EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Zodii care vor avea parte de schimbari radicale pana la finalul lunii martie. Cariera, relatiile amoroase si sectorul financiar, cele mai vizate

publicat 2024-03-13 12:45:03 (Click)
Zodii care vor avea parte de schimbari radicale pana la finalul lunii martie. Cariera, relatiile amoroase si sectorul financiar, cele mai vizate In universul astrologic, schimbarile sunt inevitabile si, uneori, chiar benefice pentru evolutia noastra personala si profesionala. Pentru unele zodii, pana la finalul lunii martie, astrele indica transformari radicale care vor influenta aspecte importante ale vietii lor. ...continuare.

Agerpres: 'Fostul consilier local Dan Podaru candideaza pentru functia de primar al Sectorului 1'

publicat 2024-03-13 12:45:02 (Bursa)
Dan Podaru, fost consilier local la Primaria Sectorului 1, a anuntat ca va candida pentru functia de primar al Sectorului 1 si a punctat ca in aceasta zona administrativ-teritoriala este nevoie de un edil al cetatenilor, nu de unul al partidelor politice. ...continuare.

Ghidul sigurantei in domeniul electric

publicat 2024-03-13 12:45:02 (Bursa)
Departamentul pentru Situatii de Urgenta, impreuna cu cele trei companii de distributie a energiei electrice din cadrul grupului PPC (Retele Electrice Muntenia, Retele Electrice Dobrogea si Retele Electrice Banat) au lansat Ghidul sigurantei in domeniul electric, disponibil pe platforma www.fiipregatit.ro precum si pe website-ul companiilor de distributie ...continuare.

Bibi Touroperator: 'In 2023, turismul romanesc a avut o crestere de 23% a turistilor straini sositi in Romania'

publicat 2024-03-13 12:45:02 (Bursa)
Cu aproape 100.000 de vizitatori, Bursa Internationala de Turism ITB Berlin este, fara indoiala, cel mai important eveniment turistic B2B din lume, atat prin numarul de participanti, cat si prin cei 5500 de expozanti, din 170 de tari participante. ...continuare.

Secretar de stat in Ministerul Agriculturii: "Peste 5.000 de hectare au fost scoase din circuitul agricol pentru energia verde"

publicat 2024-03-13 12:45:02 (Antena3)
Secretar de stat in Ministerul Agriculturii: Peste 5.000 de hectare au fost scoase din circuitul agricol pentru energia verde Sorin Moise, secretar de stat in Ministerul Agriculturii, a vorbit in cadrul conferintei Romania Inteligenta "Semnal verde pentru energia regenerabila din Romania, eliminarea piedicilor puse in calea investitiilor energetice", despre demersurile Guvernului pentru a sustine energia verde. ...continuare.

Giles Dickson, CEO Wind Europe, despre energia regenerabila din tara noastra: "Romania are mai multe obligatii"

publicat 2024-03-13 12:45:02 (Antena3)
Giles Dickson, CEO Wind Europe, despre energia regenerabila din tara noastra: Romania are mai multe obligatii Giles Dickson, CEO Wind Europe, a participat la conferinta Romania Inteligenta "Semnal verde pentru energia regenerabila din Romania, eliminarea piedicilor puse in calea investitiilor energetice", unde a vorbit despre cum poate ajunge tara noastra un jucator important pe piata energiei regenerabile. ...continuare.

Biserica Ortodoxa Rusa ameninta Patriarhia Romana pentru extinderea in Republica Moldova si Ucraina: "Va suferi consecinte grave"

publicat 2024-03-13 12:45:02 (Antena3)
Biserica Ortodoxa Rusa ameninta Patriarhia Romana pentru extinderea in Republica Moldova si Ucraina: Va suferi consecinte grave Decizia Bisericii Ortodoxe Romane de a-si extinde teritoriul canonic in Republica Moldova si in unele parti din Ucraina a starnit reactii la Moscova. Sinodul Bisericii Ortodoxe Ruse ameninta cu "consecinte grave", fara a da detalii. ...continuare.

Scene socante in Capitala: femeie amenintata cu moartea. Fostul concubin s-a urcat pe capota masinii si a lovit parbrizul cu picioarele VIDEO

publicat 2024-03-13 12:45:02 (Adevarul)
Scene socante in Capitala: femeie amenintata cu moartea. Fostul concubin s-a urcat pe capota masinii si a lovit parbrizul cu picioarele VIDEO Un barbat de 36 de ani a fost retinut si, ulterior, arestat preventiv, dupa ce a agresat o femeie, fosta concubina, pe care a amenintat-o cu moartea. ...continuare.

CTP, dezgustat de Sabalenka: de ce a comparat-o cu armata lui Lukasenko

publicat 2024-03-13 12:45:02 (Adevarul)
CTP, dezgustat de Sabalenka: de ce a comparat-o cu armata lui Lukasenko Reputatul comentator a avut de indurat o partida pe care a urmarit-o de dragul Emmei Raducanu. ...continuare.

Asfaltare pe tronsonul 1 al Autostrazii Ford. Ce mai e de lucru la drumul expres care leaga Craiova de Pitesti VIDEO

publicat 2024-03-13 12:45:02 (Adevarul)
Asfaltare pe tronsonul 1 al Autostrazii Ford. Ce mai e de lucru la drumul expres care leaga Craiova de Pitesti VIDEO Constructorul care a preluat lucrarile de pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitesti (DEx 12, cunoscut ca Autostrada Ford) a inceput sa astearna primul strat de asfalt. Vor fi asfaltati primii 7 km din cei aproximativ 17 km. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.