel, cea mai mica locuinta de vacanta din Romania ...continuare.

Kievul si Budapesta fac pregatiri concrete pentru o intrevedere intre Zelenski si Orban

publicat 2024-01-11 18:00:02 (Adevarul)
Kievul si Budapesta fac pregatiri concrete pentru o intrevedere intre Zelenski si Orban Ministrul ungar de Externe Peter Szijjarto a anuntat joi o intrevedere pe 29 ianuarie cu omologul sau ucrainean Dmitro Kuleba pentru a pregati o intalnire intre liderii celor doua tari vecine care au relatii tensionate. ...continuare.

Microsoft devanseaza Apple ca fiind cea mai valoroasa companie din lume

publicat 2024-01-11 18:00:02 (Adevarul)
Microsoft devanseaza Apple ca fiind cea mai valoroasa companie din lume Microsoft a depasit joi Apple ca fiind cea mai valoroasa companie din lume, dupa ce actiunile producatorului iPhone au avut un inceput slab de an 2024. ...continuare.

Nicolae Ciuca: Nu introducem noi taxe si impozite

publicat 2024-01-11 17:45:15 (Puterea)
Nicolae Ciuca: Nu introducem noi taxe si impozite A avut loc prima sedinta a Biroului Politic National al PNL din 2024. In cadrul sedintei, liberalii au stabilit prioritatile pentru anul acesta. Printre acestea se numara infrastructura de transport, din educatie si din sanatate. Prin intermediul unei postari facute pe pagina sa oficiala de Facebook, Nicolae Ciuca a transmis care sunt prioritatile PNL. Presedintele […]The post Nicolae Ciuca: Nu introducem noi taxe si impozite appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Guvernul a dat ordonanta pentru organizarea funeraliilor fostilor sefi de stat

publicat 2024-01-11 17:45:15 (Puterea)
Guvernul a dat ordonanta pentru organizarea funeraliilor fostilor sefi de stat Guvernul a realizat cadrul legal pentru crearea Comitetului de organizare a funeraliilor de stat printr-o ordonanta de modificare si completare a Legii 215/2016 privind ceremoniile oficiale. Noua ordonanta creeaza temeiul legal privind constituirea Comitetului de organizare a funeraliilor de stat si de aprobare a Regulamentului de organizare si functionare al acestuia, prin Hotarare de Guvern.Pentru organizarea […]The post Guvernul a dat ordonanta pentru organizarea funeraliilor... ...continuare.

Apel la speranta si unitate facut de Cristian Popescu Piedone

publicat 2024-01-11 17:45:15 (Puterea)
Apel la speranta si unitate facut de Cristian Popescu Piedone Astazi, Presedintele Executiv al Partidului Unitatii si Solidaritatii Liberalilor (PUSL), Cristian Victor Popescu Piedone, a transmis un mesaj plin de ingrijorare si apel la unitate prin intermediul unei postari pe reteaua de socializare Facebook. Intr-o declaratie emotionanta, Piedone a evidentiat starea de tristete ce pare sa fi cuprins intreaga natiune romana, exprimandu-si ingrijorarea fata de […]The post Apel la speranta si unitate facut de Cristian Popescu Piedone appeared first... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.