EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un sofer a ars de viu dupa ce masina pe care o conducea s-a rasturnat si a luat foc la Caracal

publicat 2024-03-10 09:30:09 (Jurnalul-National)
Un sofer a ars de viu dupa ce masina pe care o conducea s-a rasturnat si a luat foc la Caracal O masina a iesit de pe sosea, s-a rasturnat intr-un sant si a luat foc. Potrivit anchetatorilor, accidentul a avut loc la Caracal. Soferul a murit. ...continuare.

Un sofer a murit carbonizat, dupa un accident in Caracal. Barbatul a ramas blocat in masina care a luat foc, dupa ce s-a rasturnat

publicat 2024-03-10 09:15:03 (Antena3)
Un sofer a murit carbonizat, dupa un accident in Caracal. Barbatul a ramas blocat in masina care a luat foc, dupa ce s-a rasturnat Un sofer a murit carbonizat, in aceasta dimineata, dupa un accident in Caracal. Barbatul a lovit o bordura, iar masina s-a rasturnat si a luat foc imediat. ...continuare.

Un sofer din Olt a murit ars de viu, dupa ce masina sa a fost implicata intr-un accident rutier si apoi a luat foc

publicat 2024-03-10 09:00:19 (ProTV)
Un sofer din Olt a murit ars de viu, dupa ce masina sa a fost implicata intr-un accident rutier si apoi a luat foc O masina a fost implicata într-un accident rutier pe centura orasului Caracal si apoi a luat foc, iar soferul a fost gasit de pompierii din Olt decedat si cu arsuri pe tot corpul. ...continuare.

Un sofer a ars de viu dupa ce masina pe care o conducea s-a facut scrum la Caracal

publicat 2024-03-10 08:30:05 (Adevarul)
Un sofer a ars de viu dupa ce masina pe care o conducea s-a facut scrum la Caracal O masina s-a facut scrum pe soseaua de centura a municipiului Caracal, din judetul Olt, duminica dimineata, 10 martie 2024. Soferul nu a reusit sa iasa la timp din masina in flacari ...continuare.

Judecator denuntat ca ar fi luat mita mai multe tone de ingrasamant agricol, in Olt

publicat 2024-02-15 09:45:04 (Antena3)
Judecator denuntat ca ar fi luat mita mai multe tone de ingrasamant agricol, in Olt Un magistrat al Judecatoriei Caracal este urmarit penal dupa ce a fost acuzat de rudele unui condamnat ca ar fi luat mita de la liderii unui clan rival. Barbatul ar fi primit, in schimbul unei decizii de condamnare la inchisoare cu executare, o cantitate mare de ingrasamant. ...continuare.

Proxenet din Caracalm arestat in urma descinderilor. Avea femei "la lucru" in doua apartamente inchiriate

publicat 2024-02-13 19:00:03 (Adevarul)
Proxenet din Caracalm arestat in urma descinderilor. Avea femei la lucru in doua apartamente inchiriate Un barbat in varsta de 38 ani din Caracal a fost retinut, luni, 12 februarie 2024, in urma mai multor perchezitii din Olt. Barbatul, care exploata femei din localitate si din comunele vecine, a fost arestat preventiv. ...continuare.

Scandalul exploziei de la Crevedia uitat? Doldurea se intoarce pentru un nou mandat

publicat 2024-02-10 10:45:14 (Puterea)
Scandalul exploziei de la Crevedia uitat? Doldurea se intoarce pentru un nou mandat Ion Doldurea vrea un nou mandat la Primaria Caracal. Edilul si-a anuntat intentia de a candida din partea PSD pentru ravnita functie. Anuntul primarului este unul surprinzator, mai ales, in contextul in care, la momentul producerii exploziei din Crevidia, acesta anunta ca se autosuspenda din toate functiile politice. La acel momet, a iesit la iveala faptul […]The post Scandalul exploziei de la Crevedia uitat? Doldurea se intoarce pentru un nou mandat appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ion Doldurea, primarul din Caracal, si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat: "Ca sa ne facem datoria fata de cetateni"

publicat 2024-02-09 15:30:02 (Adevarul)
Ion Doldurea, primarul din Caracal, si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat: Ca sa ne facem datoria fata de cetateni Ion Doldurea, actualul primar din Caracal, si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat. Doldurea a devenit cunoscut opiniei publice in urma exploziei de la statia GPL din Crevedia, judetul Dambovita, acolo unde fiul desfasura mai multe afaceri. ...continuare.

Un lider PNL acuza PSD ca face propaganda politica in licee. Pe calendare este poza lui Ion Doldurea, tatal patronului de la firma implicata in explozia de la Crevedia

publicat 2024-02-07 15:30:18 (Libertatea)
Un lider PNL acuza PSD ca face propaganda politica in licee. Pe calendare este poza lui Ion Doldurea, tatal patronului de la firma implicata in explozia de la Crevedia Vicepresedintele PNL Gigel Stirbu, lider al PNL Olt, sustine ca PSD face propaganda politica in judet, impartind calendare intr-un liceu din Caracal, pe care apare fotografia primarului Ion Doldurea, autosuspendat din PSD dupa explozia de la Crevedia din august 2023. „Vreau sa trag un semnal de alarma ingrijorator cu privire la propaganda politica din partea […] ...continuare.

CFR Calatori anunta ca numarul trenurilor Regio-Expres aflate in circulatie a crescut cu peste 20%, in anul 2024 fata de anul 2021

publicat 2024-02-07 13:00:18 (Money.ro)
CFR Calatori anunta ca numarul trenurilor Regio-Expres aflate in circulatie a crescut cu peste 20%, in anul 2024 fata de anul 2021 "CFR Calatori adapteaza permanent oferta de servicii pentru a raspunde cat mai bine cerintelor pasagerilor. Astfel, pentru a oferi accesibilitate unei categorii cat mai mari de pasageri la calatoria cu trenul, compania a introdus in urma cu 4 ani serviciul Regio-Expres (R-E). Acesta reprezinta o alternativa viabila intre trenurile InterRegio (IR) si Regio (R), atat in privinta duratei si conditiilor de calatorie, cat si a tarifelor de transport, oferind conditii apropiate cu cele ale... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.