EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 6 7 Pag. urm. »

Mama Luizei Melecu nu mai are sarbatori de cand fiica sa a fost declarata moarta! La ce lucruri a renuntat aceasta dupa pierderea adolescentei

publicat 2024-04-26 16:00:05 (Click)
Mama Luizei Melecu nu mai are sarbatori de cand fiica sa a fost declarata moarta! La ce lucruri a renuntat aceasta dupa pierderea adolescentei Au trecut aproape cinci ani, de cand Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, doua tinere din Caracal, au disparut fara urma. ...continuare.

Admis cu 10 la Automatica. Ionut Mihailescu din Caracal a fost singurul decar din 3.500 candidati. A lucrat cot la cot cu bunica exercitii si probleme

publicat 2024-04-25 15:15:02 (Adevarul)
Admis cu 10 la Automatica. Ionut Mihailescu din Caracal a fost singurul decar din 3.500 candidati. A lucrat cot la cot cu bunica exercitii si probleme Un elev de clasa a XII-a din judetul Olt este deja admis la Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Politehnicii Bucuresti, cu media 10. Bunica sa a jucat un rol determinant. ...continuare.

Gheorghe Dinca, scos din inchisoare! Cum a fost posibil asa ceva

publicat 2024-04-17 13:30:14 (Puterea)
Gheorghe Dinca, scos din inchisoare! Cum a fost posibil asa ceva Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal, a fost scos din inchisoare!  Totul a fost posibil din cauza unei erori de sistem, dupa cum veti vedea in randurile de mai jos. Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal, a fost scos din inchisoare, dupa o eroare a sistemului de un milion de euro al Ministerului Justitiei, scrie stiripesurse.ro. Gheorghe […]The post Gheorghe Dinca, scos din inchisoare! Cum a fost posibil asa ceva appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Turcul banuit de crima nu vrea sa colaboreze cu anchetatorii. ADN-ul femeii ucise a fost gasit in casa lui | Similitudini cu cazul Caracal

publicat 2024-04-11 22:15:06 (Antena3)
Turcul banuit de crima nu vrea sa colaboreze cu anchetatorii. ADN-ul femeii ucise a fost gasit in casa lui | Similitudini cu cazul Caracal Noi informatii in cazul femeii ucise, transate si aruncate pe camp, langa autostrada. Turcul banuit de crima nu vrea sa colaboreze cu anchetatorii. ADN-ul femeii ucise a fost gasit in casa lui! ...continuare.

Povestea poetului avangardist cu sange albastru de haiduc

publicat 2024-04-11 06:00:21 (Jurnalul-National)
Povestea poetului avangardist cu sange albastru de haiduc Virgil Carianopol (nascut in 29 martie 1908, la Caracal, din mama stranepoata a lui Iancu Jianu - mort in 6 aprilie 1984, la Bucuresti) a fost, fara indoiala, un poet cu lumini si umbre. Cu o tinerete aventuroasa, artificier militar inainte de a deveni student la Litere si Filosofie in Bucuresti, si-a facut din "oltenism" profesiune de credinta. ...continuare.

Patronii clubului din Caracal care foloseau minore in show-urile erotice, condamnati cu suspendare sau achitati. Ca sa-i prinda, politia a trimis investigatori sub acoperire la spectacolele de striptease 

publicat 2024-04-10 10:15:17 (Libertatea)
Patronii clubului din Caracal care foloseau minore in show-urile erotice, condamnati cu suspendare sau achitati. Ca sa-i prinda, politia a trimis investigatori sub acoperire la spectacolele de striptease  Dupa patru ani de proces, Tribunalul Olt a dat prima decizie din dosarul clubului „Dreams Night” din Caracal: nicio zi de inchisoare pentru patronii acuzati de constituire de grup infractional organizat si pornografie infantila. Procurorii DIICOT au atacat decizia, insa faptele se prescriu peste zece luni. Cazul clubului de noapte din Caracal a iesit la […] ...continuare.

CFR SA lanseaza licitatii de 47,5 milioane de lei pentru modernizarea a trei statii

publicat 2024-04-08 17:15:02 (Adevarul)
CFR SA lanseaza licitatii de 47,5 milioane de lei pentru modernizarea a trei statii CFR SA a lansat trei licitatii, in valoare de peste 47,5 milioane de lei pentru modernizarea statiilor Rosiori Nord, Caracal si Filiasi. ...continuare.

Investitii in infrastructura feroviara: Garile Rosiori Nord, Caracal si Filiasi, modernizate cu 47,5 milioane de lei

publicat 2024-04-08 16:45:27 (Mediafax)
Investitii in infrastructura feroviara: Garile Rosiori Nord, Caracal si Filiasi, modernizate cu 47,5 milioane de lei Compania CFR SA anunta ca SRCF Craiova a lansat licitatiile pentru modernizarea statiilor Rosiori Nord, Caracal si Filiasi, investitie in valoare totala estimata de 47.526.140,73 lei, sursa de finantare fiind prevazuta in Programul Transporturi (PT) 2021 - 2027. ...continuare.

Adolescenta din Caracal data disparuta, gasita in urma unui SMS prin care a anuntat ca este sechestrata. Ana-Maria se afla intr-un imobil parasit din Corabia, judetul Olt

publicat 2024-04-06 16:00:08 (Click)
Adolescenta din Caracal data disparuta, gasita in urma unui SMS prin care a anuntat ca este sechestrata. Ana-Maria se afla intr-un imobil parasit din Corabia, judetul Olt Ana-Maria Dumitrache, o adolescenta care a plecat cu bilet de voie din centrul de plasament din Caracal, a fost gasita de politisti in urma unui SMS prin care a anuntat ca este tinuta fara voia ei intr-un imobil. Oamenii legii au gasit-o intr-o locuinta parasita din orasul Corabia, judetul Olt, alat ...continuare.

O adolescenta de 17 ani data disparuta a anuntat prin SMS ca a fost rapita si este sechestrata intr-o casa din Caracal. Unde a fost gasita

publicat 2024-04-06 13:30:11 (Libertatea)
Ana Maria Dumitrache, 17 ani, fusese data disparuta in urma cu 3 zile,, dupa ce a plecat din Complexul de Servicii de tip Rezidential pentru Copii (CSRC) „Sf. Nicolae” din Caracal. Ea fost gasita de politie, vineri, 5 aprilie, alaturi de un tanar de 18 ani la Corabia, la aproape 50 de kilometri distanta, transmite […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 6 7 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.