EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 12443 12444 Pag. urm. »

Israelul isi sfatuieste cetatenii sa nu calatoreasca la Malmo cu ocazia concursului Eurovision 2024

publicat 2024-05-03 23:15:07 (Jurnalul-National)
Israelul isi sfatuieste cetatenii sa nu calatoreasca la Malmo cu ocazia concursului Eurovision 2024 Israelul si-a sfatuit joi cetatenii sa nu calatoreasca in orasul suedez Malmo, unde se va desfasura intre 7 si 11 mai concursul Eurovision, invocand ingrijorari legate de posibile atacuri asupra israelienilor, informeaza AFP. ...continuare.

Ce spun barbatii ucraineni de peste hotare despre noua lege a mobilizarii care ii obliga sa se inregistreze pentru a beneficia de servicii consulare

publicat 2024-05-03 23:15:02 (Adevarul)
Ce spun barbatii ucraineni de peste hotare despre noua lege a mobilizarii care ii obliga sa se inregistreze pentru a beneficia de servicii consulare In conditiile in care Ucraina are nevoie disperata de soldati pentru a-si intari apararea in fata invaziei Rusiei, ambasadele ucrainene au suspendat temporar serviciile consulare pentru barbatii de varsta militara, exercitand noi presiuni asupra acestora pentru a se intoarce acasa si a lupta. ...continuare.

Joe Biden urmeaza sa-l primeasca pe regele Iordaniei "saptamana viitoare"

publicat 2024-05-03 23:15:02 (Adevarul)
Joe Biden urmeaza sa-l primeasca pe regele Iordaniei saptamana viitoare Presedintele Joe Biden il va primi pe regele Abdullah al II-lea al Iordaniei "saptamana viitoare", la Casa Alba, a comunicat vineri purtatoarea sa de cuvant, Karine Jean-Pierre ...continuare.

Stilul de viata poate reduce cu 62% riscul genetic de boli grave

publicat 2024-05-03 23:00:10 (Puterea)
Stilul de viata poate reduce cu 62% riscul genetic de boli grave Riscul genetic de boli grave, chiar de moarte timpurie poate fi redus cu aproximativ 62% printr-un stil de viata sanatos, transmite dr. Xue Li, decanul Scolii de Sanatate Publica din cadrul Universitatii Zhejian din China, transmite CNN. Multe studii au evidentiat legatura dintre un stil de viata sanatoasa si longevitate, iar altele au subliniat componenta […]The post Stilul de viata poate reduce cu 62% riscul genetic de boli grave appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Producatorul de cablaje auto Leoni: "Nu li s-a cerut in niciun fel demisia" angajatilor de la Ludus

publicat 2024-05-03 23:00:09 (Puterea)
Producatorul de cablaje auto Leoni: Nu li s-a cerut in niciun fel demisia angajatilor de la Ludus Conducerea Leoni Romania, companie detinuta de unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de cablaj si componente pentru industria auto, reactioneaza dupa informatiile aparute cu privire la faptul ca angajatilor de la unitatea de productie din Ludus, care va fi inchisa, li s-a cerut sa demisioneze. Reprezentantii Leoni precizeaza pentru Ziarul Puterea ca decizia […]The post Producatorul de cablaje auto Leoni: "Nu li s-a cerut in niciun fel demisia" angajatilor de la Ludus... ...continuare.

Se modifica data alegerilor prezidentiale? Ce spune Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al PNL

publicat 2024-05-03 23:00:09 (Puterea)
Se modifica data alegerilor prezidentiale? Ce spune Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al PNL In ultima vreme, au aparut tot felul de informatii cu privire la o posibila modificare a datei alegerilor prezidentiale. Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, lamureste care este de fapt stadiul discutiilor in coalitie, la acest moment. Ionut Stroe spune ca abia dupa alegerile din 9 iunie se va discuta la nivelul coalitiei de guvernare […]The post Se modifica data alegerilor prezidentiale? Ce spune Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al PNL appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Operatiunea Monstrul: A fost prins un peste urias de 2 metri si 50 kg pe o balta din Arad

publicat 2024-05-03 23:00:09 (Puterea)
Operatiunea Monstrul: A fost prins un peste urias de 2 metri si 50 kg pe o balta din Arad A fost prins monstrul din balta ,,Pesca d`Oro", din Santana din judetul Arad. Dupa patru ani de incercari nereusite, un aradean a reusit sa-i vina de hac: Somnul avea peste 2 metri lungime (214 cm mai exact) si o greutate de 50 de kilograme. Daca cumva credeti ca este o  "poveste vanatoreasca", ei bine, nu […]The post Operatiunea Monstrul: A fost prins un peste urias de 2 metri si 50 kg pe o balta din Arad appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Directorul OMS avertizeaza: O ofensiva israeliana la Rafah "poate duce la o baie de sange"

publicat 2024-05-03 23:00:06 (Libertatea)
Directorul OMS avertizeaza: O ofensiva israeliana la Rafah poate duce la o baie de sange O ofensiva terestra a armatei israeliene asupra orasului Rafah, in sudul Fasiei Gaza, „ar putea duce la o baie de sange”, a avertizat vineri, directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, intr-o postare pe reteaua X, relateaza AFP, citata de Agerpres. „OMS este profund ingrijorata de faptul ca o operatiune militara […] ...continuare.

Erdogan afirma ca a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

publicat 2024-05-03 23:00:06 (Jurnalul-National)
Erdogan afirma ca a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa "forteze" tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 12443 12444 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.