EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Secretul lui Ciuca si Bode: 9 milioane de euro, bani publici, pentru a cumpara stiri pozitive. Liderul PNL promisese transparenta

publicat 2024-01-30 07:15:06 (Libertatea)
Secretul lui Ciuca si Bode: 9 milioane de euro, bani publici, pentru a cumpara stiri pozitive. Liderul PNL promisese transparenta PNL a platit anul trecut 45,9 milioane de lei (9 milioane de euro) catre trei agentii de publicitate pentru aparitia unor articole favorabile pe diferite site-uri. O singura agentie a incasat aproape 41 de milioane de lei. Membrii conducerii PNL, cu exceptia lui Nicolae Ciuca si Lucian Bode, nu stiu cum s-au utilizat banii, sustin […] ...continuare.

Elisabeta, imparateasa mistuita de frica de intuneric. Povestea tarinei care n-a executat niciun mojic

publicat 2024-01-30 07:15:06 (Jurnalul-National)
Elisabeta, imparateasa mistuita de frica de intuneric. Povestea tarinei care n-a executat niciun mojic Elisabeta, fata lui Petru cel Mare, a urcat pe tronul Rusiei in 1709, la 32 de ani, si a condus destinele monarhiei pana la moartea sa, in 1762. A fost extrem de iubita de popor. Nu doar pentru ca n-a permis niciunui german sa ocupe vreun post important in propriul guvern, ci si pentru ca in cei 21 de ani de domnie nici macar un supus nu a fost executat. ...continuare.

Strategia Rusiei pentru subminarea Occidentului

publicat 2024-01-30 07:15:06 (Jurnalul-National)
Strategia Rusiei pentru subminarea Occidentului Rusia crede tot mai mult ca aprofundarea legaturilor economice si diplomatice cu China si cu tarile din "Sudul Global" - termen care se refera atat la lumea a treia, cat si la statele in curs de dezvoltare - ii va permite sa sfideze sistemul financiar international dominat de Statele Unite si sa submineze Occidentul in mod decisiv. Pentru Putin, erodarea ordinii mondiale pare singura strategie de supravietuire, iar actuala derulare a conflictelor din Ucraina si Gaza ii ofera o mana nesperata... ...continuare.

Debut cu dreptul pentru Adrian Mutu la CFR Cluj

publicat 2024-01-30 07:15:02 (Bursa)
Debut cu dreptul pentru Adrian Mutu la CFR Cluj Tehnicianul Adrian Mutu a declarat ca echipa CFR Cluj a avut o prestatie buna la meciul cu FC Voluntari, subliniind ca este bucuros de atitudinea jucatorilor. ...continuare.

Emil Cioran, intre obsesia cautarii lui Dumnezeu si neputinta de a crede (Partea a V-a)

publicat 2024-01-30 07:15:01 (Adevarul)
In cazul lui Cioran, vorbim de o ecuatie sufleteasca cel putin interesanta, paradoxala, mai exact de o coabitare a unui mistic cu un sceptic. ...continuare.

LIVE TEXT | Razboi in Ucraina. Zvonuri despre demiterea lui generalului ucrainean Valerii Zalujnyi. Rusia pare sa alimenteze si sa profite de sentimentele neo-imperialiste si nationaliste din Europa

publicat 2024-01-30 07:15:01 (Adevarul)
LIVE TEXT | Razboi in Ucraina. Zvonuri despre demiterea lui generalului ucrainean Valerii Zalujnyi. Rusia pare sa alimenteze si sa profite de sentimentele neo-imperialiste si nationaliste din Europa Surse rusesti au distribuit declaratiile lui Toroczkai si Tarziu si au subliniat pretentiile ultranationaliste romanesti si maghiare asupra teritoriului ucrainean. ...continuare.

Culmea administratiei. Un pesedist a cerut instantei sa il valideze ca primar, desi nu a candidat la ultimele alegeri

publicat 2024-01-30 07:15:01 (Adevarul)
Culmea administratiei. Un pesedist a cerut instantei sa il valideze ca primar, desi nu a candidat la ultimele alegeri Locuitorii din comuna Aninoasa (Arges) nu au parte de primar, desi au fost organizate doua randuri de alegeri. De fiecare data, alesii si-au pierdut mandatul. Unul a fost gasit incompatibil, iar al doilea a fost condamnat pentru evaziune. ...continuare.

"Ruta Cafenelelor Istorice" in Romania, traseul de iarna in premiera europeana FOTO

publicat 2024-01-30 07:00:01 (Adevarul)
Ruta Cafenelelor Istorice in Romania, traseul de iarna in premiera europeana FOTO Ruta Cafenelelor Istorice, un traseu certificat de Consiliul Europei, si-a lansat primul program de calatorie culturala. Intrata in circuitul international "Historic Cafes Route" (HCR), Romania e una dintre cele 15 tari din reteaua culturala europeana care include peste o suta de cafenele istorice ...continuare.

De ce trebuie sa ne asteptam la un atac nuclear din partea Rusiei

publicat 2024-01-30 07:00:01 (Adevarul)
De ce trebuie sa ne asteptam la un atac nuclear din partea Rusiei Analistii Institutului International de Studii Strategice sustin ca Rusia nu va da inapoi de la un atac nuclear in cazul unui conflict cu NATO. ...continuare.

Luciano Spalletti a fost desemnat cel mai bun antrenor din Serie A

publicat 2024-01-30 06:45:05 (Bursa)
Luciano Spalletti a fost desemnat cel mai bun antrenor din Serie A Luciano Spalletti, care a condus-o pe Napoli la al treilea titlu de campioana a Italiei din istoria sa, a fost votat luni de colegii sai drept cel mai bun antrenor din Serie A in sezonul trecut. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.