EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




ZF IT Generation. Cosmin Gheorghila, fondator al Erda - copilot AI pentru agentii de relatii cu clientii: "Avem nevoie de o finantare de 200.000 de euro. Anul acesta vizam clienti din zona fintech si tintim venituri de 50.000 de euro"

publicat 2024-01-31 08:15:22 (Ziarul-Financiar)
ZF IT Generation. Cosmin Gheorghila, fondator al Erda - copilot AI pentru agentii de relatii cu clientii: Avem nevoie de o finantare de 200.000 de euro. Anul acesta vizam clienti din zona fintech si tintim venituri de 50.000 de euro Erda, start-up local care dezvolta o solutie software bazata pe tehnologia inteligentei artificiale (AI) care functioneaza ca un copilot pentru agentii din departamentele de relatii cu clientii ale companiilor, si-a propus ca la finalul acestui an sa ajunga la venituri anuale recurente de circa 50.000 de euro, clientii vizati in prima faza fiind cei din zona fintech. ...continuare.

Cum reuseste un sofer roman de TIR sa evite agricultorii francezi care incendiaza camioanele si distrug marfa de import

publicat 2024-01-31 08:00:11 (ProTV)
Cum reuseste un sofer roman de TIR sa evite agricultorii francezi care incendiaza camioanele si distrug marfa de import Agricultori francezi din toate colturile tarii continua sa blocheze majoritatea rutelor de acces în Paris. De suferit au si numerosi camionagii români, care, opriti prin parcari, nu îsi pot efectua cursele. ...continuare.

FrankenMusk: "S-a nascut un cyborg!" Cipul cerebral "Neuralink", testat pe om

publicat 2024-01-31 07:30:10 (Jurnalul-National)
FrankenMusk: S-a nascut un cyborg! Cipul cerebral Neuralink, testat pe om Cipul cerebral a fost implantat la un om, in pofida ingrijorarilor majore legate de modul in care experimentul a afectat maimutele. Primul pacient uman testat, caruia i-a fost implantat un cip cerebral de la compania "Neuralink", detinuta de Elon Musk, se recupereaza promitator, a anuntat, la inceputul saptamanii, excentricul miliardar. Tehnologia a fost dezvoltata in primul rand pentru "a reda autonomia" persoanelor a caror stare medicala le-a redus mobilitatea, cum ar fi cele cu scleroza... ...continuare.

Unul din doi romani cumpara online. Sunt miliarde de euro in joc

publicat 2024-01-31 06:30:10 (Money.ro)
Unul din doi romani cumpara online. Sunt miliarde de euro in joc "Alimentata de accesul la digitalizare si de cresterea veniturilor populatiei tinere si nativilor digitali, piata de eCommerce din Romania isi va mentine trendul ascendent de crestere si in 2024, dar se confrunta cu provocari continue, determinate de contextul socio-economic local si regional", arata Raportul eCommerce Insights 2024 realizat de MerchantPro, platforma locala de solutii Saas pentru e-Commerce.Analiza la zi pe magazinele locale arata o crestere medie de doar 3% a vanzarilor in... ...continuare.

Revolta din 2024 si reconstructia statului

publicat 2024-01-31 06:30:08 (Jurnalul-National)
Revolta din 2024 si reconstructia statului In Romania, protestele continua. Dupa cei din sectoare publice, al educatiei si al sanatatii, functionari publici si politisti, oameni din domenii vitale, fermieri si transportatori se unesc intr-o revolta care infirma decizii si decidenti si ridica intrebari privind statul. Faptul ca cei care decid improvizeaza explicatii si nu discuta cu protestatarii sau au inceput sa confectioneze "exponenti" ai acestora ridica alte intrebari. ...continuare.

Producatorii de panouri solare din Europa cer UE sa ia masuri urgente pentru a sustine firmele locale

publicat 2024-01-31 06:00:12 (Money.ro)
Producatorii de panouri solare din Europa cer UE sa ia masuri urgente pentru a sustine firmele locale Mai multe companii europene producatoare de panouri solare au anuntat in ultimele luni planuri de inchidere a fabricilor, invocand presiunea exercitata de o avalansa de importuri si de un surplus al pieselor de panouri solare care s-au adunat in depozitele europene si au determinat scaderea preturilor.Intr-o scrisoare adresata Presedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, grupul industrial European Solar Manufacturing Council (ESMC) a avertizat ca, fara un ajutor rapid, UE risca sa... ...continuare.

Camera de Comert vrea sa atraga investitori din Abu Dhabi. Mihai Daraban, CCIR: "Portul Constanta poate sa devina un hub logistic important in miscarea si stocarea bunurilor aduse din Emiratele Arabe Unite pentru piata europeana"

publicat 2024-01-31 00:30:15 (Ziarul-Financiar)
Camera de Comert vrea sa atraga investitori din Abu Dhabi. Mihai Daraban, CCIR: Portul Constanta poate sa devina un hub logistic important in miscarea si stocarea bunurilor aduse din Emiratele Arabe Unite pentru piata europeana Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), Mihai Daraban, a avut o intalnire cu responsabilul cu dezvoltarea al zonei economice Kezad - Khalifa Economic Zones Abu Dhabi, cea mai mare entitate din Emiratele Arabe Unite pentru furnizare de servicii de business, cazare pentru personal sau alte servicii imobiliare pentru companii, conform unui comunicat al institutiei romanesti. ...continuare.

Scoala privata Mark Twain, fondata de Anca si Dan Macovei Vlasceanu, a intrat in portofoliul fondului Morphosis Capital, care promite investitii de 7-15 mil. euro in dezvoltare

publicat 2024-01-31 00:30:15 (Ziarul-Financiar)
Scoala privata Mark Twain, fondata de Anca si Dan Macovei Vlasceanu, a intrat in portofoliul fondului Morphosis Capital, care promite investitii de 7-15 mil. euro in dezvoltare Fondul de private equity Morphosis Capital Fund, axat pe companii romanesti mici si mijlocii, impreuna cu Vybros Capital Partners, un fond de capital permanent finantat de o familie belgiana, in calitate de coinvestitor, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni in cadrul Mark Twain International School (IS), institutie de invatamant privat cu un curriculum dual, infiintata in 1995 de antreprenorii romani Anca si Dan Macovei Vlasceanu. ...continuare.

Campanie ZF "Scoala intr-un singur schimb in Bucuresti". Subdezvoltarea infrastructurii scolare din Bucuresti este acceptata ca un dat. Atitudinea de tipul "altii sunt de vina" incepe de la Ministerul Educatiei si Primaria Capitalei si merge pana la primarii de sector

publicat 2024-01-31 00:30:15 (Ziarul-Financiar)
Campanie ZF Scoala intr-un singur schimb in Bucuresti. Subdezvoltarea infrastructurii scolare din Bucuresti este acceptata ca un dat. Atitudinea de tipul altii sunt de vina incepe de la Ministerul Educatiei si Primaria Capitalei si merge pana la primarii de sector Autor: Alexandra Matei Secretarii de stat din Ministerul Educatiei Bogdan Cristescu, Sorin Ion, Kallos Zoltan, Ionel Florian Lixandru si Gigel Paraschiv au primit o intrebare simpla din partea ZF - "Ce parere aveti dvs., in calitate de reprezentanti ai Ministerului Educatiei, despre faptul ca mii de elevi invata in trei schimburi si ce impact credeti ca are acest program asupra lor?" -, insa niciunul dintre cei cinci nu a raspuns pana in acest moment. ...continuare.

Armata israeliana anunta ca a inundat labirintul de tuneluri din Fasia Gaza ale Hamas, pompand in ele "cantitati mari de apa”

publicat 2024-01-30 22:45:07 (Libertatea)
Armata israeliana anunta ca a inundat labirintul de tuneluri din Fasia Gaza ale Hamas, pompand in ele cantitati mari de apa” Armata israeliana (IDF) a recunoscut marti, 30 ianuarie, ca a introdus „cantitati mari de apa” in tunelurile din Fasia Gaza folosite de militantii gruparii islamiste palestiniene Hamas pentru a le „neutraliza”, sustinand ca s-a asigurat ca nu compromite accesul la apa potabila al populatiei civile, informeaza Agerpres preluand AFP. „Au fost dezvoltate diverse instrumente pentru […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.