EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O romanca din Germania, insarcinata in opt luni, este victima intr-un nou caz Elodia. Procurorii acuza de crima doi barbati, in lipsa cadavrului

publicat 2024-01-10 14:15:11 (Antena3)
O romanca din Germania, insarcinata in opt luni, este victima intr-un nou caz Elodia. Procurorii acuza de crima doi barbati, in lipsa cadavrului Un nou caz Elodia a pus in alerta autoritatile din Germania. O romanca, insarcinata in opt luni, ar fi fost ucisa de iubitul ei si de un alt barbat. ...continuare.

Protest cu sute de tractoare in Bucuresti, pe modelul european. Raspunsul ministrului Agriculturii

publicat 2024-01-10 14:15:11 (Antena3)
Protest cu sute de tractoare in Bucuresti, pe modelul european. Raspunsul ministrului Agriculturii Transportatorii protesteaza in toata tara si au blocat cu camioane mai multe orase. Ministrul Agriculturii, Florin Barbu a vorbit in exclusivitate la Antena 3 CNN. ...continuare.

Topul judetelor din Romania in functie de salarii. Orasul in care se castiga cel mai bine

publicat 2024-01-10 14:15:10 (Antena3)
Topul judetelor din Romania in functie de salarii. Orasul in care se castiga cel mai bine Topul judetelor din Romania in care angajatii castiga cel bine. Orasele in care au fost inregistrate cela mai mari salarii. ...continuare.

Probleme la plata direct cu cardul bancar la validatoarele din mijloacele de transport in comun din Bucuresti

publicat 2024-01-10 14:15:08 (Adevarul)
Probleme la plata direct cu cardul bancar la validatoarele din mijloacele de transport in comun din Bucuresti Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti - Ilfov (TPBI) informeaza ca, in perioada 10 -17 ianuarie 2024, ar putea aparea disfunctionalitati in plata cu cardul bancar direct la validatoare pentru calatoriile cu mijloacele de transport in comun. ...continuare.

Filmul istoric si propaganda

publicat 2024-01-10 14:15:08 (Adevarul)
Filmul istoric si propaganda La doi ani de la prima editie, epuizata, Editura Militara a scos, in toamna lui 2023, o a doua editie, revazuta si incluzand un capitol inedit, a unei necesare carti semnate de prolificul istoric si scriitor Calin Hentea. ...continuare.

Separatistii transnistreni scumpesc gazul si curentul electric pentru scolile cu predare in limba romana

publicat 2024-01-10 14:15:08 (Adevarul)
Separatistii transnistreni scumpesc gazul si curentul electric pentru scolile cu predare in limba romana Liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a decis sa scumpeasca gazul si curentul electric pentru persoanele juridice situate in Transnistria, dar aflate sub jurisdictia autoritatilor constitutionale ale Republicii Moldova, printre care cele opt scoli cu predare in limba romana din zona ...continuare.

Care sunt cauzele transpiratiei urat mirositoare, potrivit specialistilor

publicat 2024-01-10 14:15:08 (Adevarul)
Care sunt cauzele transpiratiei urat mirositoare, potrivit specialistilor Potrivit expertilor, exista cateva motive pentru care ai brusc un miros corporal neplacut, ...continuare.

Armata israeliana a atacat aproximativ 150 de tinte Hamas in 24 de ore

publicat 2024-01-10 14:15:08 (Adevarul)
Armata israeliana a atacat aproximativ 150 de tinte Hamas in 24 de ore Fortele israeliene isi continua atacurile in orasul Khan Younis si in tabara de refugiati al-Maghazi din centrul Fasiei Gaza. ...continuare.

CES 2024: Acer prezinta noile laptopuri Swift Go AI cu procesoare Intel Core Ultra

publicat 2024-01-10 14:15:08 (Adevarul)
CES 2024: Acer prezinta noile laptopuri Swift Go AI cu procesoare Intel Core Ultra Acer a prezentat la CES 2024 noile laptopuri Swift Go AI cu procesoare Intel Core Ultra, actualizari la Acer Swift X 14 cu cele mai recente GPU-uri NVIDIA GeForce RTX 40 si noi platforme accelerate de inteligenta artificiala pentru creare de continut, studiu si gaming. ...continuare.

Cele doua aeroporturi ale Capitalei, Baneasa si Otopeni, anunta ca sunt pregatite 100% pentru operarea in spatiul Schengen. Pasagerii care calatoresc catre sau dinspre destinatii din Schengen nu vor mai fi trece pe la ghiseele de control de frontiera

publicat 2024-01-10 14:00:14 (Money.ro)
Cele doua aeroporturi ale Capitalei, Baneasa si Otopeni, anunta ca sunt pregatite 100% pentru operarea in spatiul Schengen. Pasagerii care calatoresc catre sau dinspre destinatii din Schengen nu vor mai fi trece pe la ghiseele de control de frontiera "Cele doua aeroporturi care deservesc Capitala - Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa - Aurel Vlaicu, ambele gestionate de catre Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB), sunt pregatite pentru operarea pe fluxuri separate Sehengen / non-Schengen. CNAB a luat din timp toate masurile necesare pentru ca infrastructura sa asigure o operare fara neconformitati si in colaborare cu institutiile abilitate, in special cu Inspectoratul... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.