EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Transportatorii si fermierii se intalnesc cu ministrii si reprezentantii unor institutii publice

publicat 2024-01-13 16:00:13 (Puterea)
Transportatorii si fermierii se intalnesc cu ministrii si reprezentantii unor institutii publice Transportatorii si fermierii care protesteaza pe Centura Capitalei si in tara se vor intalni ministrii si reprezentantii unor institutii publice, urmand sa poarte discutii pe fiecare domeniu in parte. Intalnirile vor avea loc astazi dupa urmatorul program: Guvernul isi probeaza astfel disponibilitatea de a gasi solutii concrete in cazul problemelor legitime ridicate de transportatori si […]The post Transportatorii si fermierii se intalnesc cu ministrii si reprezentantii unor institutii... ...continuare.

Cat timp trebuie sa fi fost casatorit pentru a beneficia de pensia de urmas

publicat 2024-01-13 16:00:13 (Puterea)
Cat timp trebuie sa fi fost casatorit pentru a beneficia de pensia de urmas Pensia de urmas se ofera in anumite conditii, fiind influentata de diversi factori, inclusiv durata casatoriei. Casa Nationala de Pensii Publice a venit cu clarificari cu privire la conditiile pe care sotul supravietuitor trebuie sa le indeplineasca pentru a primi pensia de urmas. Iata care sunt acelea! Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a primi […]The post Cat timp trebuie sa fi fost casatorit pentru a beneficia de pensia de urmas appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Diplomele devin interactive. Un nou element va aparea pe acestea

publicat 2024-01-13 16:00:13 (Puterea)
Diplomele devin interactive. Un nou element va aparea pe acestea Se anunta noi schimbari in invatamant! Diploma de doctor va contine un cod QR. Anuntul a fost facut de Ministrul Educatiei, Ligia Deca. Astfel, de anul acesta, in invatamantul superior, diploma de doctor va contine un cod QR care va permite accesul la informatii care vor facilita validarea si conformitatea diplomelor direct in baza de date […]The post Diplomele devin interactive. Un nou element va aparea pe acestea appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cine este Lai Ching-te, noul presedinte al Taiwanului. De la contestarea regimurilor, la pragmatismul pentru independenta

publicat 2024-01-13 16:00:12 (ProTV)
Cine este Lai Ching-te, noul presedinte al Taiwanului. De la contestarea regimurilor, la pragmatismul pentru independenta Taiwanul l-a ales ca presedinte pe Lai Ching-te, cândva un aparator razboinic al independentei taiwaneze, acum un sustinator cheie al eforturilor Partidului Democrat Progresist de a mentine pacea cu Beijingul.   ...continuare.

Cadavrele "non-umane" din Mexic au oua "care nu fac parte din lantul evolutiv al Pamantului"

publicat 2024-01-13 16:00:12 (ProTV)
Cadavrele non-umane din Mexic au oua care nu fac parte din lantul evolutiv al Pamantului Creaturile misterioase care ar fi extrateresti au trei oua de reproducere „care nu fac parte din lantul evolutiv al Pamântului”.   ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 689. Sunak este la Kiev: acord de securitate fara precedent / Atac puternic cu rachete rusesti in timpul noptii, inclusiv cu rachete hipersonice Kinjal / Si noul ministru francez de externe a descins in capitala Ucrainei

publicat 2024-01-13 16:00:11 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 689. Sunak este la Kiev: acord de securitate fara precedent / Atac puternic cu rachete rusesti in timpul noptii, inclusiv cu rachete hipersonice Kinjal / Si noul ministru francez de externe a descins in capitala Ucrainei UPDATE Rishi Sunak, pe tot terenul Dupa ce a ordonat peste noapte atacuri comune cu SUA asupra Houthi-ilor din Yemen, premierul britanic a ajuns la Kiev pentru a anunta un nou ajutor de 2,9 miliarde pentru presedintele ucrainean si pentru a semna un acord bilateral "fara precedent" privind securitatea. Prim-ministrul britanic incearca astfel sa umple un gol care ramane in Occident in ceea ce priveste asistenta militara pentru tara invadata si sa dea un semnal pozitiv dupa anuntul descurajant... ...continuare.

Sentinta fara precedent pentru un sofer baut care a omorat doi tineri, unul fiind politist, intr-un accident in Neamt

publicat 2024-01-13 16:00:09 (Libertatea)
Magistratii de la Tribunalul Neamt au pronuntat joi, 11 ianuarie, cea mai grea pedeapsa – de 13 ani plus sase luni de inchisoare – in cazul unui sofer care, baut fiind, a provocat un accident soldat cu doi morti, in comuna Secuieni din judetul Neamt, transmite Adevarul. Accidentul a avut loc pe 29 septembrie 2019, […] ...continuare.

Andreea Esca, victima unei escrocherii online: "Profita fara nicio jena de imaginea noastra"

publicat 2024-01-13 16:00:09 (Libertatea)
Andreea Esca, victima unei escrocherii online: Profita fara nicio jena de imaginea noastra Andreea Esca se afla intr-o situatie mai putin placuta, dupa ce imaginea sa a fost folosita fara acordul ei pentru promovarea unor produse in mediul online. Prezentatoarea de la PRO TV trage un semnal de alarma si nu isi doreste ca oamenii sa fie pacaliti de aceste site-uri fantoma. Pe Internet circula mai multe reclame […] ...continuare.

Alegeri in Taiwan. Primele rezultate ale scrutinului prezidential

publicat 2024-01-13 16:00:08 (Jurnalul-National)
Alegeri in Taiwan. Primele rezultate ale scrutinului prezidential Lai Ching-te, candidatul la prezidentiale din partea partidului de guvernamant din Taiwan, a avut sambata un prim avans in numaratoarea provizorie a voturilor, ceea ce ar putea duce la castigarea alegerilor pe care China le-a prezentat ca fiind o alegere intre razboi si pace, scrie Reuters. ...continuare.

Cluj-Napoca ocupa pozitia a 10-a in topul celor mai bune orase din Europa in privinta calitatii vietii, realizat de UE

publicat 2024-01-13 16:00:08 (Income-Magazine)
Cluj-Napoca ocupa pozitia a 10-a in topul celor mai bune orase din Europa in privinta calitatii vietii, realizat de UE Cluj-Napoca ocupa pozitia a 10-a in topul celor mai bune orase din Europa in privinta calitatii vietii, care este condus de orasul elvetian Zurich, potrivit unui raport realizat de Uniunea Europeana, care a fost realizat prin intervievarea a 71.153 de locuitori, din 83 de orase, relateaza Politico. Raportul de 112 pagini se bazeaza pe rezultatele […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.