EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 6 7 Pag. urm. »

Avertizare ANM de vreme severa imediata. Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete

publicat 2024-04-17 18:30:24 (ProTV)
Avertizare ANM de vreme severa imediata. Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri dupa-amiaza, mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de vijelii puternice si averse pentru judetele Tulcea, Constanta, Ialomita si Calarasi. ...continuare.

Masina de politie, implicata intr-un accident, in timp ce se afla in misiune, in Ialomita. Un agent a fost ranit

publicat 2024-04-09 15:15:41 (Antena3)
Masina de politie, implicata intr-un accident, in timp ce se afla in misiune, in Ialomita. Un agent a fost ranit O masina de politie a fost implicata intr-un accident rutier in Ialomita. In urma impactului, agentul pasager a fost ranit. ...continuare.

Salvata din doua "azile ale groazei" intr-o luna, Alina, o fata de 19 ani, e uitata de 7 luni in spitalul Obregia

publicat 2024-04-09 10:00:44 (Libertatea)
Salvata din doua azile ale groazei intr-o luna, Alina, o fata de 19 ani, e uitata de 7 luni in spitalul Obregia Alina a fost salvata in urma cu 8 luni din „azilul groazei” din Mures si mutata intr-un alt centru, in Ialomita, unde dupa o luna a fost gasita legata si infometata. A fost dusa la Spitalul de Psihiatrie Obregia, unde, scrie Digi 24, e uitata de 7 luni. Va avertizam ca urmeaza informatii care va […] ...continuare.

Ministrul Agriculturii, despre stadiul lucrarilor la conductele de irigatii Pietroiu - Stefan cel Mare: "Vor asigura apa pentru aproximativ 40.000 de hectare"

publicat 2024-04-08 20:45:03 (Antena3)
Ministrul Agriculturii, despre stadiul lucrarilor la conductele de irigatii Pietroiu - Stefan cel Mare: Vor asigura apa pentru aproximativ 40.000 de hectare Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin Barbu, a inspectat lucrarile de reabilitare ale Amenajarii de Irigatii Pietroiu - Stefan cel Mare, proiect care va furniza apa pentru aproximativ 40.000 de hectare din judetele Ialomita si Calarasi. ...continuare.

Ministrul Agriculturii a verificat stadiul lucrarilor la Amenajarea de Irigatii Pietroiu – Stefan cel Mare

publicat 2024-04-08 19:15:23 (Puterea)
Ministrul Agriculturii a verificat stadiul lucrarilor la Amenajarea de Irigatii Pietroiu – Stefan cel Mare Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a verificat stadiul lucrarilor la Amenajarea de Irigatii Pietroiu -Stefan cel Mare aflata in reabilitare, care va asigura apa pentru aproximativ 40.000 de hectare din judetele Ialomita si Calarasi! Amenajarea de irigatii Pietroiu-Stefan cel Mare este una dintre cele mai vechi amenajari de irigatii din Romania. In prezent, aceasta se afla in […]The post Ministrul Agriculturii a verificat stadiul lucrarilor la Amenajarea de Irigatii Pietroiu –... ...continuare.

De la pepeni, la dovlecei, porumb zaharat si ceapa. O cooperativa infiintata in 2021 a diversificat portofoliul si acum vrea sa investeasca 3,5 mil. euro, cu fonduri UE, in procesare ca sa-si creasca prezenta in supermarketuri

publicat 2024-04-08 18:15:21 (Ziarul-Financiar)
De la pepeni, la dovlecei, porumb zaharat si ceapa. O cooperativa infiintata in 2021 a diversificat portofoliul si acum vrea sa investeasca 3,5 mil. euro, cu fonduri UE, in procesare ca sa-si creasca prezenta in supermarketuri Cooperativa agricola Bosta­naria din Gheorghe Doja (judetul Ialomita), infiintata in 2021 de patru producatori de pepeni si un comer­ciant de fructe si legume, vrea sa in­vesteasca peste 3,5 milioane de euro in dezvoltare, ca sa-si creasca prezen­ta in supermarketuri, potrivit lui Andrei Boitos, presedintele acesteia. Inca de la inceput, membrii au pornit de la dorinta de a-si vinde impreuna productia in retail si in afara tarii. ...continuare.

REI Grup: Proiecte de peste 500 de milioane de euro pentru investitii in productia de materiale de constructii sunt in pregatire pe schema ConstructPLUS, deschisa luni. Alocarea de 150 milioane euro este insuficienta pentru cererea uriasa

publicat 2024-04-08 13:30:20 (Money.ro)
REI Grup: Proiecte de peste 500 de milioane de euro pentru investitii in productia de materiale de constructii sunt in pregatire pe schema ConstructPLUS, deschisa luni. Alocarea de 150 milioane euro este insuficienta pentru cererea uriasa "Proiecte de investitii ce totalizeaza peste 500 de milioane de euro sunt in pregatire pentru a fi depuse de echipa REI Grup pe schema ConstructPLUS, instrumentata de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului (MEAT) si dedicata companiilor cu activitate in industria materialelor de constructii, care vor sa isi diversifice activitatea prin noi fabrici sau prin noi investitii in extinderea portofoliului de produse", arata o analiza a REI Grup.Desi interesul pentru investitii in... ...continuare.

Statiunea din Romania cu un lac desprins parca din povesti. Se afla la doar cativa kilometri de Bucuresti si are si plaja

publicat 2024-04-07 08:00:13 (ProTV)
Statiunea din Romania cu un lac desprins parca din povesti. Se afla la doar cativa kilometri de Bucuresti si are si plaja Amara este un oras aflat în judetul Ialomita, pe malul lacului Amara, la distanta de 9 kilometri de Slobozia. ...continuare.

Accident grav pe DN2, la iesirea din Urziceni catre Bucuresti. Un pieton a fost lovit de un autocamion

publicat 2024-04-04 22:15:15 (ProTV)
Accident grav pe DN2, la iesirea din Urziceni catre Bucuresti. Un pieton a fost lovit de un autocamion Traficul se desfasoara în conditii grele, vineri seara, pe drumul national DN 2, la iesire din Urziceni catre Bucuresti, în judetul Ialomita.   ...continuare.

Trafic ingreunat pe DN2, la iesirea din Urziceni catre Bucuresti, in urma unui accident rutier

publicat 2024-04-04 21:30:01 (Adevarul)
Trafic ingreunat pe DN2, la iesirea din Urziceni catre Bucuresti, in urma unui accident rutier Traficul este ingreunat, vineri seara, pe drumul national DN 2, la iesire din Urziceni catre Bucuresti, in judetul Ialomita, dupa ce un pieton a fost lovit de un autocamion, a anuntat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 6 7 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.