EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Nicolae Ciuca: "PNL nu este un partid blazat. PNL este un partid cu blazon"

publicat 2024-02-03 10:00:13 (Puterea)
Nicolae Ciuca: PNL nu este un partid blazat. PNL este un partid cu blazon Prezent la o intalnire cu liberalii de la organizatia PNL Olt, presedintele partidului, Nicolae Ciuca, le-a transmis acestora sa comunice cu oamenii prin toate mijloacele avute la indemana, pornind de la retelele sociale si pana la mersul din casa in casa. Cetatenii trebuie sa afle despre lucrurile pe care partidul le-a facut de cand este […]The post Nicolae Ciuca: "PNL nu este un partid blazat. PNL este un partid cu blazon" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Lucian Bode: 'Modelul liberal de guvernare si de a face administratie este unul de succes'

publicat 2024-02-03 09:45:04 (Bursa)
Lucian Bode: 'Modelul liberal de guvernare si de a face administratie este unul de succes' Secretarul general PNL, Lucian Bode, a afirmat, vineri, la sedinta extraordinara a Comitetului de Coordonare Judetean al PNL Olt, ca modelul liberal de guvernare si de a face administratie este unul de succes. 'Noi suntem originalul, altii sunt copia', a sustinut el. ...continuare.

Madalina Ghenea, chemata la meciul echipei preferate din Superliga: "O sa o invit"

publicat 2024-02-03 08:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
Madalina Ghenea, chemata la meciul echipei preferate din Superliga: O sa o invit Inainte de FCU Craiova - Dinamo 2-1, Adrian Mititelu, finantatorul oltenilor, a facut show. Si a spus ca vrea ca Madalina Ghenea sa vina la un meci al echipei sale.Recent, dupa ce a descoperit ca Madalina Ghenea este fan Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a reactionat pe Facebook: "Doar FCU! Multumim". Acum, inainte de meciul cu Dinamo, a spus ca o va invita la un meci.FOTO. Madalina Ghenea, asteptata la un meci din Superliga+1 FOTO"O sa o invit. ... ...continuare.

Canada ar putea transfera in Ucraina rachetele dezvoltate in anii 1970 in loc sa le arunce

publicat 2024-02-03 05:30:01 (Adevarul)
Canada ar putea transfera in Ucraina rachetele dezvoltate in anii 1970 in loc sa le arunce Ministerul canadian al Apararii a anuntat ca vecina nordica a SUA detine are 83.300 dintre aceste rachete, unele dintre ele fara focoase, transmite postul CBC TV. ...continuare.

Adrian Mititelu isi doreste ca Dinamo sa ramana in Liga 1. Predictia surprinzatoare a patronului oltenilor: "Va fi greu de batut"

publicat 2024-02-03 03:00:13 (Money.ro)
Adrian Mititelu isi doreste ca Dinamo sa ramana in Liga 1. Predictia surprinzatoare a patronului oltenilor: Va fi greu de batut Adrian Mititelu isi doreste ca Dinamo sa ramana in Liga 1. Patronul lui FCU Craiova a prezis ca "ros-albii" vor fi greu de batut in doi-trei ani. FCU Craiova a invins-o pe Dinamo cu 2-1 si a facut ca "ros-albii" sa ocupe ultimul loc in Liga 1. Dinamo a devenit lanterna clasamentului dupa ce FC […]Articolul Adrian Mititelu isi doreste ca Dinamo sa ramana in Liga 1. Predictia surprinzatoare a patronului oltenilor: "Va fi greu de batut" apare prima data in Money. ...continuare.

INTERVIU ZF. Iosif Forgaci, proprietarul producatorului de sendvisuri Bite Sandwiches, din judetul Mures: Suntem in peste 3.000 de magazine si cafenele din Romania si ne extindem atat colaborarile, cat si portofoliul.

publicat 2024-02-03 00:15:43 (Ziarul-Financiar)
INTERVIU ZF. Iosif Forgaci, proprietarul producatorului de sendvisuri Bite Sandwiches, din judetul Mures: Suntem in peste 3.000 de magazine si cafenele din Romania si ne extindem atat colaborarile, cat si portofoliul. Iosif Forgaci, proprietarul Bite Sandwiches: An de an ne dezvoltam. Nu exista an sa nu investim 10-20% din profit, plus investitiile facute cu credite bancare. ...continuare.

Juan Bauza, dupa ce a fost intrebat daca va pleca de la FCU Craiova: "Sper sa joc bine, iar ofertele vor veni"

publicat 2024-02-02 22:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
Juan Bauza, dupa ce a fost intrebat daca va pleca de la FCU Craiova: Sper sa joc bine, iar ofertele vor veni FCU Craiova a invins-o pe Dinamo, scor 2-1, in runda #24 din Superliga. Mijlocasul ofensiv Juan Bauza a declarat ca este cu mintea doar la fotbal, dar daca va veni o oferta, o va lua in calcul.Oltenii s-au impus prin golurile semnate de Yassine Bahassa ('13) si Juan Bauza ('52). Dennis Politic ('63) a redus din diferenta, dar "cainii" nu au avut forta de a egala pe final. ... ...continuare.

Dennis Politic, dupa ce Dinamo a ajuns "lanterna rosie" a Superligii: "Lucrurile se vad foarte rau, nu mai avem ce sa spunem"

publicat 2024-02-02 22:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
Dennis Politic, dupa ce Dinamo a ajuns lanterna rosie a Superligii: Lucrurile se vad foarte rau, nu mai avem ce sa spunem FCU Craiova a invins-o pe Dinamo, scor 2-1, in runda #24 din Superliga. Dennis Politic a fost extrem de suparat la finalul meciului.Oltenii s-au impus prin golurile semnate de Yassine Bahassa ('13) si Juan Bauza ('52). Dennis Politic ('63) a redus din diferenta, dar "cainii" nu au avut forta de a egala pe final. Dupa aceasta victorie, Craiova ocupa locul 10, cu 30 de puncte, in timp ce Dinamo este "lanterna rosie" a Superligii, cu doar 16 puncte. ... ...continuare.

O profesoara imbracata sumar din Brasov ii invata pe elevi cum se traduce in franceza "puii nostri in curtea voastra" VIDEO

publicat 2024-02-02 22:00:10 (ProTV)
O profesoara imbracata sumar din Brasov ii invata pe elevi cum se traduce in franceza puii nostri in curtea voastra VIDEO O profesoara i-a revoltat pe parintii elevilor sai dupa ce a tinut sa-i învete pe cei mici cum se traduce din româna o expresie care are sonoritati obscene în franceza. De asemenea, profesoara este acuzata ca apare sumar îmbracata chiar si la ore. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.