EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




ZF IT Generation. Cosmin Gheorghila, fondator al Erda - copilot AI pentru agentii de relatii cu clientii: "Avem nevoie de o finantare de 200.000 de euro. Anul acesta vizam clienti din zona fintech si tintim venituri de 50.000 de euro"

publicat 2024-01-31 08:15:22 (Ziarul-Financiar)
ZF IT Generation. Cosmin Gheorghila, fondator al Erda - copilot AI pentru agentii de relatii cu clientii: Avem nevoie de o finantare de 200.000 de euro. Anul acesta vizam clienti din zona fintech si tintim venituri de 50.000 de euro Erda, start-up local care dezvolta o solutie software bazata pe tehnologia inteligentei artificiale (AI) care functioneaza ca un copilot pentru agentii din departamentele de relatii cu clientii ale companiilor, si-a propus ca la finalul acestui an sa ajunga la venituri anuale recurente de circa 50.000 de euro, clientii vizati in prima faza fiind cei din zona fintech. ...continuare.

Bursa. Transelectrica prognozeaza venituri cu 14% mai mari si un profit in coborare cu 40% anul acesta. Rezultatele preliminate indica scaderi anul trecut versus 2022. Investitiile cresc in 2024 cu 18%.

publicat 2024-01-31 07:45:22 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Transelectrica prognozeaza venituri cu 14% mai mari si un profit in coborare cu 40% anul acesta. Rezultatele preliminate indica scaderi anul trecut versus 2022. Investitiile cresc in 2024 cu 18%. Operatorul sistemului ener­getic national Transelectrica (TEL), companie de stat, a estimat ca ve­niturile totale de anul acesta vor ajunge la 5,3 mld. lei, de la un rezultat preli­minat pe 2023 de 4,7 mld. lei, indicand o crestere po­ten­tiala de 14,2% an/an, conform buge­tului de ve­nituri si cheltuieli care ur­meaza a fi discutat in adunarile generale ale actio­narilor de luna viitoare. ...continuare.

Bursa. Incepe sezonul de raportari financiare: OMV Petrom, primul emitent din BET care isi publica rezultatele preliminare pe 2023. Urmeaza BRD SocGen, TeraPlast si emitentul BVB. Ultimele doua zile din februarie, cele mai aglomerate

publicat 2024-01-31 07:30:29 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Incepe sezonul de raportari financiare: OMV Petrom, primul emitent din BET care isi publica rezultatele preliminare pe 2023. Urmeaza BRD SocGen, TeraPlast si emitentul BVB. Ultimele doua zile din februarie, cele mai aglomerate OMV Petrom (SNP), unicul producator local de petrol si gaze, este prima societate inclusa in indicele de referinta BET care isi raporteaza situatiile preliminare de anul trecut, mai precis joi 1 februarie. ...continuare.

Bursa. Diminuarea Fondului Proprietatea dupa vanzarea participatiei la Hidroelectrica a scazut activele industriei locale de fonduri mutuale cu 13,5% in 2023. Numarul de investitori a crescut insa cu aproape 130.000.

publicat 2024-01-31 07:30:28 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Diminuarea Fondului Proprietatea dupa vanzarea participatiei la Hidroelectrica a scazut activele industriei locale de fonduri mutuale cu 13,5% in 2023. Numarul de investitori a crescut insa cu aproape 130.000. Activele nete ale celor 249 de fonduri mutuale disponibile in Romania, deschise si inchise, locale si straine, au crescut in ultima luna de anul trecut cu 0,5%, la 39,7 miliarde de lei, echivalentul a 8 miliarde de euro, insa dinamica pe intreg anul indica o scadere de 13,5%, conform unui comunicat al Asociatiei Administratorilor de Fonduri (AAF). ...continuare.

Un nou gigant din tech anunta concedieri. PayPal va trimite acasa 2.500 de oameni, 9% din numarul de angajati. "Trebuie sa ne concentram mai mult si sa crestem eficienta, sa implementam automatizarea"

publicat 2024-01-31 01:15:52 (Ziarul-Financiar)
Un nou gigant din tech anunta concedieri. PayPal va trimite acasa 2.500 de oameni, 9% din numarul de angajati. Trebuie sa ne concentram mai mult si sa crestem eficienta, sa implementam automatizarea PayPal va reduce 9% din forta sa de munca la nivel global, adica aproximativ 2.500 de locuri de munca, a transmis marti directorul general al companiei Alex Chriss intr-o scrisoare interna adresata angajatilor, citata de CNBC. PayPal va reduce 9% din forta sa de munca la nivel global, adica aproximativ 2.500 de locuri de munca, a transmis marti directorul general al companiei Alex Chriss intr-o scrisoare interna adresata angajatilor, citata de CNBC. ...continuare.

Google rateaza la limita previziunile de crestere, dar investitorii sunt necrutatori si pedepsesc instant pe bursa: Veniturile Alphabet din publicitate pentru T4 2023 au crescut cu "doar" 11%, la 65,5 miliarde de dolari, fata de estimarile de 11,6%, iar actiunile s-au prabusit imediat cu aproape 6%

publicat 2024-01-31 01:00:17 (Ziarul-Financiar)
Google rateaza la limita previziunile de crestere, dar investitorii sunt necrutatori si pedepsesc instant pe bursa: Veniturile Alphabet din publicitate pentru T4 2023 au crescut cu doar 11%, la 65,5 miliarde de dolari, fata de estimarile de 11,6%, iar actiunile s-au prabusit imediat cu aproape 6% Autor: Stefan Stan Alphabet a ratat la limita previziunile de crestere a activitatii sale de publicitate, ceea ce a dus la scaderea actiunilor sale cu pana la 5% in tranzactiile de marti, dupa orele de tranzactionare, scrie FT. ...continuare.

Cererea puternica pentru cloud si entuziasmul tot mai mare in ceea ce priveste inteligenta artificiala au adus venituri record pentru Microsoft: Gigantul american a incheiat T4 cu venituri in crestere cu 18%, la un nivel record de 62 mld. dolari, cele mai bune rezultate din 2022. Actiunile au scazut cu 2% dupa anunt

publicat 2024-01-31 01:00:17 (Ziarul-Financiar)
Cererea puternica pentru cloud si entuziasmul tot mai mare in ceea ce priveste inteligenta artificiala au adus venituri record pentru Microsoft: Gigantul american a incheiat T4 cu venituri in crestere cu 18%, la un nivel record de 62 mld. dolari, cele mai bune rezultate din 2022. Actiunile au scazut cu 2% dupa anunt Autor: Stefan Stan Cererea puternica pentru cloud si entuziasmul tot mai mare in ceea ce priveste inteligenta artificiala au dus la venituri trimestriale record pentru Microsoft in ultimele trei luni ale anului 2023, scrie FT. ...continuare.

Elon Musk risca sa piarda titlul de cel mai bogat om al planetei: Pachetul salarial de 55 de miliarde de dolari de la Tesla a fost anulat de un judecator din Delaware, care a decis ca aceasta compensatie fara precedent a fost aprobata in mod necorespunzator de consiliul de administratie

publicat 2024-01-31 01:00:17 (Ziarul-Financiar)
Elon Musk risca sa piarda titlul de cel mai bogat om al planetei: Pachetul salarial de 55 de miliarde de dolari de la Tesla a fost anulat de un judecator din Delaware, care a decis ca aceasta compensatie fara precedent a fost aprobata in mod necorespunzator de consiliul de administratie Autor: Stefan Stan Pachetul salarial de 55 de miliarde de dolari al lui Elon Musk de la Tesla a fost anulat de un judecator din Delaware, care a decis ca aceasta compensatie fara precedent a fost aprobata in mod necorespunzator de consiliul de administratie al producatorului auto si ca a fost in detrimentul actionarilor Tesla, scrie FT. ...continuare.

Microsoft a descoperit cum au avut acces hackerii rusi peste o luna de zile la emailuri ale sefilor corporatiei: un cont vechi de test, pentru care nu era activata autentificarea multi-factor - o masura elementara de securitate cibernetica

publicat 2024-01-31 00:45:17 (Ziarul-Financiar)
Microsoft a descoperit cum au avut acces hackerii rusi peste o luna de zile la emailuri ale sefilor corporatiei: un cont vechi de test, pentru care nu era activata autentificarea multi-factor - o masura elementara de securitate cibernetica Autor: Adrian Seceleanu Gigantul american Microsoft a divulgat modul in care hackeri sponsorizati de statul rus - asa numita grupare Midnight Blizzard - a avut acces la conturile de e-mail ale unor persoane din managementul companiei si a putut sa fure date confidentiale: un vechi cont de test, pentru care nu era activata o masura elementara de protectie in fata atacurilor cibernetice, respectiv autentificarea multi-factor (confirmarea identitatii cu ajutorul unor masuri suplimentare pe langa... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.