EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cauza unui incendiu care a ruinat sapte afaceri, dezvaluita de un general de brigada

publicat 2024-02-29 18:15:02 (Adevarul)
Cauza unui incendiu care a ruinat sapte afaceri, dezvaluita de un general de brigada In cadrul unei recente conferinte de presa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Neamt, la care a fost prezentat bilantul activitatii pe anul 2023, a fost dezvaluita si cauza unui incendiu devastator care a afectat sapte firme. ...continuare.

Cupa Romaniei la futsal juniori se disputa in weekend la Odorheiu Secuiesc

publicat 2024-02-29 16:30:18 (Mediafax)
Cupa Romaniei la futsal juniori se disputa in weekend la Odorheiu Secuiesc ACS Sepsi SIC Sfantu Gheorghe, CS United Galati, CSM Targu Mures, ACS Soimii Simand, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, LPS Suceava, CSF CFR 1933 Timisoara si ACS Futsal Ceahlaul Piatra Neamt se lupta vineri si sambata pentru trofeul Cupa Romaniei la futsal masculin, juniori, informeaza frf.ro. ...continuare.

Fenomen de iarna in tara. Cod galben de ceata in 15 judete

publicat 2024-02-29 07:45:11 (Mediafax)
Fenomen de iarna in tara. Cod galben de ceata in 15 judete Pana la ora 10.00 sunt vizate judetul Botosani si localitati din judetele Suceava, Bacau, Neamt si Vrancea. Se va semnala local ceata care determina scaderea vizibilitatii sub 200 m, izolat sub 50 m. ...continuare.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului se reorganizeaza

publicat 2024-02-28 21:30:22 (Money.ro)
Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului se reorganizeaza Astfel, sunt infiintate agentiile teritoriale pentru intreprinderi mici si mijlocii si turism (ATIMMT), respectiv ATIMMT Ploiesti, ATIMMT Constanta si ATIMMT Brasov, prin fuziunea celor noua agentii pentru intreprinderi mici si mijlocii, prevazute in anexa nr. 2 la HG nr. 864/2023 privind organizarea si functionarea Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, prin preluarea activitatii si personalului agentiilor pentru intreprinderi mici si mijlocii si al reprezentantelor... ...continuare.

Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta care prevede o schema de reorganizare a Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului

publicat 2024-02-28 20:00:17 (Money.ro)
Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta care prevede o schema de reorganizare a Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului Astfel, sunt infiintate agentiile teritoriale pentru intreprinderi mici si mijlocii si turism (ATIMMT), respectiv ATIMMT Ploiesti, ATIMMT Constanta si ATIMMT Brasov, prin fuziunea celor noua agentii pentru intreprinderi mici si mijlocii, prevazute in anexa nr. 2 la HG nr. 864/2023 privind organizarea si functionarea Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, prin preluarea activitatii si personalului agentiilor pentru intreprinderi mici si mijlocii si al reprezentantelor... ...continuare.

Turisti echipati necorespunzator, evacuati de salvamontisti din Masivul Ceahlau

publicat 2024-02-28 10:45:15 (Jurnalul-National)
Turisti echipati necorespunzator, evacuati de salvamontisti din Masivul Ceahlau Trei turisti care nu era echipati corespunzator au fost evacuati in cursul noptii de marti spre miercuri de salvamontistii din Neamt din Masivul Ceahlau. ...continuare.

O femeie si-a riscat viata pentru a salva o batrana din casa cuprinsa de flacari. Ambele au ajuns la spital

publicat 2024-02-27 19:45:02 (Adevarul)
O femeie si-a riscat viata pentru a salva o batrana din casa cuprinsa de flacari. Ambele au ajuns la spital Un incendiu de amploare a avut loc la domiciliul unei octogenare dintr-o localitate din judetul Neamt. Batrana a fost salvata de la moarte de o consateanca, aceasta scotand-o la timp din flacari ...continuare.

Locul unde femeile sunt aprige la manie. Sute de barbati au fost "altoiti" de partenerele de viata

publicat 2024-02-27 16:15:03 (Adevarul)
Locul unde femeile sunt aprige la manie. Sute de barbati au fost altoiti de partenerele de viata In numar covarsitor, cele mai multe dintre persoanele care au de suferit in urma violentei in familie sunt femei, ele fiind abuzate in multiple feluri de catre partenerii de viata. In judetul Neamt, exista insa si situatii inverse, altfel spus, barbati batuti de partenerele lor ...continuare.

„Intr-o zi ne vom regasi in cer”. El este soferul roman mort in accidentul din Ungaria. Viorel era asteptat acasa de doua fetite

publicat 2024-02-27 03:15:08 (Money.ro)
„Intr-o zi ne vom regasi in cer”. El este soferul roman mort in accidentul din Ungaria. Viorel era asteptat acasa de doua fetite Drumul unui sofer de microbuz roman s-a oprit brusc in Ungaria, unde a intrat in coliziune cu un alt microbuz inmatriculat in Romania. Pentru Viorel Dascalescu avea sa fie ultima calatorie. Acasa, barbatul din Olginzi, judetul Neamt, in varsta de 48 de ani, era asteptat de sotie, dar si doua fetite.Articolul „Intr-o zi ne vom regasi in cer”. El este soferul roman mort in accidentul din Ungaria. Viorel era asteptat acasa de doua fetite apare prima data in Money. ...continuare.

Caz ireal in Piatra Neamt. Primarul orasului, prins ca fura apa din retea

publicat 2024-02-26 22:15:12 (ProTV)
Caz ireal in Piatra Neamt. Primarul orasului, prins ca fura apa din retea Primarul orasului Piatra Neamt, liberalul Andrei Carabelea, fura apa printr-un racord fraudulos la retea, care ocoleste contorul ce înregistreaza consumul de apa potabila, afirma viceprimarul social-democrat al urbei, Alin Lehadus.   ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.