EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Avocat din Ialomita, trimis in judecata. A cerut bani ca sa intervina pe langa judecatori

publicat 2024-03-22 22:15:15 (Jurnalul-National)
Avocat din Ialomita, trimis in judecata. A cerut bani ca sa intervina pe langa judecatori Un avocat din judetul Ialomita a fost trimis in judecata dupa ce ar fi cerut bani unui inculpat cercetat pentru tentativa de omor ca sa intervina pe langa judecatori. Alte doua persoane au fost trimise in judecata tot pentru trafic de influenta. ...continuare.

Avocat din Baroul Ialomita cercetat pentru trafic de influenta. Ar fi pretins mii de euro!

publicat 2024-03-22 18:15:23 (Puterea)
Avocat din Baroul Ialomita cercetat pentru trafic de influenta. Ar fi pretins mii de euro! Un avocat din cadrul Baroul Ialomita este cercetat in stare de arest la domiciliu pentru trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata, a anuntat vineri Directia Nationala Anticoruptie (DNA). Avocatul ar fi pretins si primit bani (pentru sine 7.000 de euro si intre 15.000 si 30.000 de euro pentru alte persoane) de […]The post Avocat din Baroul Ialomita cercetat pentru trafic de influenta. Ar fi pretins mii de euro! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Avertisment Infotrafic: Ceata reduce vizibilitatea pe drumuri din noua judete

publicat 2024-03-22 07:15:12 (Mediafax)
Avertisment Infotrafic: Ceata reduce vizibilitatea pe drumuri din noua judete Astfel, se circula in conditii de ceata, cu vizibilitate sub 200 de metri, pe mai multe artere rutiere din judetele: Braila, Buzau, Constanta, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Olt si Tulcea. ...continuare.

Se construieste primul aeroport privat din Romania. Cum va arata. VIDEO

publicat 2024-03-19 22:45:10 (ProTV)
Se construieste primul aeroport privat din Romania. Cum va arata. VIDEO România va avea primul aeroport privat. Fostul aerodrom militar Alexeni, din judetul Ialomita, va fi transformat printr-o investitie de 400 de milioane de euro. ...continuare.

Primul pod construit de la zero in judetul Ilfov, in ultimii 20 de ani! Face legatura intre Ilfov si Ialomita

publicat 2024-03-16 18:15:12 (Puterea)
Primul pod construit de la zero in judetul Ilfov, in ultimii 20 de ani! Face legatura intre Ilfov si Ialomita Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Hubert Thuma, a vorbit despre primul pod construit in judetul Ilfov in ultimii 20 de ani! Este un proiect cu care se mandreste, mai ales ca a fost dat in folosinta cu 6 luni mai devreme decat era estimat. Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Hubert Thuma, a publicat recent mai multe imagini […]The post Primul pod construit de la zero in judetul Ilfov, in ultimii 20 de ani! Face legatura intre Ilfov si Ialomita appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Perchezitii DGA la politisti din Ialomita, suspectati ca au primit mita ca sa dea amenzi mai mici soferilor

publicat 2024-03-13 13:45:09 (Libertatea)
Trei politisti din cadrul IPJ Ialomita sunt vizati de o ancheta a Directiei Generale Anticoruptie (DGA), ei fiind suspectati de acte de coruptie. Mai precis, politistii sunt banuiti ca au cerut si au primit sume de bani de la soferi „pentru a le aplica contraventii mai blande fata de cele constatate in realitate”, a anuntat […] ...continuare.

Accident cu patru masini, pe DN2, la Sintesti. O persoana a murit, alte cinci au fost ranite. A fost activat planul rosu de interventie

publicat 2024-03-10 15:15:07 (Libertatea)
Accident cu patru masini, pe DN2, la Sintesti. O persoana a murit, alte cinci au fost ranite. A fost activat planul rosu de interventie Un barbat in varsta de 50 de ani a murit, iar alte cinci persoane au fost ranite intr-un accident care s-a produs, duminica, pe DN 2, in localitatea ialomiteana Sinesti, anunta ISU Ialomita, intr-un comunicat. Patru masini au fost implicate in accidentul care a avut loc pe DN2. „In accidentul rutier care a avut loc […] ...continuare.

Accident grav la Sinesti. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Circulatia masinilor pe DN2 este blocata

publicat 2024-03-10 14:15:08 (Mediafax)
Accident grav la Sinesti. A fost activat Planul Rosu de Interventie. Circulatia masinilor pe DN2 este blocata Un accident grav s-a produs duminica la Sinesti, in judetul Ialomita. Circulatia masinilor pe DN2 este blocata. Numarul complet al victimelor nu a fost inca stabilit. ...continuare.

Accident grav in localitatea Sinesti, judetul Ialomita. Au fost implicate 4 autoturisme. A fost activat Planul Rosu de Interventie

publicat 2024-03-10 14:15:06 (Jurnalul-National)
Accident grav in localitatea Sinesti, judetul Ialomita. Au fost implicate 4 autoturisme. A fost activat Planul Rosu de Interventie Accidentul rutier in care sunt implicate patru autoturisme a avut loc in localitatea Sinesti din judetul Ialomita. Din cauza numarului mare de persoane implicate, autoritatile au activat Planul Rosu de Interventie pentru a gestiona situatia in mod eficient. ...continuare.

Plan rosu de interventie: Accident cu patru masini, un mort si cinci raniti, la Sinesti. Circulatia pe DN2 este blocata

publicat 2024-03-10 14:15:02 (Antena3)
Plan rosu de interventie: Accident cu patru masini, un mort si cinci raniti, la Sinesti. Circulatia pe DN2 este blocata Un accident grav s-a produs duminica la Sinesti, in judetul Ialomita. Circulatia masinilor pe DN2 este blocata.  ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.