EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Presedintele Sanitas Bucuresti dezvaluie ce salariu infim are un asistent medical, in Romania. Si lucratorii de la la shaorma castiga mai bine

publicat 2024-01-09 10:15:12 (Money.ro)
Presedintele Sanitas Bucuresti dezvaluie ce salariu infim are un asistent medical, in Romania. Si lucratorii de la la shaorma castiga mai bine Presedintele Sanitas Bucuresti, Viorel Husanu, a afirmat, luni seara, ca un asistent medical castiga la fel sau poate chiar mai putin decat un om care vinde shaorma sau unul care face curierat in Capitala. El a mai mentionat ca o asistenta medicala este nevoita intr-o tura de noapte sa ingrijeasca pacientii din doua cladiri separate. […] ...continuare.

Guvernul cubanez scumpeste benzina cu peste 500%

publicat 2024-01-09 09:30:13 (Money.ro)
Guvernul cubanez scumpeste benzina cu peste 500% Litrul de benzina obisnuita urmeaza sa creasca de la 28 de peso cubanezi (20 centi) la 132 de peso (+528%), iar pretul benzinei super urmeaza sa creasca de la 30 la 156 de peso (+520%), a anuntat luni, la televiziunea de stat, ministrul Finantelor si Preturilor Vladimir Regueiro.Autoritatile au anuntat ca turistii urmeza sa plateasca benzina in devize.Guvernul, care a subventionat aproape toate bunurile si serviciile de prima necesitate, anunta la sfarsitul lui decembrie o... ...continuare.

Volkswagen a prezentat luni primele sale vehicule dotate cu un asistent vocal care integreaza tehnologia ChatGPT

publicat 2024-01-09 09:30:13 (Money.ro)
Volkswagen a prezentat luni primele sale vehicule dotate cu un asistent vocal care integreaza tehnologia ChatGPT Chatbot-ul, integrat printr-un parteneriat cu Cerence Inc, poate controla divertismentul in masina si poate raspunde la intrebari de cunostinte generale.In viitor, ar putea conversa cu soferii si interactiona in alte moduri, a spus producatorul auto intr-un comunicat.Volkswagen a declarat ca este primul producator auto de volum care a facut din aceasta tehnologie o caracteristica standard in masinile sale din segmentul compact.GM a declarat in martie anul trecut ca lucreaza la un asistent... ...continuare.

Iarna blocheaza traficul rutier in Moldova. Lista drumurilor inchise, la nivel national

publicat 2024-01-09 09:30:13 (Money.ro)
Iarna blocheaza traficul rutier in Moldova. Lista drumurilor inchise, la nivel national Directiile Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi si Buzau au informat marti ca, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a fost inchisa temporar circulatia pe trei drumuri nationale din zona Moldovei. Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi a informat marti ca, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a fost inchisa temporar circulatia pe trei […] ...continuare.

Incendiu la un hotel din zona centrala a Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate. VIDEO

publicat 2024-01-09 08:45:13 (Money.ro)
Incendiu la un hotel din zona centrala a Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate. VIDEO Pompierii din cadrul ISU Bucuresti-Ilfov intervin, marti dimineata, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un hotel situat in zona centrala a Capitalei, pe Splaiul Independentei. Primele date arata ca in urma evenimentului nu sunt victime. Incendiul se manifesta la acoperisul unei cladiri cu parter si doua etaje, cu destinatia de hotel, situata pe Splaiul Independentei. […] ...continuare.

Increderea investitorilor din zona euro s-a imbunatatit in ianuarie pentru a treia luna consecutiva, la cel mai ridicat nivel din mai 2023

publicat 2024-01-09 08:15:12 (Money.ro)
Increderea investitorilor din zona euro s-a imbunatatit in ianuarie pentru a treia luna consecutiva, la cel mai ridicat nivel din mai 2023 Indicele Sentix pentru zona euro a urcat la -15,8 puncte in ianuarie, de la -16,8 in decembrie, sub o valoare de -15,5 estimata intr-un sondaj al analistilor Reuters.Sentix a indicat Germania - cea mai mare economie din regiune - ca fiind un buzunar de slabiciune deosebita, cu o scadere a increderii."Este putin probabil sa fie o redresare" pentru zona euro, a spus Sentix."Acest lucru este determinat partial de Germania, a carei economie este inca in recesiune si, prin urmare, in criza".Pentru... ...continuare.

Analist al Goldman Sachs: Economia globala intra intr-un nou "super ciclu", alimentat de inteligenta artificiala si decarbonizare

publicat 2024-01-09 08:15:12 (Money.ro)
Analist al Goldman Sachs: Economia globala intra intr-un nou super ciclu, alimentat de inteligenta artificiala si decarbonizare "Ne indreptam in mod clar spre un super ciclu diferit", a spus el luni pentru emisiunea "Squawk Box Europe" de la CNBC.Superciclurile sunt definite in mod obisnuit ca perioade lungi de expansiune economica, adesea insotite de cresterea PIB-ului, cerere puternica de bunuri care duce la preturi mai mari si niveluri ridicate de ocupare a fortei de munca.Cel mai recent super ciclu semnificativ pe care l-a experimentat economia mondiala a debutat la inceputul anilor 1980, a spus Oppenheimer,... ...continuare.

Guvernul american, din nou sub amenintarea intrarii in incapacitate de plata. Ce inseamna si cine va fi afectat, daca in Congres nu se voteaza o noua lege de finantare pana la 19 ianuarie

publicat 2024-01-09 08:15:12 (Money.ro)
Guvernul american, din nou sub amenintarea intrarii in incapacitate de plata. Ce inseamna si cine va fi afectat, daca in Congres nu se voteaza o noua lege de finantare pana la 19 ianuarie Liderii democrati si republicani din Congresul american au convenit duminica asupra unor cheltuieli de 1.590 de miliarde de dolari, lansand cursa din Congresul profund divizat pentru a adopta proiectele de lege care ar urma sa aloce banii inainte ca guvernul sa inceapa sa intre in incapacitate de plata in aceasta luna.De la inceputul anului trecut, comisiile de alocare a creditelor din Camera Reprezentantilor si Senat nu au reusit sa ajunga la un acord asupra celor 12 proiecte de lege anuale... ...continuare.

Cursurile vor fi suspendate marti in toate unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Iasi

publicat 2024-01-09 08:15:12 (Money.ro)
Cursurile vor fi suspendate marti in toate unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Iasi Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi, intrunit in sedinta extraordinara, a decis suspendarea cursurilor pentru marti in toate unitatile de invatamant preuniversitar din judet, din cauza vremii nefavorabile. Prefectul judetului Iasi, Bogdan Cojocaru, a precizat ca reprezentantii Primariei Iasi si cei ai Consiliului Judetean nu pot garanta ca marti se va putea circula in […] ...continuare.

Northvolt a obtinut aprobarea UE pentru un ajutor german de 902 milioane de euro pentru construirea unei fabrici de baterii pentru vehicule electrice

publicat 2024-01-09 08:15:12 (Money.ro)
Northvolt a obtinut aprobarea UE pentru un ajutor german de 902 milioane de euro pentru construirea unei fabrici de baterii pentru vehicule electrice Comisia Europeana a declarat ca centrala va accelera tranzitia ecologica a blocului de 27 de tari si va reduce dependenta de combustibili fosili si ca ajutorul german este necesar, deoarece, fara el, Northvolt ar construi uzina in Statele Unite, cu sprijinul Legii de reducere a inflatiei din SUA.Ajutorul german consta intr-un grant direct de 700 de milioane de euro si o garantie de 202 de milioane de euro.Uzina, care urmeaza sa fie amplasata in orasul Heide, va avea o capacitate anuala de 60... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.