EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale




Filmele castigatoare la Oscar au avut un succes rasunator: Cat au incasat peliculele in box office

publicat 2024-03-11 13:45:02 (Adevarul)
Filmele castigatoare la Oscar au avut un succes rasunator: Cat au incasat peliculele in box office Filmele nominalizate la premiile Oscar au avut incasari record, de sute de milioane de dolari in box office, depasind cu mult bugetul peliculelor. ...continuare.

Aparitie rara in padurile din Romania. A fost surprins un animal care are o tulburare genetica: "Astfel de intalniri sunt remarcabile"

publicat 2024-03-11 08:45:05 (Click)
Aparitie rara in padurile din Romania. A fost surprins un animal care are o tulburare genetica: Astfel de intalniri sunt remarcabile Jandarmii montani de la Postul Montan Bran-Moieciu au avut privilegiul de a intalni o caprioara alba in zona Valea Portii din Bran. Aceasta aparitie de exceptie, extrem de rara in Romania, a fost documentata printr-o serie de imagini inedite, capturand frumusetea unica a acestui exemplar. ...continuare.

Doi soti au castigat la loto 50.000 de dolari, dar au pierdut biletul. Dupa trei luni, viata li s-a schimbat complet

publicat 2024-03-07 11:30:10 (ProTV)
Doi soti au castigat la loto 50.000 de dolari, dar au pierdut biletul. Dupa trei luni, viata li s-a schimbat complet Dublu noroc pentru un cuplu din SUA. Cei doi au aflat ca au câstigat 50.000 de dolari la loto, dar au crezut ca au pierdut biletul pe care l-au cumparat cu putin timp în urma. Din fericire, acestia l-au gasit si si-au ridicat premiul. ...continuare.

Ce capitala se afla in fruntea listei cu cele mai poluate orase din lume

publicat 2024-03-04 14:00:19 (Mediafax)
Ce capitala se afla in fruntea listei cu cele mai poluate orase din lume Strazile capitalei Vietnamului, Hanoi, au fost acoperite luni de smogul care a redus dramatic vizibilitatea, anunta Reuters. ...continuare.

47 de ani de la cutremurul din 1977. Ce scria presa vremii despre seismul devastator

publicat 2024-03-04 08:15:12 (Libertatea)
47 de ani de la cutremurul din 1977. Ce scria presa vremii despre seismul devastator Pe 4 martie 1977, un cutremur devastator a lovit Romania, provocand pierderea a 1.578 de vieti, printre care se numarau si personalitati de marca, precum Toma Caragiu, Doina Badea si Anatol Baconsky. Libertatea publica articole din ziarele care au aparut imediat dupa tragedie, Scinteia si Romania Libera. Vineri, 4 martie 1977, la ora 21.21, Romania […] ...continuare.

Alegerile de la Academia de Studii Economice din Bucuresti l-a reconfirmat rector pe Niculae Istudor

publicat 2024-02-29 11:00:45 (Mediafax)
Alegerile de la Academia de Studii Economice din Bucuresti l-a reconfirmat rector pe Niculae Istudor "Rectorul in exercitiu al universitatii, Nicolae Istudor, a fost investit cu votul membrilor comunitatii universitare joi, 22 februarie 2024. La procesul electoral au participat 87,05% dintre persoanele cu drept de vot din ASE, dintre care 84,62% s-au exprimat in favoarea candidaturii lui Nicolae Istudor", mentioneaza un comunicat al institutiei. ...continuare.

"Line up" oficial Summer Well 2024. Ce artisti ajung la Domeniul Stirbey: Keane, Nothing But Thieves, Two Door Cinema Club

publicat 2024-02-22 11:15:11 (ProTV)
Line up oficial Summer Well 2024. Ce artisti ajung la Domeniul Stirbey: Keane, Nothing But Thieves, Two Door Cinema Club Organizatorii festivalului Summer Well au anuntat ”line up”-ul oficial pentru editia din 2024, care are loc în perioada  9-11 august la Domeniul Stirbey din Buftea.   ...continuare.

Cine este Patricia Nicolai, una dintre cele mai cunoscute femei parfumier din lume si nepoata legendarului Pierre Guerlain, cel care a pus bazele casei Guerlain?

publicat 2024-02-22 10:15:17 (Ziarul-Financiar)
Cine este Patricia Nicolai, una dintre cele mai cunoscute femei parfumier din lume si nepoata legendarului Pierre Guerlain, cel care a pus bazele casei Guerlain? vezi galeria foto Tweet Numele Patriciei Nicolai este strans legat de cel al brandului de parfumerie de nisa pe care l-a fondat si care-i poarta de altfel numele - Parfums de NICOLAI. Totusi, ea are o relatie mult mai veche si mai stransa de atat cu lumea parfumeriei fine, fiind stranepoata legendarului Pierre Guerlain, cel care a pus bazele casei Guerlain. In acest context, cat a fost intamplare, cat a fost mostenire si cat pasiune in drumul sau? ...continuare.

Cu ce trebuie sa stropesti pomii primavara. Vor fi feriti de daunatori si vor face zeci de kilograme de fructe gustoase

publicat 2024-02-21 13:15:03 (Click)
Cu ce trebuie sa stropesti pomii primavara. Vor fi feriti de daunatori si vor face zeci de kilograme de fructe gustoase O scurta privire in calendar ne va arata ca deja incepem sa ne apropiem cu pasi repezi de inceputul primaverii, iar pentru multi romani, aceasta perioada din an inseamna un singur lucru: trebuie stropiti pomii. ...continuare.

Ce sa vizitezi in Munchen, Koln si Frankfurt, orase unde va juca Romania la Euro 2024

publicat 2024-02-20 09:45:08 (Libertatea)
Ce sa vizitezi in Munchen, Koln si Frankfurt, orase unde va juca Romania la Euro 2024 Campionatul European de fotbal 2024 este programat in Germania, motiv pentru care multi romani vor decide sa petreaca o minivacanta in cele trei orase in care echipa Romaniei va disputa meciurile din Grupa E. Vezi mai jos ce sa vizitezi in Munchen, Koln si Frankfurt, unde va juca Romania la Euro 2024. Anul acesta, echipa […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.