EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11808 11809 Pag. urm. »

Cati bani vor castiga noii sefi ai Companiei Nationale pentru Investitii Rutiere

publicat 2024-04-26 16:30:12 (Puterea)
Ministrii Finantelor, Transporturilor si Muncii pregatesc un ordin pentru aprobarea in premiera a bugetului Companiei Nationale pentru Investitii Rutiere. Inginerul Gabriel Budescu (foto), noul sef al Companiei Nationale pentru Investitii Rutiere (CNIR) va castiga lunar echivalentul a 5.800 de euro net, iar directorul financiar Vasile-Cosmin Nicula va avea 5.300 euro, conform calculelor PUTEREA pe baza […]The post Cati bani vor castiga noii sefi ai Companiei Nationale pentru Investitii... ...continuare.

Firea ii intoarce favorul lui Ciolacu. Il sustine la presedentie si nici nu vrea sa-i ia functia din PSD

publicat 2024-04-26 16:30:12 (Puterea)
Gabriela Firea se pare ca este foarte fericita de faptul ca este candidatul PSD pentru Primaria Capitalei si drept rasplata il sustine acum pe Marcel Ciolacu in alegerile prezidentiale! Mai mult, a spus ca nu isi doreste sa devina presedintele PSD. Asadar, Gabriela Firea pare sa-i intoarca favorul lui Marcel Ciolacu. Dupa ce a fost […]The post Firea ii intoarce favorul lui Ciolacu. Il sustine la presedentie si nici nu vrea sa-i ia functia din PSD appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Primul vaccin ARNm contra cancerului, in ultima faza de testare

publicat 2024-04-26 16:30:12 (Puterea)
Primul vaccin ARN mesager personalizat contra melanomului  -care are capacitatea de a stopa si cancerele pulmonar, de vezica urinara si renal - este in studiu clinic de faza a 3-a,  la nivel international, transmit agentiile de presa. Aceasta este ultima etapa de testare a vaccinului si este coordonata de University College London Hospital NHS Foundation […]The post Primul vaccin ARNm contra cancerului, in ultima faza de testare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Vesti negre din Marea Britanie. Regele Charles se simte rau. Planurile pentru funeralii, actualizate

publicat 2024-04-26 16:30:12 (Puterea)
Vin vesti triste din Marea Britanie, acolo unde s-a aflat ca starea de sanatate a Regelui Charles s-a inrautatit. Monarhul britanic a fost diagnosticat cu cancer, in urma cu cateva luni. Regele Charles se simte rau! Starea sa de sanatate s-a inrautatit, chiar daca continua tratamentele si lupta cu nemilosul cancer cu care a fost diagnosticat […]The post Vesti negre din Marea Britanie. Regele Charles se simte rau. Planurile pentru funeralii, actualizate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Alina Gorghiu: "Am adus in tara peste 1000 de fugari"

publicat 2024-04-26 16:30:12 (Puterea)
La Dialogurile Puterii, ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, ne prezinta cateva dintre temele de interes national pe care le are in agenda ministeriala. De la o  "legislatie sanatoasa" pana la implementarea acesteia si realizarea unor proiecte, toate sunt prioritati ale Ministerului Justitiei, in folosul cetateanului. Themis, Zeitei Dreptatii, sugereaza impartialitatea cu care cantareste probele si arata puterea […]The post Ministrul Alina Gorghiu: "Am adus in tara peste 1000 de fugari"... ...continuare.

Marcel Ciolacu, despre incidentul de la Slanic-Prahova: "S-a facut un drum peste o mina"

publicat 2024-04-26 16:30:12 (Puterea)
Premierul Marcel Ciolacu afirma ca a fost la curent in permanenta cu privire la situatia de la Slanic, judetul Prahova, unde terenul s-a tasat pe o suprafata de aproximativ 60 de metri patrati. "S-a facut un drum peste o mina", a spus premierul Marcel Ciolacu despre situatia grava de la Slanic Prahova. Intrebat de jurnalisti cu […]The post Marcel Ciolacu, despre incidentul de la Slanic-Prahova: "S-a facut un drum peste o mina" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Mari companii din industria tutunului saluta propunerea de taxare echitabila a tuturor categoriilor de produse cu nicotina

publicat 2024-04-26 16:30:12 (Puterea)
BAT si Philip Morris Romania saluta decizia Ministerului de Finante de a face public proiectul de Ordonanta de Urgenta care include in categoria produselor accizabile toate produsele cu nicotina, inclusiv pliculetele cu nicotina pentru uz oral. Propunerea Ministerului de Finante va crea o situatie de normalitate, in care toate produsele cu nicotina sunt accizate echitabil. […]The post Mari companii din industria tutunului saluta propunerea de taxare echitabila a tuturor categoriilor de... ...continuare.

Omul de afaceri Valeriu Iftime, candidatul PNL la Botosani pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean

publicat 2024-04-26 16:30:12 (Puterea)
Omul de afaceri Valeriu Iftime, finantatorul echipei de fotbal FC Botosani, si-a depus, vineri, candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Botosani din partea Partidului National Liberal (PNL). Valeriu Iftime se afla de doua luni la conducerea PNL Botosani, dupa ce vechiul Biroul Permanent Judetean a fost dizolvat, iar fostul presedinte Costel Soptica […]The post Omul de afaceri Valeriu Iftime, candidatul PNL la Botosani pentru functia de presedinte al... ...continuare.

Controversatul Viorel Catarama a fost reprimit in PNL!

publicat 2024-04-26 16:30:12 (Puterea)
Viorel Catarama, cunoscut si ca patron al magazinelor de mobila Elvila, revine in atentia publicului cu un istoric complex, care include nu doar implicari politice, ci si legaturi controversate cu regimul comunist si institutiile de securitate. Partidul National Liberal a anuntat ca l-a reprimit pe Viorel Catarama, o figura controversata cu o istorie complexa. Potrivit […]The post Controversatul Viorel Catarama a fost reprimit in PNL! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Se construieste o noua linie de metrou in Capitala! Tocmai a fost lansata procedura de licitatie

publicat 2024-04-26 16:30:12 (Puterea)
Anuntul de participare la licitatia deschisa in vederea identificarii proiectantilor si constructorilor care sa aduca metroul de la Gara de Nord la Gara Progresul este public in Sistemul Electronic de Achizitii Publice Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti, in calitate de lider de asociere (alaturi de Ministerul Transporturilor, Metrorex SA, Consiliul Judetean Ilfov si Sectorul 5 […]The post Se construieste o noua linie de metrou in Capitala! Tocmai a fost lansata procedura de licitatie... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11808 11809 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.