EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Elon Musk recompenseaza ,,membrii influenti" de pe X. Ce beneficii vor primi utilizatorii

publicat 2024-04-04 18:00:12 (Mediafax)
Elon Musk recompenseaza ,,membrii influenti de pe X. Ce beneficii vor primi utilizatorii Platforma de socializare X, detinuta de Elon Musk, a inceput sa distribuie caracteristici Premium gratuite, inclusiv ,,bifele albastre", care atesta faptul ca profilul este verificat, pentru anumiti utilizatori, scrie . ...continuare.

Ministerul Sanatatii a avizat structura modificata a Spitalului "Marie Curie"

publicat 2024-04-04 15:30:14 (Mediafax)
Ministerul Sanatatii a avizat structura modificata a Spitalului Marie Curie Acordarea avizului pentru structura modificata a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii "M. S. Curie" a permis deplasarea echipei Directiei de Sanatate Publica Bucuresti pentru efectuarea evaluarii necesare autorizarii sanitare a cladirii spitalului, care va fi eliberata la inceputul saptamanii viitoare, anunta Ministerul Sanatatii. ...continuare.

Feli lanseaza "Ne iubim", un vals cu iubirea pana la sfarsitul vietii

publicat 2024-04-04 12:30:42 (Mediafax)
Feli lanseaza Ne iubim, un vals cu iubirea pana la sfarsitul vietii Feli canta-n inima mare "Ne iubim", un vals cu iubirea, o piesa care serbeaza bucuria de a fi si de a ramane indragostit indiferent de timp, de etapa sau de stangacii. ...continuare.

Semnal din piata medicala privata: MedLife asteapta "miscari puternice" si cumpara o retea de laboratoare de genetica

publicat 2024-04-04 10:45:34 (Ziarul-Financiar)
Semnal din piata medicala privata: MedLife asteapta miscari puternice si cumpara o retea de laboratoare de genetica Din 2011, MedLife a bifat zeci de achizitii nationale si internationale, integrand 73 de companii in total. ...continuare.

Rezervarile hoteliere pentru perioada Jocurilor Olimpice din 2024 sunt ingrijorator de mici

publicat 2024-04-04 10:45:28 (Mediafax)
Rezervarile hoteliere pentru perioada Jocurilor Olimpice din 2024 sunt ingrijorator de mici Turistii francezi si straini se feresc de Jocurile de la Paris? Fabienne Ardouin, proprietara unui hotel situat in mod ideal in inima capitalei, cat mai aproape de evenimentele olimpice, isi pune aceasta intrebare, avand in vedere ritmul slab in care se fac rezervarile. ...continuare.

Cum functioneaza "pancresul artificial", care le ofera bolnavilor de diabet de tip 1 o viata aproape normala

publicat 2024-04-04 08:00:36 (ProTV)
Cum functioneaza pancresul artificial, care le ofera bolnavilor de diabet de tip 1 o viata aproape normala Aproape noua milioane de oameni din lume au diabet zaharat insulino-dependent. Iar numarul celor diagnosticati cu aceasta boala e în crestere.   ...continuare.

Un manuscris Sherlock Holmes a lui Arthur Conan Doyle a fost evaluat la suma de 1.2 milioane de dolari

publicat 2024-04-03 16:15:45 (Mediafax)
Un manuscris Sherlock Holmes a lui Arthur Conan Doyle a fost evaluat la suma de 1.2 milioane de dolari Casa de licitatii Sotheby's din New York prezinta manuscrisul original, scris de mana, al lui Arthur Conan Doyle pentru "Semnul celor patru", o piesa semnificativa din istoria literara, legata de o intalnire la cina cu Oscar Wilde in 1889, potrivit CTV News. ...continuare.

Autoturism Tesla, furat din Germania, descoperit in Vama Husi. Soferul le-a spus politistilor ca "a imprumutat autoturismul de la proprietar"

publicat 2024-04-03 13:31:04 (Mediafax)
Autoturism Tesla, furat din Germania, descoperit in Vama Husi. Soferul le-a spus politistilor ca a imprumutat autoturismul de la proprietar Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi au indisponibilizat pentru continuarea cercetarilor un autoturism marca Tesla, identificat in trafic, in urma unei actiuni punctuale. Masina figura in bazele de date ca fiind furata din Germania in aceeasi zi. ...continuare.

Kate Middleton a fost fortata sa faca videoclipul in care anunta ca sufera de cancer: cineva era gata sa-i dezvaluie boala

publicat 2024-04-02 21:00:20 (Mediafax)
Kate Middleton a fost fortata sa faca videoclipul in care anunta ca sufera de cancer: cineva era gata sa-i dezvaluie boala Potrivit publicatiei Daily Mail, se pare ca Printesa de Wales a fost nevoita sa povesteasca ce se intampla cu starea ei de sanatate. Cineva descoperise diagnosticul primit dupa operatia abdominala din ianuarie, efectuata la Clinica din Londra. ...continuare.

Dezbatere in Germania in privinta unei limite de viteza pe autostrada pentru reducerea emisiilor. Ce spune ministrul Transporturilor

publicat 2024-04-02 14:45:32 (Mediafax)
Dezbatere in Germania in privinta unei limite de viteza pe autostrada pentru reducerea emisiilor. Ce spune ministrul Transporturilor Ministrul german al Transporturilor a respins un raport publicat de Agentia Federala de Mediu, potrivit caruia o limita de viteza de 120 de kilometri pe ora pe Autobahn ar putea reduce semnificativ emisiile de gaze cu efect de sera. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.