EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum vede Stoltenberg viitorul NATO in cazul reintoarcerii lui Trump la Casa Alba

publicat 2024-02-01 12:45:04 (Adevarul)
Cum vede Stoltenberg viitorul NATO in cazul reintoarcerii lui Trump la Casa Alba Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat miercuri intr-o interventie la postul american de televiziune CNN ca nu impartaseste temerile conform carora o eventuala realegere a republicanului Donald Trump ca presedinte al Statelor Unite ar slabi Alianta Nord-Atlantica. ...continuare.

FBI sustine ca un grup de hackeri sprijinit de Beijing a vizat infrastructura SUA

publicat 2024-02-01 12:30:17 (Mediafax)
FBI sustine ca un grup de hackeri sprijinit de Beijing a vizat infrastructura SUA Directorul FBI a declarat ca institutia pe care o conduce a desfasurat o campanie pentru a opri grupul Volt Typhoon, relateaza BBC. ...continuare.

Primarul Capitalei: Am terminat lucrarile de modernizare a magistralei I Vest / Au fost 3.600 de metri, deservim 50 de blocuri, sapte institutii, aproximativ 8.000 de persoane

publicat 2024-02-01 12:00:10 (Money.ro)
Primarul Capitalei: Am terminat lucrarile de modernizare a magistralei I Vest / Au fost 3.600 de metri, deservim 50 de blocuri, sapte institutii, aproximativ 8.000 de persoane Nicusor Dan a anuntat, joi, finalizarea lucrarilor de modernizare a magistralei I Vest de pe bulevardul Timisoara.    "Suntem bucurosi sa anuntam ca am terminat lucrarile pe acest tronson de magistrala. Au fost 3.600 de metri, 3,6 kilometri. Deservim aici 50 de blocuri, sapte institutii, cam 8.000 de persoane. Mai important - este o magistrala care face legatura intre CET Grozavesti si CET Vest si in felul asta cand e nevoie sa aducem dintr-o parte in alta trecem pe aici si daca... ...continuare.

Fostul antrenor al Universitatii Craiova a dat de pamant cu Ivaylo Petev: "Orice antrenor roman nu ar mai fi avut zile"

publicat 2024-02-01 12:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Fostul antrenor al Universitatii Craiova a dat de pamant cu Ivaylo Petev: Orice antrenor roman nu ar mai fi avut zile Universitatea Craiova a ajuns la 5 meciuri consecutive fara victorie. Oltenii s-au indepartat de primul loc, dupa ce au pierdut fara drept de apel in fata celor de la FCSB, scor 0-3, iar Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul echipei, este considerat vinovat de mai multi oameni de fotbal.Bulgarul a fost adus la Craiova cu speranta ca echipa se va lupta cu sanse reale pentru castigarea unui titlu dupa o lunga perioada de timp, dar oltenii fac un sezon sub asteptari. ... ...continuare.

Binance Labs: 25 de investitii in peisajul Web3, in 2023

publicat 2024-02-01 12:00:03 (Bursa)
Binance Labs: 25 de investitii in peisajul Web3, in 2023 Binance Labs, filiala Binance de capital de risc si incubatie, al carei scop este sa identifice si sa sustina fondatorii cu idei inovatoare care dezvolta proiecte ce modeleaza viitorul industriei Web3, a derulat 25 de investitii, in anul 2023. ...continuare.

Lansare Humanitas: "Dincolo de sarma ghimpata", povestea revoltei de la Auschwitz

publicat 2024-02-01 12:00:02 (Adevarul)
Lansare Humanitas: Dincolo de sarma ghimpata, povestea revoltei de la Auschwitz Editura Humanitas Fiction va asteapta joi, 1 februarie, ora 19.00 la Libraria Humanitas de la Cismigiu (Bd. Regina Elisabeta nr.38) la lansarea romanului Dincolo de sarma ghimpata de James D. Shipman, recent aparut in colectia "Raftul Denisei" coordonata de Denisa Comanescu. ...continuare.

Ce se va intampla cu NATO daca va fi reales Donald Trump? Dar cu Ucraina si Rusia?

publicat 2024-02-01 11:30:14 (Money.ro)
Ce se va intampla cu NATO daca va fi reales Donald Trump? Dar cu Ucraina si Rusia? Secretarul general al NATO a minimizat temerile ca o realegere a fostului presedinte american Donald Trump ar putea slabi alianta militara occidentala, care in prezent acorda un sprijin solid pentru Ucraina in razboiul cu Rusia. Jens Stoltenberg a declarat ca nu crede ca o a doua presedintie Trump ar pune in pericol apartenenta SUA la […]Articolul Ce se va intampla cu NATO daca va fi reales Donald Trump? Dar cu Ucraina si Rusia? apare prima data in Money. ...continuare.

Turistii straini, revoltati de preturile din Romania. Cat au platit pentru o bere: "Ne-am gandit ca va fi ceva mai ieftin"

publicat 2024-02-01 11:30:05 (Click)
Turistii straini, revoltati de preturile din Romania. Cat au platit pentru o bere: Ne-am gandit ca va fi ceva mai ieftin Se pare ca nu doar romanii se plang de preturile tot mai mari de la noi din tara. Si strainii sunt revolati de sumele pe care trebuie sa le scoata din buzunar. Se pare ca preturile din Romania sunt mai mari decat in anumite tari europene. ...continuare.

Mihai Murgu, partener in cadrul companiei de consultanta financiara PCF Investment Banking, se retrage din companie pentru a dezvolta un nou business in domeniul financiar

publicat 2024-02-01 11:00:55 (Ziarul-Financiar)
Mihai Murgu, partener in cadrul companiei de consultanta financiara PCF Investment Banking, se retrage din companie pentru a dezvolta un nou business in domeniul financiar Autor: Cristina Bellu PCF Investment Banking, companie locala specializata in investment banking si unul dintre cei mai activi consultanti locali in domeniul serviciilor de finantari, investitii corporative, fuziuni si achizitii, anunta retragerea lui Mihai Murgu, partener, dupa sapte ani de activitate in cadrul companiei, pentru a dezvolta un nou business in domeniul financiar. ...continuare.

Cushman & Wakefield Echinox: Stocul spatiilor industriale si de logistica a depasit borna de 7 milioane mp, iar pana la finalul anului ar putea fi livrate proiecte de circa 500.000 mp

publicat 2024-02-01 11:00:17 (Income-Magazine)
Cushman & Wakefield Echinox: Stocul spatiilor industriale si de logistica a depasit borna de 7 milioane mp, iar pana la finalul anului ar putea fi livrate proiecte de circa 500.000 mp Stocul spatiilor industriale si de logistica a depasit borna de 7 milioane de metri patrati, aproape 80% din suprafata fiind concentrata in 3 regiuni de dezvoltare - Bucuresti – Ilfov, Vest, Sud - Muntenia, arata compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox. Pentru acest an, dezvoltatorii au anuntat livrarea a peste 500.000 metri patrati […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.