EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Iran, Rusia si China au inceput un program de manevre navele comune in Golful Oman

publicat 2024-03-13 16:00:01 (Adevarul)
Iran, Rusia si China au inceput un program de manevre navele comune in Golful Oman Iran, Rusia si China au initiat manevre navele comune in Golful Oman, cu participarea a peste 20 de nave, exercitii care se vor prelungi pana vineri, in contextul tensiunilor din Orientul Mijlociu, relateaza miercuri agentia EFE, citata de Agerpres. ...continuare.

Transportul in comun devine "verde" intr-un mare oras al tarii. Sunt cumparate zeci de autobuze electrice si tramvaie

publicat 2024-03-13 16:00:01 (Adevarul)
Transportul in comun devine verde intr-un mare oras al tarii. Sunt cumparate zeci de autobuze electrice si tramvaie Locuitorii unui mare oras din Romania vor beneficia, in curand, de conditii mult mai bune in transportul public. Recent a fost semnat contractul de furnizare pentru 25 de autobuze electrice noi, care vor ajunge in urmatoarea perioada pe strazile municipiului. ...continuare.

Romanul cu placutele de inmatriculare suedeze anti-PSD a intrat in partidul condus de Ludovic Orban

publicat 2024-03-13 16:00:01 (Adevarul)
Romanul cu placutele de inmatriculare suedeze anti-PSD a intrat in partidul condus de Ludovic Orban Ludovic Orban, presedintele Partidului Forta Dreptei, a anuntat, miercuri, ca Razvan Stefanescu, romanul din Suedia care a starnit un scandal imens in urma cu cativa ani, dupa ce a condus o masina cu numar de inmatriculare anti-PSD, s-a inscris in formatiunea condusa de fostul premier. ...continuare.

Monica Gabor, mandra din cale-afara. Totul are legatura cu fiica ei, Irinuca Columbeanu

publicat 2024-03-13 15:45:03 (Click)
Monica Gabor, mandra din cale-afara. Totul are legatura cu fiica ei, Irinuca Columbeanu Monica Gabor (36 de ani) posteaza rar in mediul online dar atunci cand o face se bucura din plin de reusite fiicei sale, Irina Columbeanu (17 ani). ...continuare.

Andrei Corlan, comisar general la Garda Nationala de Mediu: "Ne dorim suplimentarea efectivelor garzii cu minim 150 de comisari"

publicat 2024-03-13 15:45:03 (Antena3)
Andrei Corlan, comisar general la Garda Nationala de Mediu: Ne dorim suplimentarea efectivelor garzii cu minim 150 de comisari Garda Nationala de Mediu a implinit 21 de ani de la infiintare. In cadrul unui eveniment dedicat educatiei de mediu, la Suceava, Comisarul general al GNM, Andrei Corlan a declarat ca isi doreste suplimentarea efectivelor institutiei cu minim 150 de comisari, pana la finalul anului curent. ...continuare.

Apel la evacuarea a doua orase rusesti de langa granita cu Ucraina: "Suntem nevoiti sa lovim pozitii militare"

publicat 2024-03-13 15:45:02 (Adevarul)
Apel la evacuarea a doua orase rusesti de langa granita cu Ucraina: Suntem nevoiti sa lovim pozitii militare Voluntari rusi implicati in lupte de partea Ucrainei au anuntat miercuri atacuri asupra a doua mari orase din Rusia si i-au indemnat pe civili sa paraseasca aceste localitati ...continuare.

A inceput montarea grinzilor pasajului de la nodul dintre A0 si A1 | VIDEO

publicat 2024-03-13 15:45:02 (Adevarul)
A inceput montarea grinzilor pasajului de la nodul dintre A0 si A1 | VIDEO Compania Aktor a inceput astazi montarea grinzilor in pasajul de la nodul aflat intre A0 si A1, transmite seful CNAIR, Cristian Pistol, pe pagina sa de Facebook. ...continuare.

Sindicalistii din TAROM ameninta cu proteste, in lipsa unor majorari salariale

publicat 2024-03-13 15:30:11 (Puterea)
Angajatii TAROM ar putea organiza mitinguri de protest, in vara, in cazul in care conducerea companiei aeriene de stat si guvernantii nu vor fi de acord cu majorarea salariilor. Presedintele Sindicatului Unit TAROM (SUT), Narcis Pascu, a declarat, pentru cotidianul national "Romania libera", ca procesul de restructurare a personalului companiei aeriene de stat este incheiat. […]The post Sindicalistii din TAROM ameninta cu proteste, in lipsa unor majorari salariale appeared first on... ...continuare.

Piedone a scos in strada directorii din Primarie. "Sa le spuneti ce lucruri avem de rezolvat"

publicat 2024-03-13 15:30:11 (Puterea)
Piedone a scos in strada directorii din Primarie. Sa le spuneti ce lucruri avem de rezolvat Primarul Cristian Popescu Piedone face un apel catre locuitorii din Sectorul 5! Edilul i-a scos pe strazile din sector pe toti directorii de la salubrizare pentru a sta de vorba cu oamenii si pentru a identifica adevaratele probleme cu care acestia se confrunta. La ordinul primarului Piedone, bordul societatii SALUBRIZARE SECTOR 5, sta in aceasta […]The post Piedone a scos in strada directorii din Primarie. "Sa le spuneti ce lucruri avem de rezolvat" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Regina Camilla, omagiata cu o papusa Barbie unicat

publicat 2024-03-13 15:30:11 (Puterea)
In semn de recunoastere a activitatii sale de sustinere a organizatiei Women Of The World (WOW) Foundation in calitate de presedinte al acesteia, regina Camilla a primit o papusa Barbie unicat. Papusa a fost imbracata la fel ca regina Camilla: o rochie albastra de Fiona Clare, o pelerina neagra de Amanda Wakeley si cizme negre […]The post Regina Camilla, omagiata cu o papusa Barbie unicat appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.