EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11960 11961 Pag. urm. »

Motivul pentru care Paula Seling a vrut sa se mute in Franta. Artista si-a deschis sufletul. "Nu am putut"

publicat 2024-04-28 16:45:19 (Libertatea)
Motivul pentru care Paula Seling a vrut sa se mute in Franta. Artista si-a deschis sufletul. Nu am putut Paula Seling, in varsta de 45 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste din Romania. Cu o cariera de peste 25 de ani, vedeta a cucerit inimile tuturor cu vocea ei deosebita. Intr-un interviu acordat revistei VIVA!, Paula a scos la iveala amanunte mai putin stiute despre ea. De asemenea, vedeta a dezvaluit […] ...continuare.

UPDATE Romania a castigat trei medalii de aur la Europenele de Canotaj de la Szeged

publicat 2024-04-28 16:45:19 (Jurnalul-National)
UPDATE Romania a castigat trei medalii de aur la Europenele de Canotaj de la Szeged Romania a obtinut, duminica, trei medalii de aur la Europenele de la Szeged. ...continuare.

In ce investesc cei mai bogati oameni in acest an: Peste 483 de miliarde de euro asteapta sa fie alocati

publicat 2024-04-28 16:45:02 (Adevarul)
In ce investesc cei mai bogati oameni in acest an: Peste 483 de miliarde de euro asteapta sa fie alocati Anul trecut au fost creati in medie 70 de investitori foarte bogati in fiecare zi, iar aceasta este o tendinta care nu da semne de incetinire. ...continuare.

Un judecator britanic este acuzat de hartuire si misoginism de o romanca: "Nu am fost tratata asa in viata mea"

publicat 2024-04-28 16:45:02 (Adevarul)
Un judecator britanic este acuzat de hartuire si misoginism de o romanca: Nu am fost tratata asa in viata mea Cinci femei acuza un judecator de comportament agresiv si misogin in timpul audierilor la un tribunal din Marea Britanie specializat in litigiile de munca. Printre acestea se numara si o romanca, Andra Ion. ...continuare.

Sorin Grindeanu de la Transporturi vrea ca Primaria Bucuresti sa preia Centura Capitalei

publicat 2024-04-28 16:30:09 (Puterea)
Sorin Grindeanu de la Transporturi vrea ca Primaria Bucuresti sa preia Centura Capitalei Ministrul Transporturilor si Infrastructurii Sorin Grindeanu vrea ca Centura Capitalei sa fie preluata in administrarea Primariei Bucuresti.  Sorin Grideanu a mai propus acest lucru de mai multe ori si in ceea ce priveste metroul. Propunerea lui Grindeanu cu privire la Centura Capitalei, devenita un inel al Bucurestiului, a fost facuta, duminica, cu ocazia participarii la […]The post Sorin Grindeanu de la Transporturi vrea ca Primaria Bucuresti sa preia Centura Capitalei appeared first... ...continuare.

Fabrica de diamante a lui Ceausescu a ajuns un tun imobiliar

publicat 2024-04-28 16:30:09 (Puterea)
Fabrica de diamante a lui Ceausescu a ajuns un tun imobiliar Recent am povestit intr-un articol despre pasiunea familiei Ceausescu pentru diamante si cum au reusit sa obtina, temporar, concesiunea unei mine de diamante in Africa. Ce a urmat dupa ce au pierdut-o, puteti afla in continuare. Sotii Ceausescu erau, realmente, fascinati de diamante. Fata de apropiati le spuneau "stele". De aceea, pierderea concesiunii exploatarii de […]The post Fabrica de diamante a lui Ceausescu a ajuns un tun imobiliar appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Inca o medalie de aur pentru Romania la Europenele de Canotaj

publicat 2024-04-28 16:30:07 (Mediafax)
Inca o medalie de aur pentru Romania la Europenele de Canotaj "Aur pentru Romania in ultima finala din cadrul Campionatelor Europene de la Szeged: a canotajului, cea de 8+1 feminin (W8+). Echipajul compus din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Madalina Beres, Amalia Beres, Ioana Vrinceanu, Simona Radis si Victoria Petreanu a facut o cursa foarte buna si s-a clasat pe prima pozitie, depasind echipajele din Marea Britanie si Italia", transmite Federatia Romana de Canotaj. ...continuare.

Noi imagini satelitare arata sute de "paianjeni" negri pe Marte

publicat 2024-04-28 16:30:07 (Mediafax)
Noi imagini satelitare arata sute de paianjeni negri pe Marte In cele mai recente imagini satelitare de la Agentia Spatiala Europeana (ESA), "Orasul Inca" de pe Marte dezvaluie un fenomen fascinant: aparitia a sute de formatiuni intunecate, subtiri, asemanatoare paianjenilor, scrie Live Science. Aceste formatiuni, insa, nu sunt arahnide, ci canale de gaz provenind din eruptiile sezoniere de dioxid de carbon. ...continuare.

Premierul italian Giorgia Meloni si-a anuntat candidatura la alegerile europene

publicat 2024-04-28 16:30:07 (Mediafax)
Premierul italian Giorgia Meloni si-a anuntat candidatura la alegerile europene Votul pentru Parlamentul European din 6-9 iunie este un test cheie de putere pentru coalitia sa de dreapta. ...continuare.

Efectele negative ale sedentarismului asupra sanatatii

publicat 2024-04-28 16:30:06 (Jurnalul-National)
Efectele negative ale sedentarismului asupra sanatatii Circa 25% din populatia planetei nu face suficienta miscare, atrage atentia OMS. Cele mai afectate sunt statele dezvoltate unde stilul de viata sedentar este o problema care se extinde. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11960 11961 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.