EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Descoperire macabra intr-o cladire abandonata din Prahova. Ce au gasit politistii

publicat 2024-02-28 16:00:22 (ProTV)
Descoperire macabra intr-o cladire abandonata din Prahova. Ce au gasit politistii Un cadavru carbonizat a fost gasit, miercuri dimineata, într-o cladire dezafectata din localitatea Tatarani, aflata în apropierea Ploiestiului, identitatea persoanei în cauza nefiind cunoscuta înca.   ...continuare.

Transnistria va cere "protectie" Rusiei "din cauza presiunilor Republicii Moldova". Chisinaul, acuzat de "genocid"

publicat 2024-02-28 16:00:22 (ProTV)
Transnistria va cere protectie Rusiei din cauza presiunilor Republicii Moldova. Chisinaul, acuzat de genocid Congresul convocat la Tiraspol a votat, miercuri, o rezolutie în care sustine teza suveranitatii regiunii si cere ajutor în acest sens, potrivit postarilor de pe canalele oficiale de Telegram ale regiunii. ...continuare.

Urmarire ca in filme pe strazile din Satu Mare. Politistii au spart geamul masinii pentru a scoate un sofer beat de 21 de ani

publicat 2024-02-28 16:00:22 (ProTV)
Urmarire ca in filme pe strazile din Satu Mare. Politistii au spart geamul masinii pentru a scoate un sofer beat de 21 de ani Politistii din municipiul Satu Mare au spart, miercuri, geamul unei masini pentru a scoate de la volan un sofer beat care nu a respectat semnalul de oprire si a fugit de politie, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).   ...continuare.

Metoda prin care o femeie din Alba a fost pacalita cu un premiu in valoare de 300.000 de euro. Ce a patit o alta persoana

publicat 2024-02-28 16:00:22 (ProTV)
Metoda prin care o femeie din Alba a fost pacalita cu un premiu in valoare de 300.000 de euro. Ce a patit o alta persoana Doua femei din Alba au cazut victime escrocilor online, fiind înselate printr-o serie de scheme destul de cunoscute pe retelele de socializare.   ...continuare.

Vreme rea in nordul Italiei. Autoritatile avertizeaza ca e risc de inundatii si alunecari de teren | VIDEO

publicat 2024-02-28 16:00:22 (ProTV)
Vreme rea in nordul Italiei. Autoritatile avertizeaza ca e risc de inundatii si alunecari de teren | VIDEO Ploile torentiale înregistrate în nordul Italiei au provocat alunecari de teren în regiunile Veneto, Liguria si Toscana. Autoritatile avertizeaza asupra riscurilor producerii unor inundatii severe.   ...continuare.

Zelenski le propune tarilor balcanice sa colaboreze cu Ucraina in productia de arme si munitii

publicat 2024-02-28 16:00:22 (ProTV)
Zelenski le propune tarilor balcanice sa colaboreze cu Ucraina in productia de arme si munitii Volodimir Zelenski a avertizat miercuri în capitala albaneza Tirana asupra crizei de munitii cu care se confrunta Ucraina în fata agresiunii ruse.   ...continuare.

O noua infrangere in instanta pentru printul Harry intr-un proces ce viza securitatea sa in Regatul Unit

publicat 2024-02-28 16:00:22 (ProTV)
O noua infrangere in instanta pentru printul Harry intr-un proces ce viza securitatea sa in Regatul Unit Printul Harry credea ca avea dreptul la o protectie sistematica din partea Politiei britanice atunci când se afla în Regatul Unit, însa justitia s-a pronuntat miercuri împotriva sa, considerând ca retragerea lui din familia regala i-a schimbat statutul. ...continuare.

Adele a amanat zece concerte in Las Vegas. Care este motivul

publicat 2024-02-28 16:00:22 (ProTV)
Adele a amanat zece concerte in Las Vegas. Care este motivul Cântareata Adele, în vârsta de 35 de ani, a anuntat pe retelele de socializare amânarea a zece date de concert, programate initial pentru urmatoarele cinci weekenduri, în Las Vegas. ...continuare.

Bogdan Hutuca (PNL) despre impozitul progresiv: Introducerea amatoristica a unei astfel de mutari poate produce monstri – evaziune fiscala, economie neagra, somaj

publicat 2024-02-28 16:00:21 (Money.ro)
Bogdan Hutuca (PNL) despre impozitul progresiv: Introducerea amatoristica a unei astfel de mutari poate produce monstri –  evaziune fiscala, economie neagra, somaj "Trebuie sa fim atenti si circumspecti la orice miscare fiscala care promite schimbarea sistemului de impozitare a veniturilor, pentru ca introducerea amatoristica a unei astfel de mutari poate produce monstri. Evaziune fiscala, distrugerea unor afaceri mici si mijlocii, munca la negru sau la gri, explozie a preturilor", a declarat Bogdan Hutuca, presedintele Comisiei pentru buget finante din Camera Deputatilor."Am avut discutii interminabile in coalitie despre calea de urmat la nivel de... ...continuare.

Directorul Societatii pentru Lucrari de Drumuri si Poduri Barlad, trimis in jdecata pentru luare de mita si abuz in serviciu / Ar fi luat bani de la un om de afaceri, mita fiind ascunsa in frigider

publicat 2024-02-28 16:00:21 (Money.ro)
Directorul Societatii pentru Lucrari de Drumuri si Poduri Barlad, trimis in jdecata pentru luare de mita si abuz in serviciu / Ar fi luat bani de la un om de afaceri, mita fiind ascunsa in frigider DNA anunta, miercuri, trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatilor:        BUZAMAT DANIEL , director al Societatii pentru Lucrari de Drumuri si Poduri (S.L.D.P.) REISER SA Barlad, pentru comiterea infractiunilor de:- luare de mita, in forma continuata,- abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata si        C.G., la data... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.