EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Tanarul din Neamt, in casa caruia Shara a murit drogata de acesta, este recidivist! A violat si alta minora

publicat 2024-01-11 18:15:03 (Click)
Tanarul din Neamt, in casa caruia Shara a murit drogata de acesta, este recidivist! A violat si alta minora Noi informatii au iesit la iveala in cazul tulburator al decesului Sharei, eleva olimpica din Bucuresti. Conform rapoartelor, aceasta ar fi fost drogata de un tanar pe care l-a intalnit online si apoi a plecat la el acasa. ...continuare.

Cristian Popescu Piedone, despre situatia sumbra din Romania: "Natiunea este resemnata, decimata, bulversata. Este pacat ca am uitat sa fim noi"

publicat 2024-01-11 18:15:02 (Antena3)
Cristian Popescu Piedone, despre situatia sumbra din Romania: Natiunea este resemnata, decimata, bulversata. Este pacat ca am uitat sa fim noi Cristian Victor Popescu Piedone, presedintele Executiv al PUSL, a transmis un mesaj de tristete cu privire la situatia in care se afla romanii in 2024. ...continuare.

Vladimir Putin, ingrijorat pentru rusi: "Vedeti ce ni se intampla cu ouale. Nu ne-am orientat la timp"

publicat 2024-01-11 18:15:02 (Antena3)
Vladimir Putin, ingrijorat pentru rusi: Vedeti ce ni se intampla cu ouale. Nu ne-am orientat la timp Presedintele rus, Vladimir Putin, se declara ingrijorat de pretul oualor, care, in 2023, s-au scumpit cu 40 la suta. ...continuare.

Vremea se incalzeste in Romania | Sefa ANM anunta cand scapam de ger si temperaturi negative

publicat 2024-01-11 18:15:02 (Antena3)
Vremea se incalzeste in Romania | Sefa ANM anunta cand scapam de ger si temperaturi negative Vremea se schimba radical in Romania. Dupa valul de ger, temperaturile vor urca la 10°C. Elena Mateescu, directorul ANM, a anuntat prognoza meteo actualizata. ...continuare.

Taxa pentru unii utilizatori de WhatsApp! Aplicatia nu mai e 100% gratuita

publicat 2024-01-11 18:15:02 (Antena3)
Taxa pentru unii utilizatori de WhatsApp! Aplicatia nu mai e 100% gratuita Taxa pentru utilizatorii de WhatsApp. Aplicatia nu mai este 100% gratuita pentru posesorii unui anumit tip de telefoane. ...continuare.

"Suntem intr-o situatie absurda" | Plata vaccinurilor gripale eliberate de farmacii, blocata de Guvern. Avertismentul farmacistilor

publicat 2024-01-11 18:15:02 (Antena3)
Suntem intr-o situatie absurda | Plata vaccinurilor gripale eliberate de farmacii, blocata de Guvern. Avertismentul farmacistilor Asociatia Farmaciilor Independente Ethica acuza statul roman ca respinge la plata facturile emise de farmacii, pentru vaccinurile care au fost deja eliberate populatiei inca din luna noiembrie. Situatia este ingrijoratoare pentru pacienti. ...continuare.

Fiica nerecunoscuta a lui Vladimir Putin ii canta in struna tatalui ei: "Pentru noi, viata umana are o valoare suprema"

publicat 2024-01-11 18:15:02 (Adevarul)
Fiica nerecunoscuta a lui Vladimir Putin ii canta in struna tatalui ei: Pentru noi, viata umana are o valoare suprema Maria Vorontova, fiica cea mare a presedintelui Vladimir Putin, nerecunoscuta de acesta, a acordat recent un interviu, in care a descris Rusia ca fiind un stat "centrat pe om", potrivit site-ului de investigatii Agentstvo, citat de The Moscow Times. ...continuare.

ZF Live. Dumitru Chisalita, presedintele Asociatiei Energia Inteligenta: In Romania nu mai exista, de fapt, o piata a gazelor naturale. Piata de distributie de gaze din Romania este dominata autoritar de Engie si E.On, care au peste 90% din piata

publicat 2024-01-11 18:00:26 (Ziarul-Financiar)
ZF Live. Dumitru Chisalita, presedintele Asociatiei Energia Inteligenta: In Romania nu mai exista, de fapt, o piata a gazelor naturale. Piata de distributie de gaze din Romania este dominata autoritar de Engie si E.On, care au peste 90% din piata Avem un transportator care transporta cam 90% din tot ceea ce se transporta pe teritoriul Romaniei si avem 38 de distribuitori, dintre care doi distribuitori mari. ...continuare.

O credincioasa a parcurs sute de kilometri pentru a-l felicita pe IPS Teodosie de ziua sa onomastica. "E deosebit!"

publicat 2024-01-11 18:00:11 (ProTV)
O credincioasa a parcurs sute de kilometri pentru a-l felicita pe IPS Teodosie de ziua sa onomastica. E deosebit! Ca arhiepiscopul Teodosie este un personaj popular o dovedeste si faptul ca joi, de ziua lui onomastica, zeci de oameni au tinut sa vina la Catedrala din Constanta sa îl felicite. ...continuare.

Ronnie O'Sulivan, primul semifinalist la Masters. In meciul cu Hawkins a oferit una dintre "chiflele" carierei

publicat 2024-01-11 18:00:10 (OnlineSport)
Ronnie O'Sulivan, primul semifinalist la Masters. In meciul cu Hawkins a oferit una dintre chiflele carierei Fara sa etaleze un joc grozav, Ronnie O’Sulivan s-a strecurat printre erorile comise în meciul cu Barry Hawkins pentru a ajunge în careul de asi la Masters, unul dintre cele trei turnee care compun Tripla Coroana în snooker. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.