EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Franchwise: Antreprenorii romani se tem sa isi extinda afacerile in alte tari

publicat 2024-02-28 16:15:02 (Bursa)
Brandurile romanesti ar avea un succes rasunator in alte tari, dar inca cei mai multi antreprenori au retineri in a-si extinde afacerile international. Totusi, interesul antreprenorilor pentru extindere prin francizare pe noi piete a inceput sa creasca, predominant pentru tari din Uniunea Europeana, unde regimul fiscal este mai prietenos ...continuare.

Transelectrica a inregistrat o scadere de 57% a profitului net, in anul 2023

publicat 2024-02-28 16:15:02 (Bursa)
Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a incheiat 2023 cu un profit net de 219 milioane lei, in scadere cu 57% fata de cel obtinut in anul precedent, conform datelor preliminare transmise, miercuri, Bursei de Valori Bucuresti ...continuare.

Actiunile Electrica, admise in indicii internationali FTSE Russell

publicat 2024-02-28 16:15:02 (Bursa)
Actiunile Electrica au fost admise pentru includerea, in premiera, in componenta FTSE Global Equity Index Series (GEIS), urmand ca intrarea efectiva in indicii FTSE Russell sa aiba loc incepand cu sedinta de tranzactionare din 18 martie 2024 ...continuare.

Soferii care nu sunt obligati sa plateasca impozit auto in 2024. Documente necesare pentru a beneficia de scutirea taxei

publicat 2024-02-28 16:15:02 (Antena3)
Soferii care nu sunt obligati sa plateasca impozit auto in 2024. Documente necesare pentru a beneficia de scutirea taxei In 2024, exista diverse categorii de soferi care sunt exceptati de la plata impozitului auto. Pentru a beneficia de aceasta facilitate fiscala, ei trebuie sa furnizeze o serie de documente justificative. ...continuare.

Groapa de gunoi clandestina, "in mijlocul" unei resedinte de judet. A descoperit-o prefectul, care candideaza impotriva primarului

publicat 2024-02-28 16:15:01 (Adevarul)
Groapa de gunoi clandestina, in mijlocul unei resedinte de judet. A descoperit-o prefectul, care candideaza impotriva primarului Un focar de infectie a fost descoperit de prefectul judetului Gorj, Iulian Popescu, in mijlocul municipiului Targu Jiu, acesta sesizand principalele institutiile responsabile. ...continuare.

SUA vrea sa-si reduca forta de reactie rapida a Marinei din Marea Mediterana

publicat 2024-02-28 16:15:01 (Adevarul)
SUA vrea sa-si reduca forta de reactie rapida a Marinei din Marea Mediterana Se asteapta ca o forta de reactie rapida a Marinei sa paraseasca estul Marii Mediterane in urmatoarele saptamani si sa se intoarca in Statele Unite, potrivit a doi oficiali din domeniul apararii, in cadrul unei reduceri semnificative a fortelor americane din regiune. ...continuare.

Milenialii vor deveni "cea mai bogata generatie" din toate timpurile, insa doar dupa ce parintii lor vor muri

publicat 2024-02-28 16:15:01 (Adevarul)
Milenialii vor deveni cea mai bogata generatie din toate timpurile, insa doar dupa ce parintii lor vor muri Conform unui studiu, generatia milenialilor va deveni "cea mai bogata din istorie", imediat dupa ce cele trei generatii anterioare care detin "averi uriase" in domeniul imobiliar vor muri, relateaza LBC News. ...continuare.

Despagubiri de 800.000 de euro pentru moartea unui bebelus. Spitalul din Suceava este bun de plata

publicat 2024-02-28 16:15:01 (Adevarul)
Despagubiri de 800.000 de euro pentru moartea unui bebelus. Spitalul din Suceava este bun de plata Unitatea medicala a fost condamnata la plata unei amenzi penale de 56.000 de euro si la daune morale in valoare totala de 800.000 de euro catre familia unui bebelus care a murit in 2016, in spital, in urma unei infectii nosocomiale. ...continuare.

Ciolacu: Guvernul aproba normele pentru recalcularea pensiilor. Ce investitii au fost decise

publicat 2024-02-28 16:15:01 (Adevarul)
Ciolacu: Guvernul aproba normele pentru recalcularea pensiilor. Ce investitii au fost decise Premierul Marcel Ciolacu a anuntat ca in sedinta de Guvern de miercuri se vor discuta, in prima lectura, grilele de salarizare construite impreuna cu sindicatele. Seful Guvernului a punctat si ca Executivul va aproba normele de aplicare a Legii pensiilor, pe baza carora se va face recalcularea. ...continuare.

Mirel Jarnea, business development manager SEE, LONGi: Europa nu este pregatita inca pentru productia de echipamente regenerabile si nu o vad pregatindu-se pentru urmatorii ani. Tendinta echipamentelor din China este tot mai mare. Urmeaza ani de consolidare pentru toti producatorii de tehnologie

publicat 2024-02-28 16:00:26 (Ziarul-Financiar)
Mirel Jarnea, business development manager SEE, LONGi: Europa nu este pregatita inca pentru productia de echipamente regenerabile si nu o vad pregatindu-se pentru urmatorii ani. Tendinta echipamentelor din China este tot mai mare. Urmeaza ani de consolidare pentru toti producatorii de tehnologie Autor: Alexandra Matei Mirel Jarnea, business development manager SEE, LONGi, considera ca Europa nu este pregatita inca pentru productia de echipamente regenerabile, iar tendinta echipamentelor din China este tot mai mare. In urmatorii ani, afirma el, va avea loc o consolidare a producatorilor de tehnologie pentru energia regenerabila. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.