EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vocea fermierilor romani, auzita la Comisia Europeana

publicat 2024-02-01 15:45:22 (Puterea)
Vocea fermierilor romani, auzita la Comisia Europeana Vocea fermierilor a fost auzita la Comisia Europeana, care a inteles ca este obligatorie rediscutarea conditiilor din Politica Agricola Comuna, care pun reale dificultati producatorilor agricoli, spune ministrul Agriculturii Forin Barbu. "Pozitia Romaniei ramane neschimbata fata de iulie 2023, cand am cerut in Consiliul AgriFish prelungirea derogarii de la GAEC 8 (4% parloaga) si de […]The post Vocea fermierilor romani, auzita la Comisia Europeana appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

EXCLUSIV. Confuzie si secretomanie in procesul de schimbare a denumirii SIF Muntenia. De la Bedrock, la Longshield

publicat 2024-02-01 15:45:22 (Puterea)
Schimbarea denumirii Societatii de Investitii Financiare Muntenia (SIF4) devine o comedie, conducerea ultimului SIF ramas cu o astfel de marca dovedindu-se incapabila sa identifice o denumire originala si elocventa. Dupa ce transformarea SIF Muntenia in Bedrock a fost anuntata la Bursa, acum, conducerea SIF4 a optat pentru Longshield, o marca inregistrata deja in China. La […]The post EXCLUSIV. Confuzie si secretomanie in procesul de schimbare a denumirii SIF Muntenia. De la Bedrock, la... ...continuare.

Israel-Gaza: Seful Hamas, in Egipt, pentru a discuta despre un nou armistitiu. Conflictul risca sa se "metastazeze"

publicat 2024-02-01 15:45:22 (Puterea)
Israel-Gaza: Seful Hamas, in Egipt, pentru a discuta despre un nou armistitiu. Conflictul risca sa se metastazeze Seful miscarii teroriste Hamas, Ismail Haniyeh este asteptat azi in Egipt pentru a discuta despre un nou armistitiu in Fasia Gaza, unde luptele si raidurile israeliene continua, desi situatia umanitara este critica. Ismail Haniyeh va discuta o initiativa formulata in cadrul reuniunii de la sfarsitul saptamanii trecute la Paris intre directorul CIA, William Burns, si […]The post Israel-Gaza: Seful Hamas, in Egipt, pentru a discuta despre un nou armistitiu. Conflictul risca sa se... ...continuare.

Seful Statului Major al Apararii: Trebuie sa luam in calcul o politica de pregatire a populatiei in caz de razboi

publicat 2024-02-01 15:45:22 (Puterea)
Seful Statului Major al Apararii: Trebuie sa luam in calcul o politica de pregatire a populatiei in caz de razboi Seful Statului Major al Apararii, generalul Gheorghita Vlad, spune ca in Romania se doreste introducerea unui serviciu militar voluntar, adresat tinerilor intre 18 si 35 de ani, care doresc sa imbrace haina militara. Desi nu vrea sa deau mesaj alarmist, Gheorghita spune ca trebuie gasite instrumentele necesare pentru a avea o populatie pregatita. "Este un […]The post Seful Statului Major al Apararii: Trebuie sa luam in calcul o politica de pregatire a populatiei in caz de razboi... ...continuare.

Nemtii cumpara 72% din Automecanica Medias

publicat 2024-02-01 15:45:21 (Puterea)
Nemtii cumpara 72% din Automecanica Medias Prin intermediul Rheinmetall Landsysteme GmbH, grupul va controla acum 72,5% din compania romaneasca, care va opera sub numele de Rheinmetall Automecanica SRL. Rheinmetall anunta preluarea unei participatii majoritare de 72,5% in producatorul roman de vehicule militare Automecanica Medias. Acordul contractual, care inca trebuie sa fie aprobat de autoritatile guvernamentale relevante, reprezinta o extindere semnificativa a […]The post Nemtii cumpara 72% din Automecanica Medias appeared... ...continuare.

Magistratii din Buzau s-au razgandit in cazul violatorului de minore din Cozieni

publicat 2024-02-01 14:45:30 (Puterea)
Magistratii din Buzau s-au razgandit in cazul violatorului de minore din Cozieni Judecatoria Patarlagele a revenit asupra deciziei de a-l elibera pe barbatul acuzat de viol asupra a 6 fete minore cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani din comuna Cozieni, dupa ce Ziarul Puterea a publicat ieri dezvaluiri explozive in exclusivitate. Barbatul va ramane in arestul Penitenciarului din Focsani pentru urmatoarele 30 de zile. Surse […]The post Magistratii din Buzau s-au razgandit in cazul violatorului de minore din Cozieni appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

OMS: In Gaza, "e o populatie care moare de foame", sunt "conditii pentru o epidemie masiva in randul copiilor"

publicat 2024-02-01 14:45:30 (Puterea)
In Fasia Gaza, "populatia moare de foame" si sunt conditii pentru o "epidemie masiva in randul copiilor", dupa ce multe state donatoare au anuntat suspendarea ajutorului pentru refugiatii palestinieni (UNRWA) avertizeaza OMS. "Este o populatie care moare de foame. Este o populatie care e impinsa pe marginea prapastiei". "Palestinienii din Gaza sunt intr-o catastrofa masiva", […]The post OMS: In Gaza, "e o populatie care moare de foame", sunt "conditii pentru o epidemie masiva in randul... ...continuare.

Cine vrea sa desfiinteze Institutul Diplomatic Roman

publicat 2024-02-01 14:45:30 (Puterea)
Cine vrea sa desfiinteze Institutul Diplomatic Roman Dupa dezastrul lasat in urma de Bogdan Aurescu "Trabuc", anumite persoane din conducerea Ministerului Afacerilor Externe vor sa puna bomboana pe coliva acestei institutii, printr-o mutare aberanta care va pune pe butuci diplomatia romaneasca. Dezastrul managerial si haosul lasat la Ministerul Afacerilor Externe de fostul ministru Bogdan Aurescu "Trabuc" se continua si in prezent, iar […]The post Cine vrea sa desfiinteze Institutul Diplomatic Roman appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Nadejdin – nadejdea Rusiei de a pune capat razboiului

publicat 2024-02-01 14:45:30 (Puterea)
Nadejdin – nadejdea Rusiei de a pune capat razboiului Boris Nadejdin, un critic de seama al Kremlinului, si-a depus candidatura la presedintia Rusiei. Aduce cu sine o viziune puternica si angajata de a pune capat razboiului din Ucraina. Nascut in Uzbekistanul condus de sovietici, Nadejdin, in varsta de 60 de ani, a devenit o figura emblematica a opozitiei, pledand pentru o schimbare profunda in […]The post Nadejdin – nadejdea Rusiei de a pune capat razboiului appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Scoala din Darasti va fi renovata si modernizata

publicat 2024-02-01 14:45:29 (Puterea)
Scoala din Darasti va fi renovata si modernizata O noua scoala din Ilfov va fi renovata si modernizata. Este vorba, mai exact, de scoala din Darasti. Anunutul a fost facut de reprezentantii Consilului Judetean Ilfov. Proiectul prevede modernizarea si reabilitarea a noua sali de clasa. Acestea vor avea usi si parchet nou. In plus, grupurile sanitare vor fi reamenajate. Si de aceasta data, […]The post Scoala din Darasti va fi renovata si modernizata appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.