EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




UPDATE Alegeri in Taiwan. Candidatul partidului de guvernamant a castigat alegerile prezidentiale

publicat 2024-01-13 16:30:09 (Jurnalul-National)
UPDATE Alegeri in Taiwan. Candidatul partidului de guvernamant a castigat alegerile prezidentiale Lai Ching-te, candidatul partidului de guvernamant din Taiwan, a castigat alegerile prezidentiale de sambata, potrivit Sky News. Partidul sau sustine autonomia fata de China. ...continuare.

Intalnirile dintre Guvern si transportatorii si fermierii protestatari au fost reprogramate

publicat 2024-01-13 16:30:09 (Jurnalul-National)
Intalnirile dintre Guvern si transportatorii si fermierii protestatari au fost reprogramate Intalnirile dintre guvernanti si transportatori si fermieri au fost reprogramate la solicitarea protestatarilor. ...continuare.

Mara Banica reactioneaza in scandalul Eva Maruta. Ce spune despre prestatia micutei: "Uneori mi-e rusine ca-s romanca"

publicat 2024-01-13 16:30:05 (Click)
Mara Banica reactioneaza in scandalul Eva Maruta. Ce spune despre prestatia micutei: Uneori mi-e rusine ca-s romanca Mara Banica se alatura vedetelor care vin in sprijinul Evei Maruta, cea care a jucat la varsta de 8 ani in primul ei film, alaturi de Alex Bogdan - Tati part time. In timp ce marea majoritatea a romanilor critica succesul copilei si il pune pe seama celebritatii parintilor sai, Mara Banica da exempl ...continuare.

Printul William i-a frant inima Ducesei Kate cu aceasta decizie. Hotararea controversata le pune in pericol dinamica de familie

publicat 2024-01-13 16:30:03 (Antena-1)
Printul William i-a frant inima Ducesei Kate cu aceasta decizie. Hotararea controversata le pune in pericol dinamica de familie Printul William si Kate Middleton au avut parte de o discutie care s-a intins pe o perioada foarte lunga. Dupa un an de zile, printul a luat totusi decizia care pare ca i-a frant inima ducesei. Iata la ce concluzie a ajuns si cum o afecteaza pe Kate acest lucru. ...continuare.

Suma enorma cheltuita pentru ecologizarea haldei de fosfogips de la Bacau. Romania, sanctionata de UE din cauza ei

publicat 2024-01-13 16:30:02 (Adevarul)
Suma enorma cheltuita pentru ecologizarea haldei de fosfogips de la Bacau. Romania, sanctionata de UE din cauza ei Ministerul Mediului a avizat vineri, 12 ianuarie 2023, inchiderea depozitului de deseuri de fosfogips din Bacau, care a rezultat din activitatea fostei Sofert SA ...continuare.

Schi in statiunea Rausor din Muntii Retezat. Ninsorile au animat zona din Parcul National Retezat VIDEO

publicat 2024-01-13 16:30:02 (Adevarul)
Schi in statiunea Rausor din Muntii Retezat. Ninsorile au animat zona din Parcul National Retezat VIDEO Ninsorile au revenit in zonele alpine din Retezat, dupa o "seceta" care a durat peste trei saptamani. In statiunea Rausor din Hunedoara, turistii s-au putut bucura din nou de zapada ...continuare.

Renuntati la bagajele de cala! Sfaturi si elemente esentiale pentru bagajele de mana cand calatoriti cu avionul

publicat 2024-01-13 16:30:02 (Adevarul)
Renuntati la bagajele de cala! Sfaturi si elemente esentiale pentru bagajele de mana cand calatoriti cu avionul Autointitulata "regina a bagajelor de mana", fiica unei insotitoare de bord Air Canada, fondatoare a unui start-up si experta in marketing, a adunat peste 620.000 de vizualizari pe videoclipul ei "Ultimate flight essentials". ...continuare.

O mama si-a otravit copilul cu paracetamol, codeina si morfina. Micutul a avut nevoie de transplant de ficat

publicat 2024-01-13 16:15:12 (ProTV)
O mama si-a otravit copilul cu paracetamol, codeina si morfina. Micutul a avut nevoie de transplant de ficat O mama a fosr condamnata la 12 ani de închisoare dupa ce si-a otravit copilul cu paracetamol si codeina.   ...continuare.

FCSB a pus ochii pe un atacant spaniol care evolueaza in Kosovo

publicat 2024-01-13 16:15:11 (OnlineSport)
FCSB a pus ochii pe un atacant spaniol care evolueaza in Kosovo Gigi Becali a transferat trei jucatori în acesta iarna, dar nu vrea sa se opreasca aici. ...continuare.

Intalnirile dintre guvernanti si transportatorii si fermierii protestatari au fost reprogramate

publicat 2024-01-13 16:15:11 (Mediafax)
Intalnirile dintre guvernanti si transportatorii si fermierii protestatari au fost reprogramate Avand in vedere faptul ca, la finalul intalnirii de la Ministerul Agriculturii, delegatia transportatorilor si fermierilor protestatari a transmis reprezentantilor Guvernului ca nu este pregatita sa continue intalnirile conform calendarului transmis in cursul diminetii, discutiile cu ministerele de resort/autoritatile competente au fost reprogramate, au anuntat reprezentantii Guvernului. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.