EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




AmCorp anunta inceperea vanzarilor pentru doua ansambluri rezidentiale 'verzi' din portofoliul sau

publicat 2024-01-11 19:30:03 (Bursa)
AmCorp anunta inceperea vanzarilor pentru doua ansambluri rezidentiale 'verzi' din portofoliul sau Asset Management Corporation (AmCorp) incepe anul 2024 in forta, anuntand startul vanzarilor pentru doua ansambluri rezidentiale 'verzi' din portofoliul sau de proiecte proprii, ce urmeaza a fi dezvoltate sub brandul Sol Residences. ...continuare.

Romanian Green PPA: 15% dintre marii consumatori iau in calcul incheierea unui contract PPA in urmatorii 3 ani

publicat 2024-01-11 19:30:03 (Bursa)
Romanian Green PPA: 15% dintre marii consumatori iau in calcul incheierea unui contract PPA in urmatorii 3 ani Contractele PPA devin tot mai atractive pentru publicul specializat din Romania, in special pentru companiile care tintesc catre un pret predictibil la energie. ...continuare.

Primarul Londrei, dezvaluiri despre Brexit inainte de alegeri: Milioane de locuri de munca si zeci de miliarde de lire sterline pierdute de Marea Britanie

publicat 2024-01-11 19:30:02 (Adevarul)
Primarul Londrei, dezvaluiri despre Brexit inainte de alegeri: Milioane de locuri de munca si zeci de miliarde de lire sterline pierdute de Marea Britanie Primarul Londrei, Sadiq Khan, cere politicienilor britanici sa nu mai tina ascunse efectele rele ale iesirii Marii Britanii din UE, inaintea alegerilor din acest an. ...continuare.

Pericolul major din apa la PET. Cercetatorii au publicat date ingrijoratoare

publicat 2024-01-11 19:15:03 (Antena3)
Pericolul major din apa la PET. Cercetatorii au publicat date ingrijoratoare Universitatea Columbia a publicat un studiu ingrijorator pentru majoritatea oamenilor de pe planeta. Acesta scoate la lumina pericolul din apa potabila consumata din PET. ...continuare.

Jocurile de culise pentru sefia Consiliului European. Ce lideri i-ar lua fata lui Iohannis

publicat 2024-01-11 19:15:02 (Adevarul)
Jocurile de culise pentru sefia Consiliului European. Ce lideri i-ar lua fata lui Iohannis Varianta Klaus Iohannis la sefia Consiliului European e discutata intens la Bucuresti, in timp ce la Bruxelles jocurile sunt facute mai degraba pentru alti lideri, din familii politice diferite de cea a presedintelui Romaniei. ...continuare.

Israelul, la Haga: Africa de Sud se comporta ca "bratul juridic" al Hamas

publicat 2024-01-11 19:15:02 (Adevarul)
Israelul, la Haga: Africa de Sud se comporta ca bratul juridic al Hamas Africa de Sud se comporta ca "bratul juridic al organizatiei teroriste Hamas" cand acuza Israelul de genocid in Fasia Gaza, a denuntat Ministerul israelian al Afacerilor Externe. ...continuare.

Secretul mentinerii siluetei dupa varsta de 40 de ani, recomandat de Adina Alberts: "Ar trebui sa fie o prioritate"

publicat 2024-01-11 19:15:02 (Adevarul)
Secretul mentinerii siluetei dupa varsta de 40 de ani, recomandat de Adina Alberts: Ar trebui sa fie o prioritate Celebrul medic estetician dezvaluie sfaturi esentiale pentru pierderea in greutate si mentinerea sanatatii, in special dupa varsta de 40 de ani. Adina Alberts a impartasit care sunt alimentele ideale pentru consum la micul-dejun, dar si o greseala de care putine persoane sunt constiente. ...continuare.

Dragos Dragoteanu, Eruoest Invest: Primaria Sectorului 1: pentru unii parfum, pentru altii haos!

publicat 2024-01-11 19:00:24 (Ziarul-Financiar)
Dragos Dragoteanu, Eruoest Invest: Primaria Sectorului 1: pentru unii parfum, pentru altii haos! Autor: Dragos Dragoteanu Nu as fi scris acest articol daca nu as fi citit, chiar pe 02 ianuarie, postarea cu remarcabilele realizari din 2023 ale primarului sectorului 1 (https://www.facebook.com/clotildearmand.ro/posts/923659992458660?ref=embed_post ) Citeam si ma minunam cat de bine au fost gestionate problemele cetatenilor din cel mai bogat sector al capitalei. Si e scris mult si bine. Din pacate, ceea ce arata ca un manuscris pe contul de Facebook al distinsei doamne primar, nu prea are... ...continuare.

O firma de intretinere peisagistica controlata de un cetatean turc a amenajat o parcare cu 50 de locuri la Gara de Nord dupa ce a castigat licitatia realizata de CFR SA

publicat 2024-01-11 19:00:24 (Ziarul-Financiar)
O firma de intretinere peisagistica controlata de un cetatean turc a amenajat o parcare cu 50 de locuri la Gara de Nord dupa ce a castigat licitatia realizata de CFR SA Durata contractului de inchiriere este de 5 ani, la o valoare de 13.000 Lei/luna plus TVA, care se va indexa anual cu indicele de inflatie comunicat de Institutul National de Statistica ...continuare.

Claudiu Aron, proprietarul hotelului Alpin din Poiana Brasov, care a finalizat investitiile in fostul complex Favorit, redenumit K2 Alpin, se asteapta la venituri de 3,5 milioane euro din organizarea de evenimente. Achizitia si investitia in renovarea fostului complex Favorit din Poiana Brasov a ajuns in total la peste 5 milioane euro

publicat 2024-01-11 19:00:24 (Ziarul-Financiar)
Claudiu Aron, proprietarul hotelului Alpin din Poiana Brasov, care a finalizat investitiile in fostul complex Favorit, redenumit K2 Alpin, se asteapta la venituri de 3,5 milioane euro din organizarea de evenimente. Achizitia si investitia in renovarea fostului complex Favorit din Poiana Brasov a ajuns in total la peste 5 milioane euro Claudiu Aron, proprietarul hotelului Alpin din Poiana Brasov, a finalizat anul trecut investitiile in fostul complex Favorit din statiunea montana, redenumit K2 Alpin, si se asteapta la venituri de 3,5 milioane euro din organizarea de evenimente in acest an. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.