EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




GenAI in 2024: o tehnologie cu un potential urias de a revolutiona alegerile

publicat 2024-01-28 18:45:12 (Puterea)
GenAI in 2024: o tehnologie cu un potential urias de a revolutiona alegerile Inteligenta artificiala generativa (GenAI) este o tehnologie cu un potential urias, dar si cu riscuri. 2023 a fost anul inteligentei artificiale generative (GenAI), iar expertii sunt de parere ca acesta este doar inceputul unor mari schimbari. Odata cu dezvoltarea rapida a tehnologiei, asistam la deblocarea unor noi oportunitati pentru lume, dar si la aparitia unor […]The post GenAI in 2024: o tehnologie cu un potential urias de a revolutiona alegerile appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Barbat impuscat la o partida de vanatoare

publicat 2024-01-28 18:45:12 (Puterea)
Barbat impuscat la o partida de vanatoare O partida de vanatoare autorizata in judetul Timis a luat o intorsatura neasteptata, dupa ce un barbat in varsta de 69 de ani a fost impuscat accidental in timpul evenimentului. Incidentul a avut loc in apropierea localitatii Brestovat, iar barbatul ranit a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital pentru ingrijiri medicale urgente. La fata […]The post Barbat impuscat la o partida de vanatoare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Lucian Sova dezvaluie pericolele confortului politic: "Perioada fara alegeri a nascut monstri in politica romaneasca"

publicat 2024-01-28 17:45:17 (Puterea)
Lucian Sova dezvaluie pericolele confortului politic: Perioada fara alegeri a nascut monstri in politica romaneasca Fostul ministru al Transporturilor avertizeaza asupra consecintelor lipsei examenelor electorale si a confortului indus in ultimii patru ani. Intr-un interviu acordat podcastului "Dialogurile Puterii" si difuzat incepand cu ora 18.00 pe toate canalele online ale Ziarului Puterea, Lucian Sova, fostul ministru al Transporturilor, a adus in atentie pericolele asociate lipsei examenelor electorale si confortului politic […]The post Lucian Sova dezvaluie pericolele confortului politic:... ...continuare.

Lasconi nu se mai cenzureaza, atac dur la adresa lui Drula: Conducerea USR sa demisioneze daca nu obtinem 20% la europarlamentare

publicat 2024-01-28 17:45:17 (Puterea)
Lasconi nu se mai cenzureaza, atac dur la adresa lui Drula: Conducerea USR sa demisioneze daca nu obtinem 20% la europarlamentare Primarul USR al orasului Campulung Muscel, Elena Lasconi, a lansat un atac vehement la adresa presedintelui USR, Catalin Drula, in cadrul sedintei Comitetului Politic al USR din acest weekend. Lasconi a solicitat conducerii partidului sa-si prezinte demisia in cazul in care USR obtine un scor sub 20% la alegerile europarlamentare. Lasconi a subliniat ca asteapta […]The post Lasconi nu se mai cenzureaza, atac dur la adresa lui Drula: Conducerea USR sa demisioneze daca nu obtinem 20% la... ...continuare.

Ciolacu: Daca PSD nu castiga toate randurile de alegeri plec acasa

publicat 2024-01-28 16:15:18 (Puterea)
Ciolacu: Daca PSD nu castiga toate randurile de alegeri plec acasa Marcel Ciolacu se arata optimist in privinta alegerilor. Liderul social-democratilor si-a exprimat dorinta ca PSD sa castige alegerile. In caz contrar, acesta anunta ca va pleca acasa. "E un an provocator 2024, un an unde imi doresc ca PSD sa castige toate randurile de alegeri. Categoric, ca daca nu le castigam, plec acasa. La un moment dat, […]The post Ciolacu: Daca PSD nu castiga toate randurile de alegeri plec acasa appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Conflict in USR: Europarlamentarul Vlad Gheorghe sustine ca este suspendat ilegal, acuzand ca ii este incalcat un drept statutar

publicat 2024-01-28 16:15:18 (Puterea)
Conflict in USR: Europarlamentarul Vlad Gheorghe sustine ca este suspendat ilegal, acuzand ca ii este incalcat un drept statutar Un nou episod tensionat zguduie USR, iar europarlamentarul Vlad Gheorghe acuza ca este suspendat ilegal din partid. Duminica, Gheorghe a fost impiedicat sa intre in sediul partidului de catre bodyguarzi, care i-au comunicat ca „nu figureaza ca membru activ” in Registrul USR. Ulterior, intr-o postare pe Facebook, europarlamentarul a sustinut ca este o suspendare ilegala, […]The post Conflict in USR: Europarlamentarul Vlad Gheorghe sustine ca este suspendat ilegal, acuzand ca... ...continuare.

Frauda de 40 de milioane de dolari in afacerile cu armament ale Ucrainei. Ar putea fi implicata o firma din Bulgaria sau din Romania

publicat 2024-01-28 16:15:18 (Puterea)
Frauda de 40 de milioane de dolari in afacerile cu armament ale Ucrainei. Ar putea fi implicata o firma din Bulgaria sau din Romania Serviciul de securitate al Ucrainei (SBU) a anuntat oficial ca deruleaza o ancheta, impreuna cu Ministerul Apararii si cu Procuratura Generala, cu privire la o afacere de cumparare de obuze care ar fi trebuit sa ajunga in dotarea armatei ucrainene, dar care s-a incheiat cu o frauda de circa 39 - 40 de milioane de […]The post Frauda de 40 de milioane de dolari in afacerile cu armament ale Ucrainei. Ar putea fi implicata o firma din Bulgaria sau din Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Experienta de 10 ani in privat, o exigenta necesara pentru un ministru – Interviu cu Lucian Sova

publicat 2024-01-28 14:45:21 (Puterea)
Experienta de 10 ani in privat, o exigenta necesara pentru un ministru – Interviu cu Lucian Sova Intr-un interviu captivant acordat in cadrul podcastului "Dialogurile Puterii", Lucian Sova, fost ministru al Transporturilor, va aduce in prim-plan detaliile mai putin cunoscute ale vietii politice si administrative. Lucian Sova, fost ministru al Transporturilor: "Ca sa ajungi ministru, ar trebui sa ai o experienta in privat de cel putin 10 ani" "Atunci cand esti ministru […]The post Experienta de 10 ani in privat, o exigenta necesara pentru un ministru – Interviu cu Lucian Sova... ...continuare.

Cate cani de ceai trebuie sa bei zilnic pentru a trai mai mult: licoarea care incetineste procesul de imbatranire

publicat 2024-01-28 14:45:21 (Puterea)
Cate cani de ceai trebuie sa bei zilnic pentru a trai mai mult: licoarea care incetineste procesul de imbatranire Cate cani de ceai trebuie sa bei zilnic pentru a trai mai mult: licoarea care incetineste procesul de imbatranireThe post Cate cani de ceai trebuie sa bei zilnic pentru a trai mai mult: licoarea care incetineste procesul de imbatranire appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Alianta Dreapta Unita isi anunta lista comuna si programul electoral

publicat 2024-01-28 14:45:21 (Puterea)
Alianta Dreapta Unita isi anunta lista comuna si programul electoral Misterul candidatilor la alegerile europarlamentare din partea USR, PMP si Forta Dreptei va fi elucidat in cursul zilei de astazi, cand se vor afla listele comune dar si programul electoral pentru aceste alegeri. "In cadrul acestui eveniment al Dreptei Unite, ce se desfasoara dupa lucrarile Comitetului Politic al USR, se vor anunta lista comuna pentru […]The post Alianta Dreapta Unita isi anunta lista comuna si programul electoral appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.