EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




In Capitala incepe aplicarea tratamentelor pentru combaterea capuselor

publicat 2024-03-18 11:30:45 (Jurnalul-National)
In Capitala incepe aplicarea tratamentelor pentru combaterea capuselor Primarul general Nicusor Dan anunta ca luni incepe aplicarea tratamentelor pentru combaterea capuselor. Tratamen.tele vor fi aplicate pe toate suprafetele cu vegetatie ale domeniului public, parcuri, gradini publice, locuri de agrement, cimitire si spatii sau terenuri aferente imobilelor. ...continuare.

La Bruxelles s-a deschis un magazin care vinde la kilogram colete de la Amazon nedorite sau ratacite, inca sigilate

publicat 2024-03-18 11:30:45 (Income-Magazine)
La Bruxelles s-a deschis un magazin care vinde la kilogram colete de la Amazon nedorite sau ratacite, inca sigilate La Bruxelles s-a deschis un magazin care vinde la kilogram colete de la Amazon nedorite, dar inca sigilate, efectiv niste bilete de loterie care ar putea aduce cumparatorilor un ceas conectat, un smartphone, sau un obiect fara valoare, relateaza Reuters. Magazinul, numit in franceza "Pile ou Face", (echivalentul lui "cap sau pajura"), este situat in […] ...continuare.

eMAG da tonul la verde si lanseaza Garden Shop, un one-stop-shop pentru casa si gradina

publicat 2024-03-18 11:30:06 (Bursa)
Primavara aduce un nou shop-in-shop pe eMAG, dedicat pasionatilor de gradinarit. Fie ca sunt in cautarea unor accesorii pentru a amenaja un colt verde in apartament sau au inceput deja sa pregateasca gradinile pentru noul sezon, pe eMAG Garden Shop clientii pot gasi peste 160.000 de articole care provin din oferta eMAG si a partenerilor din Marketplace, de la unelte de gradina, mobilier de exterior piscine, gratare, hamace sau leagane. ...continuare.

Presa: 'Putin confirma ca Navalnii urma sa fie eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa'

publicat 2024-03-18 11:30:06 (Bursa)
Presedintele rus Vladimir Putin a confirmat pentru prima data, duminica, ca politicianul de opozitie Aleksei Navalnii urma sa fie eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa, relateaza dpa. ...continuare.

EY a consiliat companiile de distributie Delgaz Grid si Retele Electrice Banat in atragerea de fonduri europene nerambursabile de peste 150 mil. euro prin Fondul pentru Modernizare

publicat 2024-03-18 11:16:02 (Ziarul-Financiar)
EY a consiliat companiile de distributie Delgaz Grid si Retele Electrice Banat in atragerea de fonduri europene nerambursabile de peste 150 mil. euro prin Fondul pentru Modernizare Mihai Draghici, Partener, Consultanta, EY Romania Compania de servicii de audit si consultanta fiscala EY a consiliat Delgaz Grid SA si Retele Electrice Banat SA in pregatirea aplicatiilor de finantare, inclusiv documente suport, pentru investitii in extinderea si modernizarea retelei de distributie a energiei electrice. ...continuare.

Alin Marius Andries, Secretar de stat Ministerul Finantelor Publice: Ministerul a solicitat in ultimele AGA de la Fondul Proprietatea limitarea temporara a procesului de dezinvestire, pentru a conserva portofoliul pana avem o viziune privind viitorul fondului

publicat 2024-03-18 11:16:02 (Ziarul-Financiar)
Alin Marius Andries, Secretar de stat Ministerul Finantelor Publice: Ministerul a solicitat in ultimele AGA de la Fondul Proprietatea limitarea temporara a procesului de dezinvestire, pentru a conserva portofoliul pana avem o viziune privind viitorul fondului Autor: Roxana Rosu Ministerul Finantelor a solicitat in ultimele AGA de la Fondul Proprietatea limitarea temporara a procesului de dezinvestire, pentru a conserva portofoliul pana este stabilita strategia administratorului, a declarat Alin Marius Andries, Secretar de stat Ministerul Finantelor Publice in cadrul conferintei ZF Capital Market Summit. ...continuare.

Cine este romanul care face parte din elita mondiala a consultantilor executivi si care a coordonat transformarea a peste 170 de companii pe toate continentele

publicat 2024-03-18 11:16:02 (Ziarul-Financiar)
Cine este romanul care face parte din elita mondiala a consultantilor executivi si care a coordonat transformarea a peste 170 de companii pe toate continentele Autor: Publicitate Advanced Thinking Switzerland revine in piata evenimentelor de business din Romania cu masterclass-uri de la conferintele de top la nivel mondial. Apa Nova Bucuresti - Veolia, Lidas, Interbrands, Badsi Nissan sau Grup Feroviar Roman sunt doar cateva dintre companiile din Romania care au implementat sau implementeaza metodologia ATOM. ...continuare.

Cristiano Ronaldo este un tatic model. Mesajul emotionant transmis de fotbalist aflat in vacanta cu familia. "Aproape de rai"

publicat 2024-03-18 11:15:19 (ProTV)
Cristiano Ronaldo este un tatic model. Mesajul emotionant transmis de fotbalist aflat in vacanta cu familia. Aproape de rai Cristiano Ronaldo si copiii sai petrec timp de calitate împreuna, potrivit People. ...continuare.

Bancile japoneze isi pregatesc angajatii pentru dobanzi pozitive

publicat 2024-03-18 11:15:18 (Money.ro)
Bancile japoneze isi pregatesc angajatii pentru dobanzi pozitive Scenariu inedit in Japonia! O banca regionala din Kyoto ofera programe de e-learning acelor angajati care nu s-au mai confruntat niciodata cu un scenariu in care au acordat credite sau au colectat depozite intr-un context de dobanzi pozitive, transmite Reuters. La una dintre aceste sedinte de pregatire, destinate celor aproximativ 3.300 de angajati ai Bank […]Articolul Bancile japoneze isi pregatesc angajatii pentru dobanzi pozitive apare prima data in Money. ...continuare.

Locuitorii din Praga vor sa redenumeasca strazile dupa personajele din "Stapanul Inelelor"

publicat 2024-03-18 11:15:18 (Mediafax)
Locuitorii din Praga vor sa redenumeasca strazile dupa personajele din Stapanul Inelelor La nord de centrul istoric al Pragai, exista o insula numita Rohan, unde orasul dezvolta un nou cartier rezidential care va fi terminat in deceniul urmator. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.