EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Directorul Google recunoaste ca utilizatorii au fost ofensati de fotografiile create de inteligenta artificiala

publicat 2024-02-28 15:45:02 (Adevarul)
Directorul Google recunoaste ca utilizatorii au fost ofensati de fotografiile create de inteligenta artificiala Software-ul Gemini de la Google a creat imagini ale unor figuri istorice cu o varietate de etnii si genuri diferite. ...continuare.

Kanye West a fost dat in judecata de sotul Donnei Summer. Este acuzat ca a furat piesa "I Feel Love"

publicat 2024-02-28 15:45:02 (Adevarul)
Kanye West a fost dat in judecata de sotul Donnei Summer. Este acuzat ca a furat piesa I Feel Love Mostenitorul regretatei Donna Summer a intentat un proces impotriva lui Kanye West si Ty Dolla $ign, sustinand ca muzicienii "au decis sa fure pur si simplu" melodia ei "I Feel Love". ...continuare.

Printul Harry a pierdut procesul privind securitatea sa in Regatul Unit: "O interpretare nepotrivita"

publicat 2024-02-28 15:45:02 (Adevarul)
Printul Harry a pierdut procesul privind securitatea sa in Regatul Unit: O interpretare nepotrivita Ducele de Sussex a actionat in instanta Ministerul britanic de Interne pentru hotararea luata de Comitetul executiv pentru protectia membrilor familiei regale si a personalitatilor publice (RAVEC) cu privire la diminuarea nivelului de securitate in timpul vizitelor efectuate in Regatul Unit. ...continuare.

Cum isi face Nicusor Dan campanie: "rechinii imobiliari isi cauta un executant"

publicat 2024-02-28 15:45:02 (Adevarul)
Cum isi face Nicusor Dan campanie: rechinii imobiliari isi cauta un executant Primarul General al Bucurestiului, Nicusor Dan, a bifat in ultima perioada mai multe iesiri publice cu mesaje tintite catre electorat. In ultima sa conferinta de presa, care a avut loc miercuri, edilul Capitalei, care isi doreste un nou mandat, a vorbit despre rechinii imobiliari din Bucuresti. ...continuare.

Micutzu scapa de urmarirea penala in scandalul de pe Calea Victoriei. Va face 30 de zile de munca in folosul comunitatii

publicat 2024-02-28 15:30:05 (Click)
Micutzu scapa de urmarirea penala in scandalul de pe Calea Victoriei. Va face 30 de zile de munca in folosul comunitatii Comediantul Micutzu a scapat de urmarirea penala, dupa scandalul, din urma cu doi ani, de la Calea Victoriei. ...continuare.

Huawei Talent Summit 2024: Noi proiecte pentru sustinerea tinerelor talente in domeniul IT

publicat 2024-02-28 15:30:05 (Bursa)
Compania Huawei a organizat zilele acestea, in timpul Mobile World Congress derulat la Barcelona, si Huawei Talent Summit. ...continuare.

Vindem-Ieftin.ro: 'Top 5 materiale de constructii care s-au scumpit'

publicat 2024-02-28 15:30:05 (Bursa)
Pentru sectorul de constructii, anul a inceput intens: materialele se scumpesc in continuare, iar dezvoltatorii imobiliari si cei ce construiesc sau renoveaza in aceasta perioada sunt in dificultate. ...continuare.

Ministrul Justitiei a cerut o ancheta, dupa ce Vlad Pascu a fost protejat. Corpul de Control merge la Penitenciarul Poarta Alba

publicat 2024-02-28 15:30:05 (Antena3)
Ministrul Justitiei a cerut o ancheta, dupa ce Vlad Pascu a fost protejat. Corpul de Control merge la Penitenciarul Poarta Alba Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat ca a dispus trimiterea Corpului de Control al ministerului la Penitenciarul de la Poarta Alba, pentru verifica daca au fost respectate toate normele legale in timpul transferului lui Vlad Pascu la instanta. ...continuare.

Mircea Geoana, argumentatia cu care ar putea castiga Presedintia Romaniei: "Marele avantaj este acela ca pot, in sfarsit, sa spun cine sunt eu cu adevarat, fara sa fiu obligat sa ma duc in sablonul unui partid"

publicat 2024-02-28 15:30:05 (Antena3)
Mircea Geoana, argumentatia cu care ar putea castiga Presedintia Romaniei: Marele avantaj este acela ca pot, in sfarsit, sa spun cine sunt eu cu adevarat, fara sa fiu obligat sa ma duc in sablonul unui partid Mircea Geoana este alt om fata de acum 15 ani cand a castigat alegerile prezidentiale doar pentru o noapte. Mai sigur pe el, mai echilibrat, mai dezlegat de politica interna si mai conexat la cea internationala, ar putea fi presedintele potrivit Romaniei. Daca va candida. Daca va fi ales. ...continuare.

Lista scolilor din programul Masa sanatoasa, aprobata de Guvern. Beneficiari vor fi 450.000 de elevi

publicat 2024-02-28 15:30:05 (Antena3)
Lista scolilor din programul Masa sanatoasa, aprobata de Guvern. Beneficiari vor fi 450.000 de elevi Guvernul aproba lista unitatilor scolare care vor fi incluse in programul Masa sanatoasa. Potrivit premierului, de acest program vor beneficia 450.000 de copii. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.