EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




Un fan Harry Potter a pus pe jar politistii englezi

publicat 2024-02-14 03:15:15 (Puterea)
Un fan Harry Potter a pus pe jar politistii englezi In apropierea orasului englez Leicester, un fan al ucenicului vrajitor Harry Potter a declansat o operatiune a fortelor de securitate. Un barbat "cu un cutit mare" a aparut in holul unui hotel. Aceasta viziune alarmanta a provocat o operatiune a politiei in comunitatea engleza Enderby, langa Leicester. Mai multi ofiteri s-au grabit la pensiune pentru […]The post Un fan Harry Potter a pus pe jar politistii englezi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Elena Udrea propune ca detinutii sa munceasca la autostrazi

publicat 2024-02-13 21:45:15 (Puterea)
Elena Udrea propune ca detinutii sa munceasca la autostrazi Elena Udrea, probabil inspirata de propria ei conditie actuala, a gasit solutia pentru lipsa mainii de lucru pe care o clameaza constructorii de autostrazi: detinutii. Pe pagina sa de Facebook, fosta politiciana spune: "In loc sa umplem tara cu africani si asiatici, nu mai bine am da de lucru zecilor de mii de condamnati, care […]The post Elena Udrea propune ca detinutii sa munceasca la autostrazi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Armata Romana face angajari! Ce salarii pot obtine tinerii care aleg cariera militara

publicat 2024-02-13 21:45:15 (Puterea)
Armata Romana face angajari! Ce salarii pot obtine tinerii care aleg cariera militara Armata Romana are nevoie de peste 5.000 de angajati! Ministerul Apararii Nationale lanseaza un apel catre tinerii din Romania, atat baieti cat si fete, pentru a se alatura Armatei, in calitate de soldati si gradati profesionisti. Asadar, tinerii pot face acum cariera in Armata Romana, dupa ce Ministerul Apararii Nationale a lansat o noua campanie […]The post Armata Romana face angajari! Ce salarii pot obtine tinerii care aleg cariera militara appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romanii, din ce in ce mai saraci! Vezi cat a ajuns sa coste cosul zilnic

publicat 2024-02-13 21:45:15 (Puterea)
Romanii, din ce in ce mai saraci! Vezi cat a ajuns sa coste cosul zilnic Economistii trag un semnal de alarma si spun ca romanii o duc din ce in ce mai greu! Veniturile lor au ramas mult in urma, in timp ce preturile au continuat sa creasca! Vezi mai jos ce valoare are acum cosul zilnic! Asadar, situatia pare sa se inrautateasca de la o zi la alta, in […]The post Romanii, din ce in ce mai saraci! Vezi cat a ajuns sa coste cosul zilnic appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Marcel Ciolacu i-a impresionat pe reprezentantii Bancii Mondiale! Le-a aratat planul de viitor al Romaniei

publicat 2024-02-13 20:45:17 (Puterea)
Marcel Ciolacu i-a impresionat pe reprezentantii Bancii Mondiale! Le-a aratat planul de viitor al Romaniei Premierul Marcel Ciolacu i-a primit miercuri la sediul Guvernului pe reprezentantii Bancii Mondiale, in frunte cu Asad Alam, director regional pentru crestere echitabila, finante si institutii pentru Europa si Asia Centrala. Asadar, o intalnire foarte importanta a avut loc miercuri, la sediul Guvernului, intre premierul Marcel Ciolacu si reprezentantii Bancii Mondiale. Seful Executivului le-a prezentat […]The post Marcel Ciolacu i-a impresionat pe reprezentantii Bancii Mondiale! Le-a... ...continuare.

Impozit de 20% pe salarii pentru o anumita categorie de romani

publicat 2024-02-13 20:45:17 (Puterea)
Impozit de 20% pe salarii pentru o anumita categorie de romani Banca Mondiala propune un impozit de 20% pe salarii pentru o anumita categorie de romani. Recomandarile expertilor vin in contextul regandirii impozitarii in Romania.  Scenariile luate in calcul de Banca Mondiala sunt urmatoarele: Aceasta nu este singura recomandare facuta de expertii de la Banca Mondiala. Reprezentantii propun o serie de facilitati pentru familiile cu mai […]The post Impozit de 20% pe salarii pentru o anumita categorie de romani appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

E-Factura in Romania: Solutie salvatoare sau povara pentru intreprinzatori?

publicat 2024-02-13 20:00:18 (Puterea)
E-Factura in Romania: Solutie salvatoare sau povara pentru intreprinzatori? Toata sfera economica romaneasca este curioasa si, mai ales, nedumerita in ceea ce priveste implementarea masurii guvernamentale E-Factura. Va fi ea de capabila sa rezolve problemele de colectare a taxelor la bugetului statului sau, de fapt, va impovara populatia? "Am inceput cu stangul, in sensul in care tot acest sistem informatic al ANAF-lui este blocat, […]The post E-Factura in Romania: Solutie salvatoare sau povara pentru intreprinzatori? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Soldatii nu pot dobori dronele care intra in Romania! Seful Armatei spune ca nu exista legislatie, dar nici munitie

publicat 2024-02-13 20:00:18 (Puterea)
Soldatii nu pot dobori dronele care intra in Romania! Seful Armatei spune ca nu exista legislatie, dar nici munitie Declaratii socante facute de seful Statului Major al Armatei, generalul Gheorghita Vlad! Acesta sustine ca legislatia nu permite soldatilor sa doboare o drona militara care incalca spatiul aerian al Romaniei! Mai mult, pana de curand armata nici nu avea cu ce sa o doboare! Seful Statului Major al Armatei, generalul Gheorghita Vlad, a acordat recent […]The post Soldatii nu pot dobori dronele care intra in Romania! Seful Armatei spune ca nu exista legislatie, dar nici munitie appeared... ...continuare.

Relatiile estoniano-ruse in criza: Kaja Kallas, in centrul unei noi dispute diplomatice

publicat 2024-02-13 20:00:18 (Puterea)
Relatiile estoniano-ruse in criza: Kaja Kallas, in centrul unei noi dispute diplomatice Rusia a dat-o pe primul ministru al Estoniei, Kaja Kallas, in urmarire generala. In consecinta, Kallas este cautata in Rusia pentru "o chestiune penala". Acest lucru reiese dintr-o nota care a fost postata marti pe site-ul Ministerului de Interne de la Moscova. In consecinta, Kallas este cautat in Rusia pentru "o chestiune penala" – nu […]The post Relatiile estoniano-ruse in criza: Kaja Kallas, in centrul unei noi dispute diplomatice appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cristian Popescu Piedone, pe urmele celor care incalca legea

publicat 2024-02-13 20:00:17 (Puterea)
Cristian Popescu Piedone, pe urmele celor care incalca legea Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a izbucnit intr-o postare pe retelele de socializare. Edilul a dezvaluit grave nereguli in domeniul infrastructurii si salubrizarii. In postarea sa, Cristian Popescu Piedone a relatat cum, in timp ce efectua o inspectie de rutina a descoperit un sir de abuzuri si incalcari ale legii. Printre acestea, primarul a […]The post Cristian Popescu Piedone, pe urmele celor care incalca legea appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.