EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O fata de 11 ani din Sibiu, data disparuta. Copila ar fi plecat dintr-un motel din Craiova unde era cazata cu familia sa

publicat 2024-01-10 09:00:04 (Adevarul)
O fata de 11 ani din Sibiu, data disparuta. Copila ar fi plecat dintr-un motel din Craiova unde era cazata cu familia sa O fata de 11 ani din Sibiu a fost data disparuta, marti seara, dupa ce a plecat, la sfarsitul saptamanii trecute, dintr-un motel din Craiova unde era cazata impreuna cu familia sa. ...continuare.

O fata de 11 ani aflata in excursie cu parintii a disparut din camera de motel, in Craiova

publicat 2024-01-09 23:15:10 (ProTV)
O fata de 11 ani aflata in excursie cu parintii a disparut din camera de motel, in Craiova O fata de 11 ani din Sibiu a fost data disparuta, marti seara, dupa ce a plecat, la sfârsitul saptamânii trecute, dintr-un motel din Craiova unde era cazata împreuna cu familia sa. ...continuare.

Trei sibieni, intre care doi elevi de 14 si 15 ani, au ucis un om al strazii "de plictiseala"

publicat 2024-01-09 20:00:10 (Money.ro)
Trei sibieni, intre care doi elevi de 14 si 15 ani, au ucis un om al strazii de plictiseala Tribunalul Sibiu a incuviintat rechizitoriul prin care procurorii au trimis in judecata trei sibieni, dintre care doi minori, pentru infractiunea de omor. Intr-o noapte de la inceputul lui octombrie, cei trei au batut mai multi oameni ai strazii "de plictiseala". Unul dintre cei crunt batuti a murit, intre timp, scrie turnulsfatului.ro Cei acuzati sunt Lorandino […] ...continuare.

"De cinci ori i-am dat somn". Trei tineri au agresat si ucis in bataie un om al strazii "de plictiseala"

publicat 2024-01-09 19:45:15 (ProTV)
De cinci ori i-am dat somn. Trei tineri au agresat si ucis in bataie un om al strazii de plictiseala Caz sinistru la Sibiu. Doi adolescenti, de 14 si 15 ani, împreuna cu un baiat mai mare, de 19 ani, au atacat si ucis în bataie un om al strazii, doar ca sa-si alunge plictiseala.   ...continuare.

Aeroportul Sibiu, dotat cu cea mai performanta camera de termoviziune din Romania, de peste un 1 milion de euro

publicat 2024-01-09 16:00:02 (Adevarul)
Aeroportul Sibiu, dotat cu cea mai performanta camera de termoviziune din Romania, de peste un 1 milion de euro Printre dotarile de care se bucura Aeroportul International Sibiu angrenat intr-un proces de modernizare a supravegherii video se numara si o camera de termoviziune si detectie, cea mai performanta din Romania. ...continuare.

Pedeapsa cu suspendare pentru un angajat corupt de la Fiscul din Sibiu. Cerea spaga pentru a-si face treaba

publicat 2024-01-09 15:00:01 (Adevarul)
Pedeapsa cu suspendare pentru un angajat corupt de la Fiscul din Sibiu. Cerea spaga pentru a-si face treaba Un functionar al Administratiei Finantelor Publice Sibiu care obisnuia sa ceara bani de la contribuabili ca sa-si faca meseria a scapat de inchisoare, primind o pedeapsa cu suspendare, pentru luare de mita. ...continuare.

Romania "traditionala". Cum a functionat "legitima aparare" in cazul femeii care si-a ucis sotul alcoolic si abuzator

publicat 2024-01-09 14:00:03 (Adevarul)
Romania traditionala. Cum a functionat legitima aparare in cazul femeii care si-a ucis sotul alcoolic si abuzator O realitate des intalnita in Romania "traditionala" este ilustrata intr-un caz de omor, care a fost judecat de instante din Sibiu si Alba Iulia. O femeie de 61 de ani a reusit sa demonstreze "legitima aparare" atunci cand a provocat decesul sotului. ...continuare.

Elicopterul SMURD, solicitat in Sibiu pentru a prelua un pacient la care ambulanta nu a putut ajunge

publicat 2024-01-09 13:45:12 (Jurnalul-National)
Elicopterul SMURD, solicitat in Sibiu pentru a prelua un pacient la care ambulanta nu a putut ajunge Un elicopter SMURD a fost solicitat, marti, in apropierea localitatii Geacas, judetul Sibiu, pentru a prelua un pacient la care ambulanta nu a putut ajunge din cauza drumului accidentat. Echipajul de pe ambulanta a mers pe jos pentru a ajunge la pacient. ...continuare.

Functionar public de la ANAF, condamnat pentru luare de mita

publicat 2024-01-09 11:00:12 (Jurnalul-National)
Functionar public de la ANAF, condamnat pentru luare de mita Un functionar public de la Administratia Judeteana a Finantelor Publice Sibiu, din cadrul ANAF, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare pentru luare de mita in forma continuata. Instanta a decis definitv suspendarea sub supraveghere a pedepsei. ...continuare.

Microbuz pentru pasageri, implicat intr-un accident in Sibiu. Sapte oameni au trait clipe de cosmar

publicat 2024-01-09 09:00:02 (Adevarul)
Microbuz pentru pasageri, implicat intr-un accident in Sibiu. Sapte oameni au trait clipe de cosmar Accidentul a avut loc marti dimineata, 9 ianuarie 2024, pe un drum judetean din Sibiu. Microbuzul era plin cu pasageri care faceau naveta la munca, atunci cand autovehiculul a iesit in decor ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.