EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Celebrul Ronnie O'Sullivan lupta de sambata pentru recordul absolut de opt titluri mondiale la snooker

publicat 2024-04-17 10:45:11 (Jurnalul-National)
Celebrul Ronnie O'Sullivan lupta de sambata pentru recordul absolut de opt titluri mondiale la snooker Ronnie O'Sullivan, numarul unu in clasamentul mondial al snookerului, va incerca sa obtina un al optulea titlu record la noua editie a Campionatului Mondial. Evenimentul are loc in mod traditional la Teatrul Crucible din Sheffield. Competitia se desfasoara intre 20 aprilie si 6 mai. ...continuare.

Unde se afla cel mai ploios oras din lume. Mersul afara e strict interzis: "Nu avem voie sa iesim in timpul ploilor" VIDEO

publicat 2024-04-17 10:30:06 (Click)
Unde se afla cel mai ploios oras din lume. Mersul afara e strict interzis: Nu avem voie sa iesim in timpul ploilor VIDEO Unde se afla cel mai ploios oras din lume. Atentie, nu este in Europa. Nimeni nu se misca acolo, iar mersul afara e strict interzis. VIDEO ...continuare.

Un restaurant din Italia ofera o sticla de vin gratuita clientilor care isi predau telefoanele la intrare

publicat 2024-04-16 13:00:14 (Income-Magazine)
Un restaurant din Italia ofera o sticla de vin gratuita clientilor care isi predau telefoanele la intrare Un restaurant italian ofera o sticla de vin gratuita clientilor care renunta la telefoanele mobile in timpul mesei, relateaza The Guardian. Angelo Lella, proprietarul restaurantului Al Condominio, deschis in luna martie in Verona, celebrul oras al iubirii, a declarat ca scopul este de a incuraja clientii sa discute intre ei in loc sa se uite […] ...continuare.

Locuri de vizitat in New York – cele mai apreciate obiective turistice

publicat 2024-04-12 11:00:25 (Libertatea)
Locuri de vizitat in New York – cele mai apreciate obiective turistice New Yorkul este un oras incredibil de vibrant si plin de viata, cu o istorie bogata, cultura si diversitate impresionante. Exista atat de multe locuri de vizitat in New York, incat cateva zile nu ar fi suficiente pentru asta. Descopera insa care sunt cele mai apreciate obiective turistice si adauga pe lista ta ceea ce […] ...continuare.

7 pietre semipretioase, potrivite pentru un inel care iese in evidenta

publicat 2024-04-12 10:30:19 (Click)
7 pietre semipretioase, potrivite pentru un inel care iese in evidenta Pietrele, pretioase sau semipretioase, au puterea de a transforma spectaculos aspectul unei bijuterii si de a-i conferi o valoare mai mare. ...continuare.

Cu ce trebuie sa stropesti trandafirii in a doua parte a lunii aprilie. Secretul pentru o gradina de vis

publicat 2024-04-12 09:45:19 (Click)
Cu ce trebuie sa stropesti trandafirii in a doua parte a lunii aprilie. Secretul pentru o gradina de vis Pentru a te bucura de trandafiri infloriti si vigurosi pana in toamna, inceputul primaverii este momentul ideal pentru a-i pregati in mod corespunzator. Unul dintre cei mai importanti pasi in ingrijirea trandafirilor in aceasta perioada este stropirea lor cu un amestec puternic si benefic. ...continuare.

Cum va fi vremea de 1 Mai si de Paste

publicat 2024-04-12 09:30:03 (Adevarul)
Cum va fi vremea de 1 Mai si de Paste Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani, oferind o privire asupra vremii in timpul minivacantei de Paste si pana aproape de mijlocul lunii mai. ...continuare.

Pearl Jam, Norah Jones si Smokey Robinson au cerut protejarea creatiei muzicale in fata inteligentei artificiale

publicat 2024-04-04 11:00:33 (Income-Magazine)
Pearl Jam, Norah Jones si Smokey Robinson au cerut protejarea creatiei muzicale in fata inteligentei artificiale Peste 200 de artisti de renume, inclusiv starurile Billie Eilish, Nicki Minaj, Smokey Robinson si trupele rock Pearl Jam si R.E.M., au cerut o mai buna protejare a creatiei si a drepturilor de autor in fata amenintarilor generate de inteligenta artificiala (AI), care poate „sa distruga ecosistemul muzicii”, intr-o scrisoare deschisa publicata marti, informeaza AFP. […] ...continuare.

Bucurestiul va avea un muzeu dedicat jocurilor video

publicat 2024-04-02 11:30:19 (Mediafax)
Bucurestiul va avea un muzeu dedicat jocurilor video Aceasta initiativa, realizata cu suportul Asociatiei Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania (RGDA) si sustinuta din donatii private, isi propune sa pastreze si sa evidentieze patrimoniul jocurilor video romanesti si universale ca fenomen cultural ce a influentat generatii intregi de la inceputurile sale. ...continuare.

Vremea azi, 1 aprilie 2024. Canicula in prima zi de aprilie. Pana la cat pot urca temperaturile

publicat 2024-04-01 08:00:33 (ProTV)
Vremea azi, 1 aprilie 2024. Canicula in prima zi de aprilie. Pana la cat pot urca temperaturile Luna aprilie începe cu atmosfera de vara. Astazi va fi nefiresc de cald, iar în estul tarii se ating 32 de grade. Cel mai mici temperaturi, de 16 grade se vor înregistra în delta si pe litoral. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.