EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Filmul tragediei de la Iasi. Detalii ingrozitoare dupa moartea bebelusului aruncat de la etaj in timpul unui incendiu: "Data viitoare te scot in sicriu"

publicat 2024-01-11 16:00:05 (Adevarul)
Filmul tragediei de la Iasi. Detalii ingrozitoare dupa moartea bebelusului aruncat de la etaj in timpul unui incendiu: Data viitoare te scot in sicriu Detalii ingrozitoare ies la iveala in urma tragediei de la Iasi, in care un bebelus a murit dupa ce a fost aruncat de mama sa de la etajul al treilea in incercarea de a-l salva de incendiul care cuprinsese imobilul. ...continuare.

Rapid savureaza transferul lui Dragusin la Tottenham: suma care va fi incasata de club si explicatia ei

publicat 2024-01-11 16:00:05 (Adevarul)
Rapid savureaza transferul lui Dragusin la Tottenham: suma care va fi incasata de club si explicatia ei Giulestenii au de castigat financiar dupa o mutare spectaculoasa. ...continuare.

Un vasluian a scos un butoi de vin in fata casei, fericit ca strada a fost deszapezita, "Bucurie mare!" VIDEO

publicat 2024-01-11 16:00:05 (Adevarul)
Un vasluian a scos un butoi de vin in fata casei, fericit ca strada a fost deszapezita, Bucurie mare! VIDEO Bucuros ca primaria i-a dezapezit strada, un barbat din Husi a scos un butoi de vin in fata casei. Barbatul a facut un live pe Facebook si a anuntat ca isi cinsteste toti vecinii cu vin si bere pentru a sarbatori curatarea drumului. ...continuare.

Statul continua sa se imprumute masiv la inceput de an: joi, Ministerul Finantelor a luat de la banci 2,62 mld. lei prin doua licitatii cu titluri de stat, la dobanzi de 6,17% pe an

publicat 2024-01-11 15:45:17 (Ziarul-Financiar)
Statul continua sa se imprumute masiv la inceput de an: joi, Ministerul Finantelor a luat de la banci 2,62 mld. lei prin doua licitatii cu titluri de stat, la dobanzi de 6,17% pe an Autor: Cristina Bellu Ministerul Finantelor a imprumutat joi de la banci 2,62 miliarde lei prin doua licitatii cu titluri de stat, la randamente de 6,17% pe an. ...continuare.

Cozi interminabile si restrictii in Ploiesti, in urma cresterii valorii tichetelor de donare de sange

publicat 2024-01-11 15:45:13 (Puterea)
Cozi interminabile si restrictii in Ploiesti, in urma cresterii valorii tichetelor de donare de sange Odata cu cresterea valorii tichetelor primite pentru donare de sange, numarul de donatori a crescut. Din acest motiv, accesul la donarea de sange in Ploiesti a fost restrictionat. Anuntul a fost facut de coordonatorul Centrului de Transfuzie Sanguina Ploiesti, Georgeta Hanganu, pe pagina sa personala de Facebook. Acces restrictionat la donarea de sange la Ploiesti […]The post Cozi interminabile si restrictii in Ploiesti, in urma cresterii valorii tichetelor de donare de sange appeared... ...continuare.

Moda pensionarilor speciale, de la politisti, jandarmi, pana la magistrati. Ce spun calculele

publicat 2024-01-11 15:45:13 (Puterea)
Moda pensionarilor speciale, de la politisti, jandarmi, pana la magistrati. Ce spun calculele In ultima perioada am asistat la o avalansa a pensionarilor speciale din magistratura, dar si in politie sau jandarmerie, datorita prevederilor mai favorabile din vechile legi care reglementau regimul pensiilor speciale. Pare incredibil, moda pensionarilor speciale are si o justificare: cei care au ales sa se pensioneze, castiga mai mult, acum, fata de cei care […]The post Moda pensionarilor speciale, de la politisti, jandarmi, pana la magistrati. Ce spun calculele appeared first on... ...continuare.

Ministrul Justitiei explica de ce litigiile firmelor de stat trebuie solutionate in tara

publicat 2024-01-11 15:45:13 (Puterea)
Ministrul Justitiei explica de ce litigiile firmelor de stat trebuie solutionate in tara Ministrul justitiei, Alina Gorghiu, explica de ce litigiile care rezulta din contractele de mandat incheiate de companiile de stat din Romania trebuie sa fie solutionate in tara. "Asa este firesc si corect", considera ministrul. "Sunt ministra justitiei. Cand observ lucruri nepotrivite sau care merita atentia guvernului, semnalez acest lucru in sedintele de Guvern. Am facut […]The post Ministrul Justitiei explica de ce litigiile firmelor de stat trebuie solutionate in tara appeared... ...continuare.

Premiera in Spania: Mar Galceran, cu sindromul Down, aleasa in Parlamentul Valenciei

publicat 2024-01-11 15:45:13 (Puterea)
Premiera in Spania: Mar Galceran, cu sindromul Down, aleasa in Parlamentul Valenciei O alegere istorica in Spania: Mar Galceran, cu sindromul Down, a fost aleasa in Parlamentul comunitatii Valenciei. Este o premiera pentru o persoana cu trisomia 21, potrivit federatiei spaniole a persoanelor cu sindromul Down. "Este fara precedent", a declarat Mar Galceran pentru The Guardian. "Societatea incepe sa inteleaga ca persoanele cu trisomia 21 au mai […]The post Premiera in Spania: Mar Galceran, cu sindromul Down, aleasa in Parlamentul Valenciei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Trump: NATO a profitat de tara noastra

publicat 2024-01-11 15:45:13 (Puterea)
Trump: NATO a profitat de tara noastra Fostul presedinte american Donald Trump reactioneaza in urma dezvaluirilor din 2020, cand a spus ca nu va ajuta Europa daca va fi atacata. Declaratiile lui Trump au fost facute in cadrul unui interviu pentru Fox News. Omul de afaceri american sustine ca angajamentul sau fata de NATO va depinde de modul in care europenii vor […]The post Trump: NATO a profitat de tara noastra appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.