EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




CFR Cluj a prezentat a treia achizitie a iernii » Concurenta pentru capitanul Mario Camora

publicat 2024-01-11 19:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
CFR Cluj a prezentat a treia achizitie a iernii » Concurenta pentru capitanul Mario Camora CFR Cluj l-a prezentat pe fundasul stanga croat Petar Mamic (27 de ani). Ioan Varga a promis o campanie de transferuri fara precedent la CFR Cluj. Dupa achizitiile lui Omar El Kaddouri si Alan Aussi, "feroviarii" au mai bifat o mutare. Petar Mamic, noul jucator al lui CFR Cluj Petar Mamic este un fundas de picior stang, polivalent, care poate juca in ambele benzi. ... ...continuare.

Lasa-ma, papa, la Melbourne!

publicat 2024-01-11 19:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
Lasa-ma, papa, la Melbourne! De la Antipozi, Andreea Balan ii cearta mahalageste pe cei care pretind ca divulita ar sta cam mult pe capul iubitului jucator de tenis Victor Cornea.Imi asum sa patrund pe un teritoriu poate neingaduit. La tenis sunt mai degraba diletant, iar la muzica am cu totul alte preferinte decat arta autentica a Andreei Balan, una dintre "Andrelele" adolescente de acum mai bine de doua decenii. ... ...continuare.

Antrenorul roman propune revolutia: "E absurd! Jumatate dintre echipe nu au ce cauta in campionat"

publicat 2024-01-11 19:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
Antrenorul roman propune revolutia: E absurd! Jumatate dintre echipe nu au ce cauta in campionat Tibi Balan (42 de ani), antrenor in academia lui FC Voluntari, propune schimbarea sistemului in Liga 3. El a antrenat in al treilea esalon din Romania, la Axiopolis, Somesul Dej si Minerul Ocna Dej, si a vazut de aproape problemele care sunt in acest campionat.In Liga 3 sunt 100 de echipe, impartite in 10 serii. Primele 4 din fiecare serie se califica intr-un play-off, apoi joaca intre ele. Primele doua clasate din serie merg la un alt baraj. ... ...continuare.

In timp ce Simona Halep asteapta decizia de la TAS in privinta cazului de dopaj, Patrick Mouratoglou da o lovitura financiara fabuloasa: "Oferim oportunitati tinerilor sportivi"

publicat 2024-01-11 19:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
In timp ce Simona Halep asteapta decizia de la TAS in privinta cazului de dopaj, Patrick Mouratoglou da o lovitura financiara fabuloasa: Oferim oportunitati tinerilor sportivi Patrick Mouratoglou (53 de ani), fostul antrenor al Simonei Halep (32 de ani), a facut un anunt spectaculos, dezvaluind ultimul sau proiect din tenis.Suspendata timp de 4 ani pentru dopaj, Simona Halep va fi audiata la TAS in perioada 7-9 februarie. ... ...continuare.

Comuna din Romania unde se fac cele mai bune muraturi. Incredibil ce pun gospodinele in ele

publicat 2024-01-11 19:45:05 (Click)
Comuna din Romania unde se fac cele mai bune muraturi. Incredibil ce pun gospodinele in ele Comuna Ocnita din judetul Dambovita, Romania, adaposteste o comoara autentica cu multiple utilizari ce se reflecta atat in gastronomia locala, cat si in medicina naturista. Aceasta comoara este reprezentata de un deal de sare care a fost exploatat timp de sute de ani. ...continuare.

Explozie de donatori de sange dupa majorarea valorii tichetelor. Unul singur costa 280 de lei

publicat 2024-01-11 19:45:05 (Click)
Explozie de donatori de sange dupa majorarea valorii tichetelor. Unul singur costa 280 de lei Numarul donatorilor de sange a explodat dupa majorarea valorii tichetelor de la 67 la 280 de lei, masura luata de la inceputul acestui an. ...continuare.

Alina Gorghiu: 'Romania are cea mai scazuta rata de recidiva a detinutilor din ultimii 10 ani'

publicat 2024-01-11 19:45:04 (Bursa)
Alina Gorghiu: 'Romania are cea mai scazuta rata de recidiva a detinutilor din ultimii 10 ani' Ministrul Justitiei, Alina Gorgiu, afirma ca Romania are cea mai scazuta rata de recidiva a detinutilor din ultimii 10 ani, Japonia fiind un reper international de excelenta la politici publice privind acest capitol. ...continuare.

Pretul petrolului a crescut cu 3%, la maximul ultimelor doua saptamani

publicat 2024-01-11 19:45:03 (Adevarul)
Pretul petrolului a crescut cu 3%, la maximul ultimelor doua saptamani Pretul petrolului a urcat joi cu aproximativ 3%, atingand maximul ultimelor doua saptamani, dupa ce Iranul a capturat un petrolier in largul coastelor Omanului. ...continuare.

Cazul parintilor judecati fiindca isi educa acasa copiii pune pe jar Ministerul Educatiei. "Sunt mii care au facut scoala acasa"

publicat 2024-01-11 19:45:02 (Adevarul)
Cazul parintilor judecati fiindca isi educa acasa copiii pune pe jar Ministerul Educatiei. Sunt mii care au facut scoala acasa Parintii din Bihor judecati pentru ca si-au retras cei patru copii de la scoala si ii educa acasa au atacat cu apel hotararea judecatorului care le-a dat pedepse de 4 luni de inchisoare, cu amanarea aplicarii si i-a trimis la munca in folosul comunitatii. Curtea de Apel Oradea ca va verdictul final ...continuare.

Roman din Germania, trimis in instanta pentru 10 capete de acuzare de tentativa de omor. Incredibil ce facea acest sofer de camion

publicat 2024-01-11 19:45:02 (Adevarul)
Roman din Germania, trimis in instanta pentru 10 capete de acuzare de tentativa de omor. Incredibil ce facea acest sofer de camion Un sofer de camion roman va trebui sa raspunda in fata tribunalului regional din Augsburg pentru zece capete de acuzare de tentativa de omor. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.