EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11796 11797 Pag. urm. »

10 lucruri pe care nu le stiai despre primarul USR Dominic Fritz

publicat 2024-04-26 15:00:09 (Libertatea)
Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, este un personaj diferit in politica romaneasca. Este nascut in Germania, intr-un sat din Muntii Padurea Neagra. Provine dintr-o familie cu 8 copii.  Are o educatie multiculturala: masterat in studii postconflict al Departamentului de Stiinte Politice de la Universitate din York, Marea Britanie, licenta in stiinte politice si administrative la Universitatea […] ...continuare.

„O zi foarte dureroasa”. Rouh, fetita din Fasia Gaza salvata din pantecul mamei sale ucise de bombardamentul israelian de la Rafah, a murit

publicat 2024-04-26 15:00:09 (Libertatea)
Fetita care a fost scoasa din pantecele mamei sale muribunde intr-un spital din Fasia Gaza, in urma unui atac aerian israelian asupra orasului Rafah, a murit dupa doar cateva zile de viata, a anuntat vineri, 26 aprilie, medicul care o ingrijea, potrivit Reuters. Bebelusul fusese numit Rouh, care inseamna „suflet”. Mama ei, Sabreen Al-Sakani, a […] ...continuare.

Atac aerian in nord-estul Ucrainei. Mai multe cladiri au fost lovite. 3 copii sunt raniti

publicat 2024-04-26 15:00:08 (Jurnalul-National)
 O cladire rezidentiala si o unitate economica din nord-estul Ucrainei au fost lovite in timpul unui atac aerian. Cel putin 4 persoane au fost ranite. Printre victime sunt trei copii. ...continuare.

UPDATE Antony Blinken, din nou in China. Nemultumit de sprijinul acordat Rusiei pentru razboiul din Ucraina

publicat 2024-04-26 15:00:08 (Jurnalul-National)
Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, face o noua vizita in China. Diplomatul american s-a intalnit cu ministrul de externe al Chinei, Wang Yi, care a avertizat SUA sa nu depaseasca "liniile rosii". Inainte de a pleca, Antony Blinken se va intalni si cu presedintele Xi Jinping. ...continuare.

Reteta simpla de peste cu rosii si usturoi la cuptor. Un preparat delicios pentru masa de Florii

publicat 2024-04-26 15:00:03 (Antena-1)
De Florii este dezlegare la peste. Astfel ca cei care au tinut post se pot delecta cu o reteta simpla si rapida. Gustul este delicios. ...continuare.

Metropola Galati-Braila va avea aeroport international. Va imita o zona verde de pe Faleza Dunarii. A primit acord de la ROMATSA

publicat 2024-04-26 15:00:02 (Adevarul)
Autoritatile din Galati au anuntat vineri, 26 aprilie 2024, ca proiectul Aeroportului international Galati-Braila a primit acord de la ROMATSA. Va fi inclus in Master Planul General de Transport mai are nevoie de cateva studii pentru a fi organizata licitatia pentru desemnarea constructorului. ...continuare.

UE inaspreste regulile pe care trebuie sa le respecte retailerul chinez de moda Shein

publicat 2024-04-26 15:00:02 (Adevarul)
Comisia Europeana a desemnat, vineri, in mod oficial, comerciantul Shein drept platforma online foarte mare (VLOP) in temeiul Actului legislativ privind serviciile digitale (DSA). ...continuare.

Viorel Catarama se intoarce in PNL: Este important sa ne regrupam in aceste campanii electorale care vor fi foarte grele

publicat 2024-04-26 15:00:02 (Adevarul)
Omul de afaceri Viorel Catarama revine in PNL, formatiunea pe care o conduce, Partidul Dreapta Liberala, urmand sa fuzioneze prin absorbtie cu PNL. ...continuare.

Bursa. Transgaz cheama actionarii sa voteze infiintarea unei societati pentru transportul hidrogenului

publicat 2024-04-26 14:45:19 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Transgaz cheama actionarii sa voteze infiintarea unei societati pentru transportul hidrogenului Autor: Eduard Ivanovici Consiliul de administratie al transportatorului national de gaze naturale Transgaz (TGN) a convocat pe 5 iunie adunarea generala extraordinara a actionarilor pentru a vota infiintarea unei societati cu raspundere limitata, specializata in transportul hidrogenului, potrivit unui raport publicat vineri la Bursa. ...continuare.

Opinie Dragos Damian, Terapia Cluj: Doamna Mihaela Nabar, ne vine greu sa credem ca in Romania doi copii din zece se culca flamanzi. Asa ceva este imposibil in tara cu zeci de malluri gata sa se deschida

publicat 2024-04-26 14:45:19 (Ziarul-Financiar)
Opinie Dragos Damian, Terapia Cluj: Doamna Mihaela Nabar, ne vine greu sa credem ca in Romania doi copii din zece se culca flamanzi. Asa ceva este imposibil in tara cu zeci de malluri gata sa se deschida Autor: Dragos Damian Doamna Mihaela Nabar aduce in dezbatere o tema care ne distrage atentia de la campania electorala, cand trebuie sa ne concentram pe cine alegem ca sa ne dubleze PIB-ul in urmatorii 10 ani. Asadar, sa subliniem ca toate evidentele arata ca este imposibil ca doi copii romani din zece sa se culce flamanzi. Sa evitam dezinformarea si sa facem front comun cu totii pentru a dezmintii fake-news-urile: ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11796 11797 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.