EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Una dintre fetitele din Iasi spalate pe cap cu insecticid are sanse minime de supravietuire. Apelul medicilor

publicat 2024-01-18 11:30:10 (Libertatea)
Una dintre fetitele din Iasi spalate pe cap cu insecticid are sanse minime de supravietuire. Apelul medicilor Una dintre cele doua fetite din Iasi, ajunse la spital in stare grava dupa ce au fost spalate pe cap de mama lor cu o substanta toxica, antiparazitara, are sanse minime de supravietuire. Medicii spun ca sora ei, de 4 ani, a trecut de perioada critica si isi va reveni. Medicii de la Spitalul de […] ...continuare.

Ce este atomul. Curiozitati despre atomi

publicat 2024-01-18 11:30:10 (Libertatea)
Ce este atomul. Curiozitati despre atomi Conceptul de atom a evoluat de-a lungul istoriei, primii care l-au studiat fiind filosofii greci Leucip si Democrit, cei care au formulat teoria ca materia este alcatuita din particule indivizibile denumite „atomoi”. Atomul a fost esential in dezvoltarea stiintei si tehnologiei, dar si pentru intelegerea lumii in care traim, iar descoperirea structurii atomice a fost […] ...continuare.

Ipostaza in care s-au filmat Radu Stefan Banica si sora Violeta. Tanarul actor s-a mutat intr-un nou apartament: "Bine pe constructii"

publicat 2024-01-18 11:30:10 (Libertatea)
Ipostaza in care s-au filmat Radu Stefan Banica si sora Violeta. Tanarul actor s-a mutat intr-un nou apartament: Bine pe constructii Radu Stefan Banica s-a mutat intr-un nou apartament, iar acum e in plin proces de renovare. Fiul cel mare al lui Stefan Banica jr. s-a afisat chiar alaturi de sora lui vitrega, Violeta, care il ajuta la amenajarea locuintei. Anul 2024 a venit cu o schimbare majora pentru Radu Stefan Banica, baiatul cel mare al […] ...continuare.

Rusii ataca Ucraina cu zeci de drone

publicat 2024-01-18 11:30:10 (Jurnalul-National)
Rusii ataca Ucraina cu zeci de drone Zeci de drone au fost lansate de rusi in noaptea de miercuri spre joi. Au fost lovite cartiere rezidentiale si unitati economice, anunta ucrainenii. ...continuare.

IPS Teodosie, la DNA Constanta: "Am adus Sfanta Liturghie, sunt impartasit"

publicat 2024-01-18 11:30:10 (Jurnalul-National)
IPS Teodosie, la DNA Constanta: Am adus Sfanta Liturghie, sunt impartasit Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost prezent, astazi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru a face fata citarii procurorilor in dosarul in care este acuzat de cumparare de influenta. ...continuare.

S-a intors in Europa dupa doar sase luni la Al-Ettifaq. Care este motivul real si cu cine semneaza!

publicat 2024-01-18 11:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
S-a intors in Europa dupa doar sase luni la Al-Ettifaq. Care este motivul real si cu cine semneaza! Jordan Henderson (33 de ani) a plecat din Arabia Saudita pentru ca n-a incasat niciun cent din salariul sau stagional de 21 de milioane de euro. Se va judeca la FIFA si pana atunci fostul capitan al lui Liverpool va semna azi pana in iunie 2026 si va fi prezentat la Ajax!Nu a trecut nici jumatate de an de cand a plecat din Premier League in Arabia Saudita si deja si-a facut bagajele pentru revenirea in Europa. ... ...continuare.

Simona Halep revine pe teren » Anuntul oficial, facut in urma cu cateva minute

publicat 2024-01-18 11:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Simona Halep revine pe teren » Anuntul oficial, facut in urma cu cateva minute Simona Halep (32 de ani) va reveni pe terenul de tenis pe 15 iunie 2024, in cadrul celei de-a 5-a editie a Sports Festival. Evenimentul va avea loc in sala Polivalenta din Cluj-Napoca. La el vor mai participa Steffi Graf (54 de ani), Andre Agassi (53 de ani) si Andrei Pavel (49 de ani). Halep este suspendata din circuitul WTA din cauza suspendarii de dopaj. Simona nu poate participa la niciun eveniment oficial, dar se pastreaza in forma. ... ...continuare.

Ce faci cand productivitatea la munca scade? Iata 5 solutii pentru a lucra eficient

publicat 2024-01-18 11:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Ce faci cand productivitatea la munca scade? Iata 5 solutii pentru a lucra eficient O multime de factori pot afecta productivitatea, insa vestea buna este ca o buna parte din ei se afla in controlul tau. Ca sa lucrezi eficient este esential modul in care te raportezi la activitatile tale, dar si felul in care prioritizezi task-urile. ... ...continuare.

Ce i-a spus Lia Bugnar lui Theo Rose, imediat dupa ce s-a cuplat cu Anghel Damian. Artista a lamurit triunghiul amoros: "Nu i-am luat nimic"

publicat 2024-01-18 11:30:04 (Click)
Ce i-a spus Lia Bugnar lui Theo Rose, imediat dupa ce s-a cuplat cu Anghel Damian. Artista a lamurit triunghiul amoros: Nu i-am luat nimic Theo Rose a vorbit, in premiera, despre relatia cu rivala, Lia Bugnar. ...continuare.

Ce s-a ales de Emil Radinoiu, celebrul vecin Mitica din Vacanta Mare. Din ce traieste la 63 de ani

publicat 2024-01-18 11:30:04 (Click)
Ce s-a ales de Emil Radinoiu, celebrul vecin Mitica din Vacanta Mare. Din ce traieste la 63 de ani Emilian Radinoiu, cunoscut pentru rolul sau memorabil ca Mitica in serialul Vacanta Mare, ramane unul dintre cei mai iubiti actori romani. Dupa ani de popularitate in randul telespectatorilor, Emilian a ales o viata departe de reflectoare si si-a gasit fericirea in discretia totala. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.