EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11967 11968 Pag. urm. »

Cristian Popescu Piedone se declara "satul de prieteni falsi si de strigoi mincinosi"

publicat 2024-04-28 18:30:10 (Puterea)
Cristian Popescu Piedone se declara satul de prieteni falsi si de strigoi mincinosi Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 al Capitalei, spune ca este satul de prieteni falsi si de strigoi mincinosi. El se bazeaza pe "bunatatea si sinceritatea oamenilor buni!" Piedone ii asigura pe toti simpatizantii sai ca merge inainte si conteaza pe sprijinul lor la alegerile pentru Primaria Capitalei de pe 9 iunie. Iata mesajul postat […]The post Cristian Popescu Piedone se declara "satul de prieteni falsi si de strigoi mincinosi" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Industria infloritoare care a fost distrusa in Romania. Implicatia "reginei serelor", o femeie cu conexiuni politice

publicat 2024-04-28 18:30:10 (ProTV)
Industria infloritoare care a fost distrusa in Romania. Implicatia reginei serelor, o femeie cu conexiuni politice „De unde sunt florile?”, partea I. Când crestinii ortodoxi celebreaza Floriile, vorbim despre o industrie înfloritoare - vânzarea plantelor verzi si florilor în România. ...continuare.

Floriile, intre traditie si modernitate

publicat 2024-04-28 18:30:07 (Jurnalul-National)
Floriile, intre traditie si modernitate Praznic imparatesc, sarbatorit cu o saptamana inaintea Sfintelor Pasti in toata Biserica Crestina. ...continuare.

Elisabeta Lipa dupa CE de la Szeged: "Suntem pe drumul cel bun. Ii felicit pe sportivi pentru modul in care lupta"

publicat 2024-04-28 18:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Elisabeta Lipa dupa CE de la Szeged: Suntem pe drumul cel bun. Ii felicit pe sportivi pentru modul in care lupta Elisabeta Lipa, presedinta ANS, a vorbit la finalul Campionatelor Europene despre ce s-a intamplat la Szeged, acolo unde Romania s-a situat pe locul 2 in clasamentul pe medalii, dupa Marea Britanie, cu 4 distinctii de aur, 2 de argint si 2 de bronz.Elisabeta Lipa a suferit pentru fiecare echipaj care a concurat la Szeged. I-a incurajat, a plans, a ras, iar la final a tras concluziile. ... ...continuare.

Nottingham - Manchester City, meci vital in Premier League. Echipe de start + cote

publicat 2024-04-28 18:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Nottingham - Manchester City, meci vital in Premier League. Echipe de start + cote Nottingam Forest si Manchester City se intalnesc in etapa #35 din Premier League. Meciul incepe la ora 18:30, liveTEXT pe GSP.ro si la TV pe Prima Sport 2, Orange Sport 2 si Digi Sport 2.Nottingham Forest - Manchester Citu, live de la 18:30Click aici pentru statisticiNottingham Forest - Manchester City, echipe de start:Nottingham Forest: Sels - N. ... ...continuare.

Mihai Morar, dezvaluiri emotionante despre familie si cariera: "Sunt alt om fata de acum aprope 16 ani...".

publicat 2024-04-28 18:30:03 (Click)
Mihai Morar, dezvaluiri emotionante despre familie si cariera: Sunt alt om fata de acum aprope 16 ani.... . Reporterii Click! au reusit sa ii fure cateva minute, iar realizatorul ne-a oferit un interviu de suflet. ...continuare.

Romania nu are bani pentru a trimite sportivii la Olimpiada de la Paris. Guvernul a cerut sprijinul Loteriei "in scopul eliminarii oricarui risc de neparticipare"

publicat 2024-04-28 18:15:09 (Libertatea)
Romania nu are bani pentru a trimite sportivii la Olimpiada de la Paris. Guvernul a cerut sprijinul Loteriei in scopul eliminarii oricarui risc de neparticipare Guvernul a aprobat recent o Ordonanta prin care Loteria Romana va lansa un loz special, iar o parte din banii obtinuti vor merge la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman pentru finantarea delegatiei romane de la Jocurile de vara de la Paris, pentru ca „nu exista fonduri suficiente”, dupa cum recunoaste Executivul. Astfel, Loteria Romana va […] ...continuare.

Comandantul-sef al armatei ucrainene: Situatia de pe front s-a „deteriorat”. Fortele Kievului se retrag din mai multe localitati din zona Donetk

publicat 2024-04-28 18:15:09 (Libertatea)
Comandantul-sef al armatei ucrainene: Situatia de pe front s-a „deteriorat”. Fortele Kievului se retrag din mai multe localitati din zona Donetk Comandantul-sef al fortelor ucrainene, Oleksandr Sirski, a transmis duminica, intr-o postare pe Facebook, ca situatia de pe front s-a „deteriorat” si trupele ruse au inregistrat „succese tactice” in mai multe zone, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres. „Rusia ataca activ de-a lungul liniei frontului si inregistreaza succese tactice in anumite sectoare”, a scris Oleksandr […] ...continuare.

Seful Bisericii Anglicane critica Israelul pentru arestarea unei palestiniene crestine

publicat 2024-04-28 18:15:08 (Jurnalul-National)
Seful Bisericii Anglicane critica Israelul pentru arestarea unei palestiniene crestine Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, a criticat Israelul pentru o femeie crestina, de origine palestiniana, aflata in detentie. Tanara a fost arestata in Cisiordania. El acuza Israelul a incalcat promisiunile privind tratamentul crestinilor. ...continuare.

Pata Rat face primul pas pe scena. Repetitiile pentru spectacolul de opera Waste Side Story, in linie dreapta

publicat 2024-04-28 18:15:08 (Jurnalul-National)
Pata Rat face primul pas pe scena. Repetitiile pentru spectacolul de opera Waste Side Story, in linie dreapta Zilele acestea, la Cluj-Napoca, au loc repetitii intense pentru spectacolul de opera Waste Side Story, proiect artistic inedit, inspirat din viata oamenilor care locuiesc in Pata Rat, izolati in acest spatiu precar al locuirii marginalizate. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11967 11968 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.