EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11797 11798 Pag. urm. »

Ciolacu: Prin dezvoltarea proiectelor strategice cu Emiratele Arabe Unite, vom contribui la dezvoltarea economica a statelor noastre

publicat 2024-04-26 15:00:11 (Money.ro)
Ciolacu: Prin dezvoltarea proiectelor strategice cu Emiratele Arabe Unite, vom contribui la dezvoltarea economica a statelor noastre "Tinand cont ca am avut si o vizita de putin timp in Emiratele Arabe Unite, cred ca era necesara prezenta mea pentru a impulsiona lucrurile impreuna in directia pe care ne-o dorim cu totii. Stimata doamna ministru, Excelentele Voastre, stimati membri ai Comitetului de Cooperare Romania-Emiratele Arabe Unite, ma bucur sa particip astazi, alaturi de dumneavoastra, la lucrarile celei de-a 3-a Reuniuni a Comitetului Interguvernamental Comun Romania-Emiratele Arabe Unite. Asa cum am spus si asa... ...continuare.

Grindeanu: Emiratele Arabe Unite reprezinta unul dintre partenerii importanti ai Romaniei, sens in care exista un dialog consecvent si relatii traditionale de buna intelegere si cooperare

publicat 2024-04-26 15:00:11 (Money.ro)
Grindeanu: Emiratele Arabe Unite reprezinta unul dintre partenerii importanti ai Romaniei, sens in care exista un dialog consecvent si relatii traditionale de buna intelegere si cooperare   "Stimate domnule prim-ministru, stimati colegi, Excelentele Voastre, stimati membri ai Comitetului de Cooperare Romania-Emiratele Arabe Unite, Doresc, in primul rand, sa salut prezenta dumneavoastra in Romania, ocazionata de lucrarile celei de-a 3-a Sesiuni a Comisiei de Cooperare intre Guvernele Romaniei si Guvernul Emiratelor Arabe Unite si sa va transmit un calduros bine ati venit in Romania. Imi face o deosebita placere sa fiu astazi gazda dumneavoastra si sunt onorat sa conduc... ...continuare.

Ciolacu, declaratie bizara: "Buzaul nu e in Moldova si va rog frumos sa nu ma jigniti"

publicat 2024-04-26 15:00:10 (Mediafax)
Ciolacu, declaratie bizara: Buzaul nu e in Moldova si va rog frumos sa nu ma jigniti "Asta e, a venit banateanul de Grindeanu sa faca Autostrada in Moldova. Buzaul nu e in Moldova si va rog frumos sa nu ma jigniti", a raspuns Ciolacu intr-o conferinta de presa la intrebarea unui jurnalist legata de autostrada care va lega Moldova de restul tarii. Declaratia ce ar putea fi considerata jignitoare pentru multi romani din regiunea Moldovei, a atras imediat reactii. La cateva secunde se poate observa pe inregistrare VIDEO a conferintei cum colegii de partid ai lui Ciolacu, Alfred... ...continuare.

Nadal isi doreste sa joace suficient de mult pentru ca fiul sau sa-si aminteasca de el pe teren

publicat 2024-04-26 15:00:10 (Mediafax)
Nadal isi doreste sa joace suficient de mult pentru ca fiul sau sa-si aminteasca de el pe teren Spaniolul in varsta de 37 de ani, care a declarat ca se asteapta sa se retraga dupa sezonul 2024, a revenit in competitie la Brisbane, in ianuarie, dupa aproape un an de absenta din cauza unei accidentari. ...continuare.

10 lucruri pe care nu le stiai despre primarul USR Dominic Fritz

publicat 2024-04-26 15:00:09 (Libertatea)
Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, este un personaj diferit in politica romaneasca. Este nascut in Germania, intr-un sat din Muntii Padurea Neagra. Provine dintr-o familie cu 8 copii.  Are o educatie multiculturala: masterat in studii postconflict al Departamentului de Stiinte Politice de la Universitate din York, Marea Britanie, licenta in stiinte politice si administrative la Universitatea […] ...continuare.

„O zi foarte dureroasa”. Rouh, fetita din Fasia Gaza salvata din pantecul mamei sale ucise de bombardamentul israelian de la Rafah, a murit

publicat 2024-04-26 15:00:09 (Libertatea)
„O zi foarte dureroasa”. Rouh, fetita din Fasia Gaza salvata din pantecul mamei sale ucise de bombardamentul israelian de la Rafah, a murit Fetita care a fost scoasa din pantecele mamei sale muribunde intr-un spital din Fasia Gaza, in urma unui atac aerian israelian asupra orasului Rafah, a murit dupa doar cateva zile de viata, a anuntat vineri, 26 aprilie, medicul care o ingrijea, potrivit Reuters. Bebelusul fusese numit Rouh, care inseamna „suflet”. Mama ei, Sabreen Al-Sakani, a […] ...continuare.

Atac aerian in nord-estul Ucrainei. Mai multe cladiri au fost lovite. 3 copii sunt raniti

publicat 2024-04-26 15:00:08 (Jurnalul-National)
Atac aerian in nord-estul Ucrainei. Mai multe cladiri au fost lovite. 3 copii sunt raniti  O cladire rezidentiala si o unitate economica din nord-estul Ucrainei au fost lovite in timpul unui atac aerian. Cel putin 4 persoane au fost ranite. Printre victime sunt trei copii. ...continuare.

UPDATE Antony Blinken, din nou in China. Nemultumit de sprijinul acordat Rusiei pentru razboiul din Ucraina

publicat 2024-04-26 15:00:08 (Jurnalul-National)
UPDATE Antony Blinken, din nou in China. Nemultumit de sprijinul acordat Rusiei pentru razboiul din Ucraina Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, face o noua vizita in China. Diplomatul american s-a intalnit cu ministrul de externe al Chinei, Wang Yi, care a avertizat SUA sa nu depaseasca "liniile rosii". Inainte de a pleca, Antony Blinken se va intalni si cu presedintele Xi Jinping. ...continuare.

Reteta simpla de peste cu rosii si usturoi la cuptor. Un preparat delicios pentru masa de Florii

publicat 2024-04-26 15:00:03 (Antena-1)
De Florii este dezlegare la peste. Astfel ca cei care au tinut post se pot delecta cu o reteta simpla si rapida. Gustul este delicios. ...continuare.

Metropola Galati-Braila va avea aeroport international. Va imita o zona verde de pe Faleza Dunarii. A primit acord de la ROMATSA

publicat 2024-04-26 15:00:02 (Adevarul)
Metropola Galati-Braila va avea aeroport international. Va imita o zona verde de pe Faleza Dunarii. A primit acord de la ROMATSA Autoritatile din Galati au anuntat vineri, 26 aprilie 2024, ca proiectul Aeroportului international Galati-Braila a primit acord de la ROMATSA. Va fi inclus in Master Planul General de Transport mai are nevoie de cateva studii pentru a fi organizata licitatia pentru desemnarea constructorului. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11797 11798 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.