EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O adolescenta de 17 ani a anuntat prin SMS ca este tinuta cu forta intr-o locuinta din Caracal. Ce au descoperit politistii

publicat 2024-04-06 12:15:25 (ProTV)
O adolescenta de 17 ani a anuntat prin SMS ca este tinuta cu forta intr-o locuinta din Caracal. Ce au descoperit politistii O adolescenta în vârsta de 17 ani data disparuta a anuntat prin SMS ca ar fi tinuta împotriva vointei sale într-o locuinta din Caracal. ...continuare.

Stadionul de fotbal din Caracal va purta numele "Jane Nitulescu"

publicat 2024-04-02 17:15:10 (Mediafax)
Stadionul de fotbal din Caracal va purta numele Jane Nitulescu "Ionel Dumitru Nitulescu, cunoscut de catre cetatenii municipiului Caracal "Jane Nitulescu", nascut pe 13 octombrie 1951 in Valeni judetul Olt, a avut o cariera profesionala impresionanta, cu o vechime totala in munca de 51 de ani, contribuind semnificativ la dezvoltarea sportului in Caracal si in imprejurimi. ...continuare.

Tatal patronului statiei GPL care a explodat in Crevedia candideaza pentru un nou mandat de primar in Caracal

publicat 2024-03-27 15:30:02 (Adevarul)
Tatal patronului statiei GPL care a explodat in Crevedia candideaza pentru un nou mandat de primar in Caracal Ion Doldurea, actualul primar din Caracal, candideaza pentru un nou mandat la Primarie, tot din partea PSD, desi renuntase la toate functiile din partid, la cererea "in unanimitate" a organizatiei judetene si celei locale. ...continuare.

Tatal afaceristului care a indoliat Crevedia mai vrea un mandat de primar! Si-a recuperat si toate functiile din PSD

publicat 2024-03-26 19:45:35 (Puterea)
Tatal afaceristului care a indoliat Crevedia mai vrea un mandat de primar! Si-a recuperat si toate functiile din PSD Tragedia de la Crevedia, unde explozia unei statii GPL a ucis sase persoane si a ranit alte 50, se pare ca a fost data uitarii. Tatal patronului firmei respective mai vrea un mandat la Primaria Caracal. Tatal patronului statiei GPL care a indoliat Crevedia a venit cu un anunt care a lasat pe toata lumea […]The post Tatal afaceristului care a indoliat Crevedia mai vrea un mandat de primar! Si-a recuperat si toate functiile din PSD appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Procurorul care i-a retinut pe politisti sa intre in curtea lui Dinca din Caracal si-a primit sanctiunea

publicat 2024-03-20 21:00:14 (Puterea)
Procurorul care i-a retinut pe politisti sa intre in curtea lui Dinca din Caracal si-a primit sanctiunea Procurorul care le-a interzis polistilor, pana la sase dimineata, sa intre in curtea lui Gheorghe Dinca, a fost sanctionat de Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ). Potrivit hotararii definitive a ICCJ, procurorul Cristian Ovidiu Popescu fost sanctionat cu reducerea a salariului brut cu 25% timp de un an. Procurorul Cristian Ovidiu Popescu este cel […]The post Procurorul care i-a retinut pe politisti sa intre in curtea lui Dinca din Caracal si-a primit sanctiunea appeared first on... ...continuare.

Procurorul care nu i-a lasat pe politisti sa intre in casa lui Dinca, criminalul din Caracal, sanctionat cu taierea a 25% din salariu timp de un an  

publicat 2024-03-19 19:15:08 (Libertatea)
Cristian Ovidiu Popescu, procurorul din Caracal care a stat cu politistii pana la 6 dimineata in fata portii lui Gheorghe Dinca dupa disparitia Alexandrei Macesanu, a fost sanctionat disciplinar, luni, 18 martie, de Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) cu diminuarea salariului brut cu 25% pe o perioada de un an, transmite Hotnews, care […] ...continuare.

Procurorul care a asteptat toata noaptea sa intre peste criminalul Dinca, pedepsit de ICCJ. Cat i s-a taiat din salariu

publicat 2024-03-19 12:30:23 (ProTV)
Procurorul care a asteptat toata noaptea sa intre peste criminalul Dinca, pedepsit de ICCJ. Cat i s-a taiat din salariu Curtea Suprema a decis pedepsirea procurorului din cazul Caracal, trecând astfel peste decizia CSM de a-l lasa nesanctionat pentru cum a instrumentat dosarul. Procurorul a asteptat pâna la 6 dimineata în fata curtii lui Gheorghe Dinca în loc sa intre.   ...continuare.

Decizie definitiva in Dosarul Caracal: un pas mic pe Calea Dreptatii

publicat 2024-03-19 12:15:33 (Puterea)
Decizie definitiva in Dosarul Caracal: un pas mic pe Calea Dreptatii Intr-un dosar care a socat Romania si a fost marcat de neglijenta si dezamagire, o noua etapa a fost marcata prin decizia definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, responsabil pentru gestionarea tragediei din Caracal, a fost sanctionat pentru abaterile sale. Potrivit hotararii, indemnizatia lunara bruta a procurorului Popescu a […]The post Decizie definitiva in Dosarul Caracal: un pas mic pe Calea Dreptatii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un sofer a murit ars de viu, dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat si a luat foc pe Centura Caracal

publicat 2024-03-10 10:30:09 (Libertatea)
Un sofer a murit ars de viu, dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat si a luat foc pe Centura Caracal Un barbat de 52 de ani, din comuna Deveselu, a murit pe loc, dupa ce masina pe care o conducea s-a rasturnat duminica dimineata pe Centura municipiului Caracal si a luat foc, a anuntat IPJ Olt, citat de Agerpres. Potrivit politistilor, soferul a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in afara partii carosabile. Masina a […] ...continuare.

Un sofer a ars de viu dupa ce masina pe care o conducea s-a rasturnat si a luat foc la Caracal

publicat 2024-03-10 09:30:09 (Jurnalul-National)
Un sofer a ars de viu dupa ce masina pe care o conducea s-a rasturnat si a luat foc la Caracal O masina a iesit de pe sosea, s-a rasturnat intr-un sant si a luat foc. Potrivit anchetatorilor, accidentul a avut loc la Caracal. Soferul a murit. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.