EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un fost international sarb, dat disparut de la echipa din Ligue 1! "E un comportament de neinteles, va suporta consecintele"

publicat 2024-01-11 17:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Un fost international sarb, dat disparut de la echipa din Ligue 1! E un comportament de neinteles, va suporta consecintele Nemanja Matic (35 de ani) nu s-a prezentat la antrenamentele lui Rennes de cateva zile si clubul breton il ameninta cu sanctiuni dure. Mijlocasul sarb, vandut pentru doua milioane de euro de AS Roma, a plecat in vara cu scandal din Serie A.Situatie inedita la un club din Ligue 1. Rennes a dat disparut un jucator cu mare experienta, cu numai doua zile inaintea debutului in 2024, in partida cu Nice. ... ...continuare.

Un barbat din Bucuresti a fost injunghiat in strada, dupa un scandal in trafic

publicat 2024-01-11 17:15:03 (Antena3)
Un barbat din Bucuresti a fost injunghiat in strada, dupa un scandal in trafic Un barbat de 33 de ani a fost injunghiat in umar, joi, in urma unui scandal in trafic, in Sectorul 4 al Capitalei, pe Bulevardul Constantin Brancoveanu, de un alt sofer, in varsta de 35 de ani. ...continuare.

Reactia lui Dan Negru dupa ce i s-a propus sa candideze pentru scaunul de primar al Timisoarei: "Am crezut ca ma filmeaza cu camera ascunsa"

publicat 2024-01-11 17:15:02 (Adevarul)
Reactia lui Dan Negru dupa ce i s-a propus sa candideze pentru scaunul de primar al Timisoarei: Am crezut ca ma filmeaza cu camera ascunsa Omul de televiziune Dan Negru a facut recent declaratii despre o posibila candidatura pentru functia de primar al Timisoarei. Vedeta de la Kanal D a marturisit ca trei formatiuni politice importante i-au propus acest lucru. ...continuare.

Cea mai mare revolta taraneasca impotriva colectivizarii: "Pai impuscati-ne, ca tot degeaba mai traim!" VIDEO

publicat 2024-01-11 17:15:02 (Adevarul)
Cea mai mare revolta taraneasca impotriva colectivizarii: Pai impuscati-ne, ca tot degeaba mai traim! VIDEO La 11 ianuarie 1958, taranii din comuna Cudalbi din judetul Galati au pornit una dintre cele mai ample miscari taranesti impotriva procesului de colectivizare fortata. ...continuare.

"Putin ar putea fi pe cale sa lanseze un atac apocaliptic". Avertismentul unui fost colonel occidental, in cel mai dificil moment al razboiului

publicat 2024-01-11 17:00:16 (Libertatea)
Putin ar putea fi pe cale sa lanseze un atac apocaliptic. Avertismentul unui fost colonel occidental, in cel mai dificil moment al razboiului Exista discutii la Moscova cum ca o ofensiva decisiva menita sa intoarca soarta razboiului in favoarea Rusiei ar fi in pregatire, intr-un moment in care Ucraina se confrunta cu o criza de munitii, scrie colonelul britanic Hamish de Bretton-Gordon, expert in arme chimice, intr-o opinie publicata de cotidianul The Telegraph. Intr-unul dintre cele mai dificile […] ...continuare.

Cristian Popescu Piedone, apel catre clasa politica din Romania: "Natiunea este resemnata, decimata, bulversata!"

publicat 2024-01-11 17:00:15 (Jurnalul-National)
Cristian Popescu Piedone, apel catre clasa politica din Romania: Natiunea este resemnata, decimata, bulversata! Intr-o postare emotionala pe pagina sa oficiala de Facebook, Cristian Popescu Piedone, primar al Sectorului 5 si presedinte executiv PUSL, si-a exprimat tristetea, aducand in discutie atat momente recente, cat si evenimente mai putin recente din istoria Romaniei. ...continuare.

Barbatul care a vandalizat Memorialul Renasterii din Bucuresti, retinut de politisti

publicat 2024-01-11 17:00:15 (Jurnalul-National)
Barbatul care a vandalizat Memorialul Renasterii din Bucuresti, retinut de politisti Un barbat de 35 de ani a fost retinut pentru 24 de ore pentru profanarea lacasurilor sau obiectelor de cult si distrugere, in cazul vandalizarii Memorialului Renasterii din Bucuresti. ...continuare.

5 milioane de facturi inregistrate in sistemul e-Factura. Ministerul de Finante spune ca asta e dovada ca sistemul functioneaza

publicat 2024-01-11 17:00:15 (Income-Magazine)
5 milioane de facturi inregistrate in sistemul e-Factura. Ministerul de Finante spune ca asta e dovada ca sistemul functioneaza In contextul implementarii cu caracter obligatoriu a sistemului RO e-Factura de la 1 ianuarie 2024 in relatia business-to-business (B2B), MF anunta ca, in primele zile de functionare, peste 5 milioane de facturi au fost expediate cu succes in sistemul e-Factura, in valoare totala de 25 miliarde de lei. "Faptul ca numai in ultimele 24 ore […] ...continuare.

Petrolul - Debrecen, amical in Antalya » Reporterii GSP sunt prezenti la meci

publicat 2024-01-11 17:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
Petrolul - Debrecen, amical in Antalya » Reporterii GSP sunt prezenti la meci Petrolul are primul amical al iernii in Antalya, cu maghiarii de la Debrecen. Partida a inceput la ora 16:30, liveTEXT pe GSP.ro. Reporterii GSP sunt la meci si transmit cele mai importante informatii de la fata locului.GSP are 4 reporteri in Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda si Ionut Iordache sunt prezenti pe toata durata cantonamentelor echipelor din SuperligaPetrolul disputa primul amical din seria de doua din Antalya. ... ...continuare.

Avocatul lui Ezequiel Lavezzi: "Nici vorba de supradoza, sufera de hipomanie! S-ar putea rani singur"

publicat 2024-01-11 17:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
Avocatul lui Ezequiel Lavezzi: Nici vorba de supradoza, sufera de hipomanie! S-ar putea rani singur Fostul fotbalist argentinian Ezequiel Lavezzi, acum in varsta de 38 de ani, este internat intr-o clinica de psihiatrie. S-a zvonit ca ar fi vorba despre o supradoza, dar avocatul lui Lavezzi sustine ca acesta se confrunta cu o problema de sanatate, hipomania."Va ramane internat 21 de zile pentru tratament, apoi va avea optiunea de a pleca sau a ramane, in functie de starea lui. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.