EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum ar arata Ziua Indragostitilor alaturi de politicienii nostri

publicat 2024-02-14 07:30:13 (Puterea)
Cum ar arata Ziua Indragostitilor alaturi de politicienii nostri Iata-ne in Ziua Indragostitilor, un moment plin de romantism si emotie, dar si de intrebari: cine va fi alesul inimii tale in acest an? In timp ce multi isi petrec ziua cu partenerii lor de viata, noi ne-am intrebat cum ar arata o zi de Valentine’s Day cu unele dintre figurile politice celebre din Romania. […]The post Cum ar arata Ziua Indragostitilor alaturi de politicienii nostri appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ionut Stroe: Nimeni nu poate obliga PNL sa accepte sau sa sustina candidaturi in afara partidului

publicat 2024-02-14 07:30:13 (Puterea)
Ionut Stroe: Nimeni nu poate obliga PNL sa accepte sau sa sustina candidaturi in afara partidului Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al PNL, afirma ca mandatul de negociere al echipei liberale in cadrul coalitiei ramane neschimbat. Liberalul vine cu precizari si sustine ca, acest mandat se refera in mod specific la programul electoral si la potentiala coordonare a acestor alegeri. Stroe subliniaza ca Partidul National Liberal nu poate fi obligat sa […]The post Ionut Stroe: Nimeni nu poate obliga PNL sa accepte sau sa sustina candidaturi in afara partidului appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Vanatori de strigoi, condamnati in Romania! Preotul a scapat

publicat 2024-02-14 07:30:13 (Puterea)
Un preot din Valcea a fost acuzat de procurori ca a fost implicat intr-un incident socant, in care rudele unei femei decedate au deshumat si mutilat cadavrul acesteia. Intr-un episod incredibil din 2019, in judetul Valcea, apartinatorii unei femei decedate cu cateva luni in urma au exhumat trupul sub pretextul ca aceasta se transformase in […]The post Vanatori de strigoi, condamnati in Romania! Preotul a scapat appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Povesti de 14 februarie: Dragostea extraordinara a lui Donald Trump

publicat 2024-02-14 07:30:13 (Puterea)
Povesti de 14 februarie: Dragostea extraordinara a lui Donald Trump Politica lui Donald Trump poate parea ostila, dar vorbeste ca pe o felicitare de Ziua Indragostitilor. Ce vorbeste Donald Trump cand vorbeste despre dragoste? Pentru ca acest om se prezinta ca fiind plin de ea. Este asociat unei politici a plangerii si a razbunarii care a culminat uneori in violenta, cel mai infam in atacul […]The post Povesti de 14 februarie: Dragostea extraordinara a lui Donald Trump appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Bulevardele Constantei, reabilitate cu milioane de euro de la UE, sub ancheta DLAF

publicat 2024-02-14 07:30:13 (Puterea)
Bulevardele Constantei, reabilitate cu milioane de euro de la UE, sub ancheta DLAF O mare parte din bulevardele principale ale Constantei, recent reabilitate cu zeci de milioane de euro de la Uniunea Europeana, prezinta deficiente semnificative, potrivit unui reportaj Info Sud-Est. Dale crapate, puse stramb, carpeli si utilizarea materialelor de proasta calitate sunt doar cateva din problemele evidentiate in cadrul acestui amplu proiect de infrastructura. Departamentul de Lupta […]The post Bulevardele Constantei, reabilitate cu milioane de euro de la UE, sub ancheta... ...continuare.

UE impune reguli dure pentru gigantii tehnologici, dar Apple si Microsoft obtin exceptii

publicat 2024-02-14 03:15:19 (Puterea)
UE impune reguli dure pentru gigantii tehnologici, dar Apple si Microsoft obtin exceptii Reguli mai stricte pentru marile companii digitale vor intra in vigoare in UE la inceputul lunii martie. Acestea sunt menite sa le limiteze puterea pe piata. Dar Bruxelles-ul acorda acum exceptii pentru unele servicii de la Apple si Microsoft. Gigantii tehnologici Apple si Microsoft au obtinut un succes partial impotriva Comisiei UE. Anumite servicii ale […]The post UE impune reguli dure pentru gigantii tehnologici, dar Apple si Microsoft obtin exceptii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Dan Puric, posibil candidat AUR la prezidentiale

publicat 2024-02-14 03:15:19 (Puterea)
Dan Puric, posibil candidat AUR la prezidentiale In cursa catre Cotroceni se pare ca se inscrie si Dan Puric. Acest lucru a fost confirmat chiar de el, pe scena Luceafarul, la sfarsitul piesei "Dan Puric – Voteaza, ma!". Nu a durat mult, iar cei de la AUR si-au comunicat pozitia oficiala. Prin intermediul unui comunicat de presa, AUR a transmis ca Dan […]The post Dan Puric, posibil candidat AUR la prezidentiale appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un barbat de 34 de ani si-a injunghiat parintii si a atacat cu cutitul un politist

publicat 2024-02-14 03:15:19 (Puterea)
Un barbat de 34 de ani si-a injunghiat parintii si a atacat cu cutitul un politist Un barbat cunoscut cu probleme psihice si-a injunghiat ambii parinti si a atacat cu cutitul pe unul din politistii care au incercat sa il imobilizeze, reusind sa fuga, dar in cele din urma a fost prins si incatusat de colegii politistului. Incidentul s-a intamplat marti dupa-amiaza in cartierul galatean Mazepa 1, din centrul orasului. Barbatul […]The post Un barbat de 34 de ani si-a injunghiat parintii si a atacat cu cutitul un politist appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Marcel Ciolacu a vorbit despre adevarata comasare care trebuie facuta in Romania! Cea dintre stat si mediul privat

publicat 2024-02-14 03:15:18 (Puterea)
Premierul Marcel Ciolacu a avut miercuri o serie de discutii aplicate cu reprezentantii Consiliului national al intreprinderilor private mici si mijlocii din Romania (CNIPMMR). Seful Executivului a realizat unde trebuie, facuta, de fapt, comasarea! Asadar, premierul Marcel Ciolacu, prins in ultimele zile in dezbateri legate de comasarea alegerilor din Romania, a gasit raspunsul la intalnirile […]The post Marcel Ciolacu a vorbit despre adevarata comasare care trebuie facuta in Romania!... ...continuare.

Paul Petrof, seful vamii Bucuresti, retinut de DNA in urma perchezitiilor

publicat 2024-02-14 03:15:18 (Puterea)
Paul Petrof, seful vamii Bucuresti, retinut de DNA in urma perchezitiilor Directorul Directiei Regionale Vamale Bucuresti, Paul Petrof, a fost retinut marti in urma perchezitiilor efectuate de DNA, in cadrul unei ample anchete ce vizeaza fapte de luare de mita si trafic de influenta. Procurorii au efectuat perchezitii in 20 de locatii din Bucuresti, Ilfov, Dambovita, si Giurgiu, inclusiv domicilii, sedii de firme si sediul institutiei […]The post Paul Petrof, seful vamii Bucuresti, retinut de DNA in urma perchezitiilor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.