EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Lenovo dezvaluie laptopul cu ecran transparent

publicat 2024-02-26 09:15:10 (Mediafax)
Lenovo dezvaluie laptopul cu ecran transparent Lenovo, gigantul tech chinez, a dezvaluit recent un laptop prototip cu ecran transparent micro-LED, evidentiind angajamentul sau pentru inovatie in piata PC-urilor, conform CNBC. ...continuare.

Sotul Dianei Sosoaca a fost exclus din partidul SOS. Ce a spus George Simion despre scandalul dintre cei doi

publicat 2024-02-26 09:15:08 (Libertatea)
Sotul Dianei Sosoaca a fost exclus din partidul SOS. Ce a spus George Simion despre scandalul dintre cei doi Silvestru Sosoaca a fost dat afara din partidul condus de sotia sa, Diana Sosoaca, dupa ce initial fusese suspendat, potrivit comunicatului partidului SOS. „In cazul excluderii lui Dumitru-Silvestru Sosoaca, au fost 43 de voturi pentru si doua abtineri, senatorul Diana Iovanovici Sosoaca, presedintele partidului, abtinandu-se de la vot”, a transmis SOS in weekend. Partidul condus […] ...continuare.

Supa-crema de praz caramelizat cu bacon

publicat 2024-02-26 09:15:07 (Jurnalul-National)
Supa-crema de praz caramelizat cu bacon Pentru noi a fost o surpriza foarte placuta aceasta supa-crema de praz caramelizat cu bacon. ...continuare.

ANAF va avea vicepresedinte care va coordona in mod direct activitatea de digitalizare a institutiei

publicat 2024-02-26 09:15:07 (Income-Magazine)
ANAF va avea vicepresedinte care va coordona in mod direct activitatea de digitalizare a institutiei Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va avea un vicepresedinte care va coordona in mod direct activitatea de digitalizare a institutiei, potrivit unui proiect de OUG privind unele masuri pentru consolidarea capacitatii institutionale a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, reorganizarea activitatii acesteia precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, publicat vineri de Ministerul […] ...continuare.

Cine este Marlena, romanca geniala cu o afacere de vis in Florenta. Din ce face bani: "Toata lumea te accepta asa cum esti"

publicat 2024-02-26 09:15:04 (Click)
Cine este Marlena, romanca geniala cu o afacere de vis in Florenta. Din ce face bani: Toata lumea te accepta asa cum esti Italia a devenit pentru multi romani o destinatie de vis, dar si o tara a oportunitatilor profesionale. Printre cei care au ales sa-si construiasca un viitor in "cizma" se numara si Marlena Maftei, o romanca curajoasa cu o poveste impresionanta. ...continuare.

Singura conditie ca Oana si Catinca Roman sa scape de datoriile lasate in urma de Mioara. Numai asa nu vor plati restantele mamei lor

publicat 2024-02-26 09:15:04 (Click)
Singura conditie ca Oana si Catinca Roman sa scape de datoriile lasate in urma de Mioara. Numai asa nu vor plati restantele mamei lor Dupa decesul Mioarei Roman, mama Oanei si a Catincai Roman, cele doua surori se confrunta cu o situatie financiara delicata, avand in fata o datorie considerabila lasata in urma de aceasta. ...continuare.

Presa: Ucraina spune ca a doborat in cursul noptii noua drone rusesti si trei rachete

publicat 2024-02-26 09:15:03 (Bursa)
Rusia a lansat 14 drone de atac si un tir cu rachete asupra Ucrainei in cursul noptii, iar sistemele de aparare aeriana au distrus noua drone, precum si trei rachete ghidate deasupra regiunilor Harkov si Dnipropetrovsk, au anuntat luni fortele aeriene ucrainene. Pe de alta parte, Moscova afirma ca fortele sale isi imbunatatesc pozitiile in apropiere de Avdiivka si Donetk ...continuare.

Un tren a parcurs singur 70 de kilometri, cu viteza de aproape 100 km/h. In locomotiva nu era niciun mecanic!

publicat 2024-02-26 09:15:03 (Antena3)
Un tren a parcurs singur 70 de kilometri, cu viteza de aproape 100 km/h. In locomotiva nu era niciun mecanic! Situatie nemaiintalnita in intreaga lume. Un tren care a ramas fara mecanic a parcurs 70 de kilometri, in India. ...continuare.

Nicolae Ciuca, intalnire de taina cu milionarul care ar putea fi candidatul PNL la Primaria Capitalei | La masa s-a consumat vin de 3.000 de euro sticla

publicat 2024-02-26 09:15:03 (Antena3)
Nicolae Ciuca, intalnire de taina cu milionarul care ar putea fi candidatul PNL la Primaria Capitalei | La masa s-a consumat vin de 3.000 de euro sticla Se inmultesc semnele care arata ca PSD si PNL merg pe cai separate la Primaria Capitalei. Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a avut deja o intalnire de taina cu un milionar, om de afaceri, potential candidat. ...continuare.

Ryanair va scumpi din nou biletele de avion in vara

publicat 2024-02-26 09:15:02 (Adevarul)
Ryanair va scumpi din nou biletele de avion in vara Cei care calatoresc cu avionul se vor confrunta in aceasta vara cu preturi mai ridicate ale biletelor, din cauza capacitatii limitate a industriei, a avertizat directorul general al Ryanair. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.