EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Descoperire socanta in Sibiu: Barbat ucis de un animal salbatic pe un camp din comuna Alma

publicat 2024-01-11 16:00:05 (Adevarul)
Descoperire socanta in Sibiu: Barbat ucis de un animal salbatic pe un camp din comuna Alma Un tragic incident a avut loc in apropierea localitatii Alma, din judetul Sibiu, unde un barbat in varsta de 68 de ani a fost descoperit mort pe un camp. Autoritatile presupun ca a fost ucis de un animal salbatic. ...continuare.

O pictura pe fatada mucegaita a unui bloc din Sibiu, in finala celor mai bune din lume. FOTO

publicat 2024-01-11 10:30:04 (Click)
O pictura pe fatada mucegaita a unui bloc din Sibiu, in finala celor mai bune din lume. FOTO "Urletul furtunii"se numeste pictura murala de 200 de metri patrati. A fost realizata de un artist argentian pe fatada unui bloc din Sibiu ...continuare.

Dosar penal pentru directorul Aeroportului Sibiu, implicat intr-un accident

publicat 2024-01-11 00:00:13 (Puterea)
Dosar penal pentru directorul Aeroportului Sibiu, implicat intr-un accident Dosar penal pentru directorul Aeroportului Sibiu, Marius Girdea, implicat intr-un accident mortal dupa ce ar fi adormit la volan. Acesta a intrat pe contrasens, lovind din plin un taxi, al carui sofer in varsta de 69 de ani a murit in urma impactului. De asemenea, pe langa Girdea, care potrivit informatiilor din presa locala, ar […]The post Dosar penal pentru directorul Aeroportului Sibiu, implicat intr-un accident appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Adrian Vestea: Primele opt judete in ordinea nivelului de trai sunt conduse de o administratie liberala

publicat 2024-01-10 23:45:20 (Money.ro)
Adrian Vestea: Primele opt judete in ordinea nivelului de trai sunt conduse de o administratie liberala "Primele opt judete in ordinea nivelului de trai sunt conduse de o administratie liberala. Potrivit celui mai recent studiu care analizeaza situatia economica a judetelor Romaniei, in varful clasamentului PIB/cap de locuitor pe tara se afla judete conduse de un presedinte al CJ din partea PNL. Dupa Municipiul Bucuresti, clasamentul este ocupat de judetele Cluj, Ilfov, Timis, Brasov, Constanta, Prahova, Sibiu si Alba", a scris, miercuri seara, pe Gacebook, Adrian Vestea.Ministrul Dezvoltarii... ...continuare.

"M-a amenintat cu arma". Marturiile terifiante ale fiicei lui Adrian Kreiner, la doua luni de la asasinarea milionarului

publicat 2024-01-10 19:45:13 (ProTV)
M-a amenintat cu arma. Marturiile terifiante ale fiicei lui Adrian Kreiner, la doua luni de la asasinarea milionarului La doua luni de asasinarea milionarului din Sibiu, ies la iveala detalii terifiante. Într-o marturie data anchetatorilor, fiica lui Adrian Kreiner a povestit clipele de teroare prin care a trecut. ...continuare.

Detaliile crimei de la Sibiu, unde trei adolescenti au ucis cu cruzime un om fara adapost: "De cinci ori i-am dat somn"

publicat 2024-01-10 18:45:03 (Adevarul)
Detaliile crimei de la Sibiu, unde trei adolescenti au ucis cu cruzime un om fara adapost: De cinci ori i-am dat somn Trei tineri sibieni cu varste de 14, 15 si respectiv 19 ani au batut cu bestialitate mai multi oameni ai strazii, in toamna anului trecut, dintre care unul in final a murit. Cei trei sunt trimisi acum in judecata, in stare de arest. ...continuare.

Directorul general al Aeroportului Sibiu, implicat intr-un accident mortal

publicat 2024-01-10 16:00:09 (Libertatea)
Directorul general al Aeroportului Sibiu, implicat intr-un accident mortal Directorul aeroportului din Sibiu, Marius Girdea, a fost implicat miercuri, 10 ianuarie, intr-un accident mortal in comuna Draganu din judetul Arges, a relatat Turnul Sfatului. „Din verificarile preliminare, efectuate de politistii din cadrul Serviciului Rutier Arges, s-a stabilit ca un barbat de 46 de ani, din judetul Sibiu, care conducea un autoturism, pe DN 7, […] ...continuare.

Directorul general al Aeroportului din Sibiu, implicat intr-un accident mortal, in Arges

publicat 2024-01-10 15:30:02 (Adevarul)
Directorul general al Aeroportului din Sibiu, implicat intr-un accident mortal, in Arges Directorul general al Aeroportului din Sibiu, Marius Girdea, a fost implicat miercuri intr-un accident in urma caruia un om a murit pe loc si alte trei persoane au fost ranite. ...continuare.

Directorul Aeroportului din Sibiu, implicat intr-un accident mortal in Arges

publicat 2024-01-10 15:15:21 (Money.ro)
Marius Girdea, directorul Aeroportului International Sibiu, a fost implicat, miercuri, intr-un accident mortal pe raza localitatii Draganu din judetul Arges. Potrivit antena3.ro, acesta ar fi intrat pe contrasens si a lovit in plin un taxi. In urma impactului, soferul de taxi a murit. De asemenea, Marius Girdea, sotia acestuia si o alta femeie, pasagera in […] ...continuare.

MedLife a investit peste 2 mil. euro in robotul da Vinci X instalat in Spitalul MedLife Polisano din Sibiu

publicat 2024-01-10 14:30:22 (Ziarul-Financiar)
MedLife a investit peste 2 mil. euro in robotul da Vinci X instalat in Spitalul MedLife Polisano din Sibiu Autor: Cristina Bellu Grupul MedLife, cel mai mare ope­rator privat de sanatate, a investit peste 2 mil. euro in achizitionarea robotului da Vinci X din cadrul Spitalului MedLife Polisano din Sibiu, al treilea robot de acest gen detinut de companie . ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.