EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Casa Artelor din Sibiu si-a deschis oficial portile

publicat 2024-05-07 13:45:03 (Bursa)
Ziua de 7 mai 2024 marcheaza finalul celor 4 ani de renovari a Casei Artelor din Sibiu si inaugurarea oficiala a acestui spatiu educational si de cultura, un proiect al Muzeului ASTRA din Sibiu, cu sprijinul partenerilor locali si internationali. ...continuare.

"Este inadmisibil. Reflecta cata rautate are acest individ". Florin Calinescu, reactie acida la adresa presedintelui Klaus Iohannis

publicat 2024-05-07 13:00:03 (Click)
Este inadmisibil. Reflecta cata rautate are acest individ. Florin Calinescu, reactie acida la adresa presedintelui Klaus Iohannis Florin Calinescu, cunoscutul actor si personalitate TV, lider al Partidului Diaspora Unita, a exprimat cu fermitate critica sa fata de faptul ca presedintele Klaus Iohannis a tinut blocata catedra de fizica de la Colegiul "Samuel von Brukenthal" din Sibiu timp de aproape 27 de ani. ...continuare.

Restrictii pe A1 Sebes - Sibiu si autostrada A10 Sebes - Turda

publicat 2024-05-07 11:45:09 (Mediafax)
Restrictii pe A1 Sebes - Sibiu si autostrada A10 Sebes - Turda Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca astazi se efectueaza lucrari de reparatie la covorul asfaltic, care impun o serie de restrictii de trafic pe autostrazi, in judetele Sibiu si Alba, astfel: ...continuare.

Analizam la GSP Live, cu Rusescu si Barbu: Dinamo si FCU Craiova, ca si retrogradate? Facem calculele in direct + Mircea Lucescu, ofertat de Rapid

publicat 2024-05-07 09:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Analizam la GSP Live, cu Rusescu si Barbu: Dinamo si FCU Craiova, ca si retrogradate? Facem calculele in direct + Mircea Lucescu, ofertat de Rapid Alexandru Barbu revine cu o noua editie GSP Live, astazi, de la 11:00, alaturi de expertul emisiunii, Raul Rusescu.Dinamo a pierdut din nou puncte pretioase in prelungiri, la Cluj, cu Universitatea, scor 3-3. FCU Craiova a cedat fara drept de apel pe terenul liderului din play-out, UTA, scor 3-1, in timp ce FC Botosani si FC Voluntari s-au anihilat reciproc in lupta pentru evitarea retrogradarii, scor 0-0. Poli Iasi a reusit surpriza etapei, ieri, la Sibiu. ... ...continuare.

Rusescu si Barbu trag concluziile etapei cu numarul 8 din play-off si play-out » GSP Live

publicat 2024-05-07 09:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Rusescu si Barbu trag concluziile etapei cu numarul 8 din play-off si play-out » GSP Live Alexandru Barbu revine cu o noua editie GSP Live, astazi, de la 11:00, alaturi de expertul GSP Live Raul Rusescu.Dinamo a pierdut din nou puncte pretioase in prelungiri, la Cluj, cu Universitatea, scor 3-3. FCU Craiova a cedat fara drept de apel pe terenul liderului din play-out, UTA, scor 3-1, in timp ce FC Botosani si FC Voluntari s-au anihilat reciproc in lupta pentru evitarea retrogradarii, scor 0-0. Poli Iasi a reusit surpriza etapei, ieri, la Sibiu. ... ...continuare.

Moment istoric: postul lui Iohannis, scos la concurs. Cine va avea ghinion?

publicat 2024-05-07 08:15:06 (Jurnalul-National)
Moment istoric: postul lui Iohannis, scos la concurs. Cine va avea ghinion? Maine incepe inscrierea la examenul de titularizare pentru profesori, iar postul ocupat timp de 20 de ani de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, la liceul din Sibiu, a devenit vacant. Presedintele si-a depus deja dosarul pentru pensionare, iar pe lista catedrelor scoase la concurs a fost adaugat si postul de profesor de fizica de la Colegiul "Samuel von Brukenthal", cu predare in limba germana. ...continuare.

"Credeti-ma, m-am deplasat personal la Sibiu" » Seful lui Poli Iasi, reactie "la cald" despre aluziile de non-combat cu Hermannstadt

publicat 2024-05-06 18:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Credeti-ma, m-am deplasat personal la Sibiu » Seful lui Poli Iasi, reactie la cald despre aluziile de non-combat cu Hermannstadt Cornel Sfaiter, presedintele lui Poli Iasi, a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum a trait finalul meciului cu cantec de la Sibiu, castigat in fata lui Hermannstadt, 1-0. Oficialul moldovenilor spune ca nici nu i-a auzit pe suporterii care ii acuzau pe sibieni de un presupus non-combat in fata echipei sale, preferand sa-i dea credit pentru victorie antrnorului Tony Da Silva. ... ...continuare.

Animale noi, la Gradina Zoologica Sibiu: Imagini inedite cu cei doi lupi albi, gazela Oryx si ursul brun | "Noii locuitori s-au adaptat perfect"

publicat 2024-05-06 16:45:03 (Antena3)
Animale noi, la Gradina Zoologica Sibiu: Imagini inedite cu cei doi lupi albi, gazela Oryx si ursul brun | Noii locuitori s-au adaptat perfect Oficialii Primariei Sibiu au anuntat ca au fost aduse noi animale la Gradina Zoologica din oras. Vremea frumoasa e numai buna pentru o plimbare la Zoo, spun acestia. ...continuare.

O gazela Oryx, un urs brun si doi lupi albi, noii locatari de la Zoo Sibiu

publicat 2024-05-06 16:30:07 (Mediafax)
O gazela Oryx, un urs brun si doi lupi albi, noii locatari de la Zoo Sibiu Vremea frumoasa din Sibiu e numai buna pentru o plimbare la Zoo. ...continuare.

Santierul care nu se opreste nici macar de Paste! 400 de muncitori sapa la "Daniela" si "Alina"

publicat 2024-05-05 13:30:10 (Puterea)
Santierul care nu se opreste nici macar de Paste! 400 de muncitori sapa la Daniela si Alina Echipele de pe santierul Autostrazii Sibiu-Pitesti nu iau pauza de Paste! Lucrarile la tunelurile „Daniela si Alina” din sectiunea Tigveni-Curtea de Arges continua fara intrerupere, chiar si in aceasta zi de sarbatoare. Lucrarile la Autostrada Sibiu-Pitesti avanseaza semnificativ, cu un prim kilometru forat la tunelurile „Daniela si Alina” din sectiunea Tigveni-Curtea de Arges. Acest progres […]The post Santierul care nu se opreste nici macar de Paste! 400 de... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.