EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Seful OMS avertizeaza: Copiii mor de foame in Gaza. Situatia de la spitalul Al-Awda este ingrozitoare

publicat 2024-03-05 09:00:10 (ProTV)
Seful OMS avertizeaza: Copiii mor de foame in Gaza. Situatia de la spitalul Al-Awda este ingrozitoare Copiii mor de foame în nordul Gaza, afirma seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Tedros Adhanom Ghebreyesus a declarat ca vizitele agentiei din weekend la spitalele Al-Awda si Kamal Adwan au fost primele de la începutul lunii octombrie. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 741. 18 drone ale rusilor au fost distruse in regiunea Odesa / Armata ucraineana afirma ca a blocat ofensiva rusa in zona Avdiivka

publicat 2024-03-05 09:00:09 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 741. 18 drone ale rusilor au fost distruse in regiunea Odesa / Armata ucraineana afirma ca a blocat ofensiva rusa in zona Avdiivka UPDATE Kievul sustine ca Rusia a pierdut 419.020 de soldati in Ucraina de la inceputul razboiului Rusia a pierdut 419.020 de soldati in Ucraina de la inceputul invaziei, a raportat Statul Major General al Fortelor Armate ale Ucrainei. ...continuare.

Zeci de perchezitii in mai multe judete intr-un dosar de obtinere ilegala de fonduri

publicat 2024-03-05 09:00:09 (Mediafax)
Zeci de perchezitii in mai multe judete intr-un dosar de obtinere ilegala de fonduri "La datele de 4 si 5 martie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Dambovita si ai inspectoratele de politie judetene Prahova si Sibiu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, au efectuat 66 de perchezitii domiciliare, in judetele Sibiu (27), Hunedoara (2), Bihor (2), Timis (1), Botosani (2), Caras (1), Bihor (9), Brasov (2), Gorj (1) Dolj (1), Mures (3), Alba (1), Mehedinti (2), Giurgiu (1), Bacau (1), Arges (1), Galati... ...continuare.

Azi e "Super Marti", ziua cea mai importanta in alegerile primare, in care se decid candidatii la prezidentialele din Statele Unite

publicat 2024-03-05 09:00:08 (Libertatea)
Azi e Super Marti, ziua cea mai importanta in alegerile primare, in care se decid candidatii la prezidentialele din Statele Unite Super Tuesday (Super Marti), e cea mai importanta zi de pana acum in cursa din 2024 pentru Casa Alba, scrie BBC, care relateaza despre ziua in care alegatorii americani vor vota in 15 state si un teritoriu american in alegerile primare, care desemeanza candidatii la prezidentiale. Ar putea fi, teoretic, ultima sansa a fostei ambasadoare […] ...continuare.

Kremlinul incearca sa anuleze influenta lui Aleksei Navalnii si dupa moartea sa: Putin nu-i pronunta numele, iar televiziunile de stat il ignora

publicat 2024-03-05 09:00:08 (Libertatea)
Kremlinul incearca sa anuleze influenta lui Aleksei Navalnii si dupa moartea sa: Putin nu-i pronunta numele, iar televiziunile de stat il ignora Autoritatile ruse l-au defaimat pe liderul opozitiei Aleksei Navalnii in timpul vietii sale cu o cruzime care sugereaza ca acesta a fost mai influent decat vrea sa recunoasca Moscova, iar dupa moartea acestuia atitudinea Kremlinului nu s-a schimbat, scrie The New York Times. Cand Navalnii era in viata, Kremlinul a incercat sa il prezinte ca […] ...continuare.

Mihaela Dinu, Salvati Copiii Romania, dupa cazul elevului abuzat sexual la scoala: Aproape 1.200 de cazuri de abuz sexual asupra minorului au fost raportate in 2023

publicat 2024-03-05 09:00:08 (Libertatea)
Mihaela Dinu, Salvati Copiii Romania, dupa cazul elevului abuzat sexual la scoala: Aproape 1.200 de cazuri de abuz sexual asupra minorului au fost raportate in 2023 Mihaela Dinu, coordonatorea programului de prevenire a violentei asupra copilului din cadrul organizatiei Salvati Copiii Romania, a anuntat la Europa FM, in contextul elevului abuzat de doua ori la Scoala Nicolae Titulescu, ca in primele 9 luni din 2023 au fost raportate 1.192 de cazuri de abuz sexual asupra minorului. „Daca ne uitam la datele […] ...continuare.

Muzica, teatru, opera, in limbajul semnelor. Spectacole adaptate si indemnizatii majorate pentru persoanele cu handicap

publicat 2024-03-05 09:00:07 (Jurnalul-National)
Muzica, teatru, opera, in limbajul semnelor. Spectacole adaptate si indemnizatii majorate pentru persoanele cu handicap Ministerul Muncii a propus majorarea cu 10% a indemnizatiilor acordate adultilor si copiilor incadrati in grad de handicap grav, chiar din aceasta luna. ...continuare.

Marcel Bolos, reactie in scandalul militarizarii inspectorilor ANAF: Activitatile economice ilicite nu se fac cu manusi de catifea

publicat 2024-03-05 09:00:07 (Income-Magazine)
Marcel Bolos, reactie in scandalul militarizarii inspectorilor ANAF: Activitatile economice ilicite nu se fac cu manusi de catifea Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, a declarat luni ca activitatile economice ilicite nu se fac cu „manusi de catifea”, intrebat ce parere are de faptul ca premierul Marcel Ciolacu nu este de acord cu militarizarea ANAF. „Activitatile economice ilicite, ele nu se fac cu manusi de catifea. Asta sa fie clar pentru toata lumea. Atunci cand […] ...continuare.

O etapa cu peste 5 milioane de euro pe masa! Problemele cu plata drepturilor de televizare continua

publicat 2024-03-05 09:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
O etapa cu peste 5 milioane de euro pe masa! Problemele cu plata drepturilor de televizare continua Ultima etapa a sezonului regulat al Ligii 1 de fotbal are o miza mare si din punct de vedere financiar, nu numai sportiv. Asta pentru ca ultima rata din drepturile de televizare pentru acest sezon, de peste 5 milioane de euro, va fi impartita in functie de clasamentul de la finalul sezonului regulat. Suma va fi distribuita doar intre primele 12 clasate. Banii care vor ajunge la cluburi pleaca de la aproximativ 70. ... ...continuare.

Compania din Romania care a introdus saptamana de lucru de 4 zile din luna septembrie

publicat 2024-03-05 09:00:03 (Click)
Compania din Romania care a introdus saptamana de lucru de 4 zile din luna septembrie Mai multi antreprenori romani isi indreapta atentia spre implementarea saptamanii de lucru de patru zile, inspirati de succesele inregistrate in Occident. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.