EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce probleme de sanatate are Florin Zamfirescu. Cum il ajuta pertenera sa, Daciana Toma: "Sunt recunoscator"

publicat 2024-01-17 20:00:05 (Click)
Ce probleme de sanatate are Florin Zamfirescu. Cum il ajuta pertenera sa, Daciana Toma: Sunt recunoscator Insa, celebrul actor este constient de faptul ca fara sanatate nu poate reusi nimic in viata. Actorul a dezvaluit ce probleme de sanatate are si cat de mult il ajuta partenera sa, Daciana Toma. ...continuare.

Delia, mai sexy ca niciodata! Artista i-a innebunit pe fani cu imaginile din vacanta de pe "Insula Luxului"

publicat 2024-01-17 20:00:05 (Click)
Delia, mai sexy ca niciodata! Artista i-a innebunit pe fani cu imaginile din vacanta de pe Insula Luxului Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, care se face remarcata printr-un stil debordant. In prezent, Delia se relaxeaza departe de frigul din Romania si se bucura de soare pe "Insula Luxului". A publicat si imagini in costum de baie din vacanta, fiind apreciata de internauti pentru sil ...continuare.

Marcel Ciolacu, anunt despre aprobarea unui nou set de masuri convenite cu transportatorii si fermierii

publicat 2024-01-17 20:00:04 (Antena3)
Marcel Ciolacu, anunt despre aprobarea unui nou set de masuri convenite cu transportatorii si fermierii Marcel Ciolacu promite ca Guvernul va aproba, in sedinta de joi, masuri convenite cu transportatorii si fermierii. ...continuare.

FMI vrea redirectionarea subventiilor pe combustibilii fosili spre combaterea schimbarilor climatice

publicat 2024-01-17 20:00:03 (Adevarul)
FMI vrea redirectionarea subventiilor pe combustibilii fosili spre combaterea schimbarilor climatice Directorul general al FMI, Kristalina Georgieva, a spus miercuri ca tarile trebuie sa redirectioneze subventiile dinspre combustibilii fosili spre combaterea schimbarilor climatice. ...continuare.

Antony Blinken a ramas la sol la Davos, din cauza ca avionul sau a avut o "defectiune critica"

publicat 2024-01-17 20:00:03 (Adevarul)
Antony Blinken a ramas la sol la Davos, din cauza ca avionul sau a avut o defectiune critica Secretarul de stat american Antony Blinken a fost retinut la sol in Elvetia dupa ce avionul sau a avut o "defectiune critica" din cauza unei scurgeri de oxigen, au anuntat autoritatile. ...continuare.

Arnold Schwarzenegger, retinut pentru frauda fiscala, pe un aeroport din Germania. Ce a uitat sa declare

publicat 2024-01-17 20:00:03 (Adevarul)
Arnold Schwarzenegger, retinut pentru frauda fiscala, pe un aeroport din Germania. Ce a uitat sa declare Actorul si fostul politician, Arnold Schwarzenegger, este implicat intr-un caz de frauda fiscala, potrivit autoritatilor germane. ...continuare.

Ce ar insemna pentru Romania si NATO revenirea lui Trump la Casa Alba. Argumentele unui expert roman din SUA EXCLUSIV

publicat 2024-01-17 20:00:03 (Adevarul)
Ce ar insemna pentru Romania si NATO revenirea lui Trump la Casa Alba. Argumentele unui expert roman din SUA EXCLUSIV Perspectiva ca Donald Trump sa castige alegerile in SUA le da frisoane europenilor, care se tem de tot ce e mai rau. Expertul in securitate Marius Ghincea spune, intr-un interviu pentru "Adevarul", ca in cazul victoriei acestuia exista riscul ca SUA sa nu se mai implice in sustinerea NATO ...continuare.

Om de afaceri clujean, sechestrat si mutilat intr-o hala parasita. Motivul faptei si reactia Politiei judetene

publicat 2024-01-17 20:00:03 (Adevarul)
Om de afaceri clujean, sechestrat si mutilat intr-o hala parasita. Motivul faptei si reactia Politiei judetene Patronul unui cunoscut local din Cluj a trecut prin clipe de groaza, dupa ce ar fi fost sechestrat si batut de trei indivizi care i-ar fi taiat si un deget. Acestia ar fi vrut cu orice pret acces la portofelul electronic cu criptomonede al antreprenorului. ...continuare.

Locuitorii unui bloc Capitala, terorizati de un vecin care vinde droguri chiar sub ochii lor. "Nu se poate sa traim asa!"

publicat 2024-01-17 19:45:16 (ProTV)
Locuitorii unui bloc Capitala, terorizati de un vecin care vinde droguri chiar sub ochii lor. Nu se poate sa traim asa! Consumul si traficul de droguri par tot mai greu de controlat în România. Locuitorii unui bloc din Bucuresti spun ca sunt terorizati de un vecin care vinde stupefiante sub ochii lor. ...continuare.

Protestele din sanatate se extind. Dupa medicii de familie si cei din policlinici, ies in strada si cei din SANITAS

publicat 2024-01-17 19:45:16 (ProTV)
Protestele din sanatate se extind. Dupa medicii de familie si cei din policlinici, ies in strada si cei din SANITAS Protestele din sanatate continua. Dupa 3 zile în care medicii de familie si cei din policlinici au iesit în strada, joi, 18 ianuarie, vor fi acolo si cei din Sanitas. Vor maririle de salarii care le-au fost promise de asta vara. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.