EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale




Destinatii turistice interesante pentru 2024

publicat 2024-01-31 09:15:07 (Libertatea)
Destinatii turistice interesante pentru 2024 Vacantele pentru 2024 se stabilesc inca de la inceputul anului si se aleg in functie de mai multe criterii personale. Fie ca vrei o vacanta linistita, pe malul marii, sau o vacanta in care sa explorezi cat mai multe curiozitati, iata mai jos ce recomandari iti oferim! Care sunt cele mai interesante destinatii turistice in […] ...continuare.

FOTO/VIDEO. Aparitie misterioasa. O nava disparuta acum sute de ani a aparut brusc pe o plaja din Canada

publicat 2024-01-31 09:15:03 (Click)
FOTO/VIDEO. Aparitie misterioasa. O nava disparuta acum sute de ani a aparut brusc pe o plaja din Canada Aparitia misterioasa a unei nave pe o plaja dintr-o mica localitate canadiana este intens discutata zilele acestea. ...continuare.

Alimentul extrem de sanatos, care poate fi consumat la orice ora si care nu ingrasa. Medic: "Nu ai cum sa gresesti!"

publicat 2024-01-31 08:15:05 (Antena3)
Alimentul extrem de sanatos, care poate fi consumat la orice ora si care nu ingrasa. Medic: Nu ai cum sa gresesti! Intr-o societate tot mai preocupata de sanatate si bunastare, lupta cu kilogramele devine o provocare comuna pentru multi romani. ...continuare.

Vara in plina iarna in Spania. Temperaturi care s-au apropiat de pragul de 30°C

publicat 2024-01-26 10:30:09 (ProTV)
Vara in plina iarna in Spania. Temperaturi care s-au apropiat de pragul de 30°C Temperaturi care s-au apropiat de pragul de 30°C au fost înregistrate joi în Spania, afectata de un val de caldura demn de începutul verii în plina luna ianuarie. ...continuare.

Un hotel din Targu Mures, cumparat de Ungaria printr-o companie care mai are 8 proprietati in Transilvania

publicat 2024-01-26 10:15:27 (ProTV)
Un hotel din Targu Mures, cumparat de Ungaria printr-o companie care mai are 8 proprietati in Transilvania Manevi Zrt, o companie din portofoliul Fundatiei Central European Built Heritage Conservation, a cumparat Hotelul Concordia din Târgu Mures. ...continuare.

Horoscop 25 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Luna Plina cu neprevazute pentru toate zodiile

publicat 2024-01-24 21:45:12 (ProTV)
Horoscop 25 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Luna Plina cu neprevazute pentru toate zodiile Horoscop 25 ianuarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Stirile ProTV. O zi cu Luna Plina si neprevazute. Se poate sa fim fata în fata cu dorintele noastre si e de vazut daca sunt realiste, daca ni le putem împlini, sau sa ne repliem cumva. ...continuare.

Motivul pentru care doua lanturi de restaurante se cearta in instanta pe un preparat cunoscut: puiul cu unt

publicat 2024-01-24 17:45:04 (Antena3)
Motivul pentru care doua lanturi de restaurante se cearta in instanta pe un preparat cunoscut: puiul cu unt Puiul cu unt, un cunoscut preparat culinar din India a devenit subiect de cearta intre doua lanturi de restaurante. Disputa a devenit atat de serioasa incat s-a ajuns in instanta pentru a rezolva situatia. ...continuare.

Patru concurenti noi si victorie pentru Faimosi, aseara, la Survivor All Stars. Show-ul continua cu jocul de imunitate

publicat 2024-01-24 11:15:19 (ProTV)
Patru concurenti noi si victorie pentru Faimosi, aseara, la Survivor All Stars. Show-ul continua cu jocul de imunitate A fost o seara încarcata în cel mai puternic sezon din reality show-ul care testeaza limitele participantilor si care-i trece pe toti cei care se uita prin cele mai puternice emotii. ...continuare.

O girafa din Mexic, in cautarea unui partener, este transportata 40 de ore intr-o cutie speciala

publicat 2024-01-23 11:00:10 (Mediafax)
O girafa din Mexic, in cautarea unui partener, este transportata 40 de ore intr-o cutie speciala Girafa Benito calatoreste intr-o lada speciala legata de spatele unui camion, potrivit Sky News. Lada are 16 metri inaltime, dar acoperisul poate fi coborat pentru a trece pe sub poduri. Girafa poate scoate capul prin partea de sus a cutiei, care este dotata cu o prelata pentru a o proteja de frig, vant si ploaie. In cutie sunt numeroase paie, lucerna, apa si legume, dar si un echipament care le permite tehnicienilor sa poata vorbi cu Benito in timpul deplasarii. Un convoi de politie,... ...continuare.

Holograma, noul "profesor" universitar in Marea Britanie

publicat 2024-01-23 07:30:15 (Puterea)
Holograma, noul profesor universitar in Marea Britanie In Marea Britanie, mai multe universitati au in plan sa includa hologramele la cursuri si seminarii. Hologramele vor fi experimentate timp de un an, urmand ca din 2025 sa fie introduse in curicula. Imaginile 3D mentin studentii concentrati pe toata durata cursului, spun profesorii incantati, care recunosc ca experienta muncii cu imagini 3D este incomparabila. […]The post Holograma, noul "profesor" universitar in Marea Britanie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.